Váha potravin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
2.12.12 19:56
@Nelisa píše:
Počkej, vždyť jsi psala, že ta druhá malá váha váží jen do 250g. :mrgreen:
Zazvoň u sousedů a půjč si několik vah. :pankac:
Ale podezření chápu, pořád se zmenšuje obsah a zvětšuje obal potravin. :roll:

Jo jo, to bylo blbě napsané… :oops: :oops: :oops: Jo, ta mouka byla vážená jen na té váze, kterou jsem odezírala z toho, že váží špatně. Pardon. Jsem lítala hlavou jinde, když jsem to psala… :oops: :oops: :oops: :oops:.
ta malá je totiž nová, tak tu nepodezírám, že blbě váží…a jo, je jen do 250g, takže ta mouka na ní nestála… :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
Pardon…To je tak, když jedním uchem poslouchám Simpsny a druhým děti… :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
2.12.12 19:56

@radúna tak nad váhou másla a jiných tuků k pečení se moje máma vzteká každý vánoce co si pamatuju. já se jí směju, že už by si za těch 25 let co peče mohla zvyknout, ale vytočí ji to každý rok stejně. nepamatuju si, že by kdy něco bylo opravddu 250g :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
2.12.12 19:57

Ted sm vazila nasi heru a ma 251g ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.12.12 19:58

Tak „moje“ Hera váží i s obalem 253 kg, jihočeské máslo 253 g… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cappucino

Já mám tři Hery v lednici… jdu na věc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154

Holky, já se nechci čílit. To nebyl úmysl :oops: :lol:. Ani nikoho obviňovat. Jen mě to „pobavilo“ a zarazilo.
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
@Verca1989 píše:
Tak „moje“ Hera váží i s obalem 253 kg, jihočeské máslo 253 g… :lol:
:pankac: Vyhráváš!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837

Mám 3 hery - 250g, 254g a 256g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cappucino
2.12.12 20:00
@micelinka píše:
Mám 3 hery - 250g, 254g a 256g.

U mě stejně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15319
@radúna píše:
Jo jo, to bylo blbě napsané… :oops: :oops: :oops: Jo, ta mouka byla vážená jen na té váze, kterou jsem odezírala z toho, že váží špatně. Pardon. Jsem lítala hlavou jinde, když jsem to psala… :oops: :oops: :oops: :oops:.
ta malá je totiž nová, tak tu nepodezírám, že blbě váží…a jo, je jen do 250g, takže ta mouka na ní nestála… :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
Pardon…To je tak, když jedním uchem poslouchám Simpsny a druhým děti… :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pohoda :D, já si říkala, jestli třeba nevážil chlap a nechtěl mít od toho už pokoj :lol:, že řekl, že je to stejný u obou vah i s moukou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502

Tak v tuhle chvíli jsem ráda, že ještě nemám tu váhu :D protože heru teda mám :) no, ale to musí být nějaká „řidší“, prostě mít menší hustotu, protože když takový nejsou všechny tak těžko by sis v obchodě nevšimla, že ta tvoje je o cenŤák menší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
@radúna píše:
Pardon…To je tak, když jedním uchem poslouchám Simpsny a druhým děti… :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pohoda :D, já si říkala, jestli třeba nevážil chlap a nechtěl mít od toho už pokoj :lol:, že řekl, že je to stejný u obou vah i s moukou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
2.12.12 20:03

Hera 253 gramů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.12.12 20:04
@radúna píše:
Holky, já se nechci čílit. To nebyl úmysl :oops: :lol:. Ani nikoho obviňovat. Jen mě to „pobavilo“ a zarazilo. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No vždyť jo, je to sranda. ;) :pankac: :lol: Vážila bych taky, třeba máslo, ale nechce se mi vstávat. :oops: :mrgreen:
(Ten předchozí příspěvek se mi sem vložil nevím proč dvakrát. :nevim: Mezitím spadlo na chvíli emimino, tak asi proto. :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.12.12 20:04

220g :cert:… a já si říkala, že je to těsto divný a tak jsem tam ještě kousek hodila…a asi dorovnala na 250g :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí