Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, které děláte sádlové bochánky, máte je už upečené? Zůstanou do Vánoc pořád tak dobré
? Chci se do nich pustit, ale nevím, jestli není brzo ![]()
Nepeču nic, zdá si mi to brzo, pak mám pocit, že cukroví je zatuchlý.
Já právě peču, co se dá, protože bych to těsně před vánoci nestihla, kvůli práci ![]()
Já taky úpeču, mám už perníčky, kokosový kousky a dneska jsem udělal rohlíčky a kakaový linecky…co to jsou sádlové bochánky bohužel nevím ale jestli to je nějaké pečené cukrovítak bych asi udělala
jinak nepečený asi ne, to já dělám až 22.12
@Veruška22 píše:
Já taky úpeču, mám už perníčky, kokosový kousky a dneska jsem udělal rohlíčky a kakaový linecky…co to jsou sádlové bochánky bohužel nevím ale jestli to je nějaké pečené cukrovítak bych asi udělalajinak nepečený asi ne, to já dělám až 22.12
Nepečené taky dělám až tak 21.12. ![]()
@katulka.k píše:
Nepečené taky dělám až tak 21.12.
TAKY NEVÍm, co jsou sádlové bochánky, ale já jsem se ještě do pečení nepustila, začnu asi až po mikuláši, je toho na mne nějako moc, řeším pár problému ![]()
nepečen=é cukroví dělám až 23.12.
![]()
Taky už mám pečené čtyři druhy a tím asi i končím
později bych se tam možná už ani neohnula…:-D
A sádlové bochánky taky nevím, co to je
@Kristyna+Daník píše:
Taky už mám pečené čtyři druhy a tím asi i končímpozději bych se tam možná už ani neohnula…:-D
A sádlové bochánky taky nevím, co to je
To je ale moc dobrý cukroví, akorát jsem ho roky nepekla, protože manžel jak slyší sádlo, tak má kopřivku.
Ale když tomu říkám kakaové koláčky, tak nic nepozná.
Dělá se to z mouky, cukru, ořechů, sádla a skořice a peče se to na hodně nízkou teplotu.
Já nemám ráda celkově mastné, ale tohle je fakt výborné a strašně jednoduché. Připomíná mi to moje dětství, vždycky nám je pekla babička, možná proto je tak miluju ![]()
@Cuarentena píše:
To je ale moc dobrý cukroví, akorát jsem ho roky nepekla, protože manžel jak slyší sádlo, tak má kopřivku.Ale když tomu říkám kakaové koláčky, tak nic nepozná.
Dělá se to z mouky, cukru, ořechů, sádla a skořice a peče se to na hodně nízkou teplotu.
skořici já vůbec nedávám ![]()
@katulka.k píše:
skořici já vůbec nedávám
No jo, někdo tam nedává ani ty ořechy.
@Cuarentena píše:
No jo, někdo tam nedává ani ty ořechy.
já ano, ale Míň, než je v receptu ![]()