váha

104
19.5.10 08:39

váha

Dobré ráno chci se zeptat jak mají děti přibírat v roce. Byli jsem včera na roční kontrole a váhu má 9,5 když jsme tam byli v 10 měsících tak měla 9,4. To by mi vůbec nepřibírala, ale jinak prospívá dobře. I roste.
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
19.5.10 09:01

Ahoj,

v tomto obdobi deti uz moc nepribiraji. Pokud se ti behem poslednich dvou mesicu rozpohybovala, tak je to prirozene. Kdyz Dr. nic nenamitala, tak bych se zbytecne nestresovala.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
19.5.10 09:14
Shaniah píše:
Ahoj,

v tomto obdobi deti uz moc nepribiraji. Pokud se ti behem poslednich dvou mesicu rozpohybovala, tak je to prirozene. Kdyz Dr. nic nenamitala, tak bych se zbytecne nestresovala.

S.

souhlasím , je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.5.10 09:48

Přesně, taky jsem byla trošku překvapená, jak náhle Jára začal malilinko přibírat, i když dosud jenom letěl. Ono se to někdy musí zastavit, resp. zpomalit, vždyť jinak by měli v dopsělosti tímhle tempem dvě tuny! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.5.10 12:45

Určitě se to kolem roku zpomaluje. Náš měl v roce 9,25 kg, za měsíc má 2 roky a nemá ani 12 kg. Takže za rok přibral tak 2,5 kg. Baští jak o závod, ale zas pořád lítá, takže nestihne nic přibrat. To bych taky potřebovala :think: Teda lítání ne, toho mám dost, ale spíš to nepřibírání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí