Autosedačka vajíčko - centimetry stačí, váha nee...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
15.7.19 00:53

@Aduš8 nevíš, prosím, kde bych ty normy dohledala? Já na to narazila ve chvíli, kdy byla ta vyhláška zveřejněná a od té doby ji nemůžu dohledat.

• Citovat
  • Upravit
101648
15.7.19 06:41

@Janli To neni v zadne vyhlasce, jdou to evtopske homologacni normy, tskze zalezi jakou mas sedacku, v nove podle isize musi byt do 15 mesicu v protismeru, ve starsi sedacce dle e44 muze od 9 mesicu, 9kg a sedu po smeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
15.7.19 06:43

@Katus44 No teoreticky ji spolujezdci vozit muzes, prakticky ve vetsine aut ne, prozoze pres ni neuvidis do zrcatka a vubec rozumne vpravo, coz pri prednosti zprava neni uplne bezpecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
15.7.19 10:26

@tereza12345 dcera z vajíčka nemusí, ještě, má tam ještě místo na hlavičku. Ale už hledám možnosti, jakou sedačku pořídit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
15.7.19 10:27

@Sue2008
Děkuji kouknu na ni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
15.7.19 10:28
@Anonymní píše:
Mám Romer Dualfix M I-size. A jsem s ní velmi spokojená. Je protisměrná, což zatím využíváme, ale lze použít i po směru jízdy. Ovšem super je otočný systém - na nastupování nedocenitelný - když lze dítko usadit i poutat směrem k sobě (tj. sedačka je vytočená do dveří). A také má velmi dobré bezpečnostní testy (viz. ADAC). Jen ne ve všech autech ji lze umístit na přední sedadlo (musíš ověřit na stránkách výrobce).

Děkuji kouknu na ni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario