Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak mi to nedalo a šla jsem taky vážit. Mám 3 hery a jejich váha je 257g, 258g a v 260g ![]()
převážila jsem i másla, tam je to 252g a 251g i s obalem.
Jednou se nám stalo, že 120g hermelín vážil 105g… ![]()
Tak je to jasný
, je potřeba tu gramáž celorepublikově zprůměrovat.
Pak bude mít Hera ideální hmotnost.
![]()
Teda holky ale je to stejně mazec
bych jim to omlátila o hlavu ![]()
Tak naše Hera má 258g, máslo 253. Je zvláštní že někdo má tu Heru tak ošizenou.
Já jsem tu moji kupovala v akci v Kauflandu, no a je váhově v pořádku, tak se nedá ani říct, že ty akční jsou ošizený. Tak jak se to běžně dělá u jaru-ten akční naředí vodou…
Ahoj, to je zase jednou téma ![]()
teď jsem dopekla a jsem líná se zvednou a jít vážit.
každopádně možné to je. jednou jsem se setkala s paletou cukru a místo jeden balík 1kg vážil 930g
Já teda Heru nemám, ale kupuji ovesné vločky a dělím je do receptu na polovinu 250g, ony ale vážily 580 bez obalu, takže to potěšilo. Jinak máslo 255g a 125g camembert váží 151g ![]()
@petrul píše:
Mě se stalo něco podobného… do jednoho těsta bylo potřeba 90g tuku. Odvážila jsem a zbytek schovala na další. Do druhého těsta se mělo dát 130g. Hodím zbytek tuku na váhu a bylo to přesně.. takže dohromady celá kostka 210gAsi by bylo zajímavé kontaktovat výrobce. Nebo že by rovnou nějaký pořad v tv?
Někde dávaj za podobný špeky i peníze
220g
Jinak originální téma
. Moje Hera 255g ![]()
Tak MOJE Hera má 262. Asi jí je u nás dobře. My jsme tady všichni takový baculatí.
![]()
Tak jsem si říkala, že mi teda asi blbě váží váha, když všechny Hery jsou lehčí. Teď jsem zvážila 250g tvaroh a i s krabičkou váží 220g. Tak jsem vzala Sunar, dva pytlíky po 300g, to zvážilo správně. Stejně tak 250g cherry rajčat. Tak co to jako je ![]()
@KPKristy píše:
Tak jsem si říkala, že mi teda asi blbě váží váha, když všechny Hery jsou lehčí. Teď jsem zvážila 250g tvaroh a i s krabičkou váží 220g. Tak jsem vzala Sunar, dva pytlíky po 300g, to zvážilo správně. Stejně tak 250g cherry rajčat. Tak co to jako je
Marťani ![]()
@Paoloska píše:
Marťani
No to jo, bordel na kolečkách. To bude prima pečení…