Váha v 15. týdnu těhotenství

12
6.8.15 12:27

Váha v 15tt

Ahoj, chci se zeptat na zkusenosti. Jsem ted 14+5 a misto toho abych pribrala mam dole pres dve kila. Normalne bych to neresila, ale bricho uz mam docela velike. Nemate nekdo podobne zkusenosti? Navic jsem se posledni dobou uplne prestala citit tehotne. Kdybych nemela to bricho a motani hlavy tak bych o tom vubec nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
6.8.15 12:32

Jsem těhotná podruhé, teď v 30.tt a nikdy jsem nepochopila pojem „cítím/necítím se těhotně“. Já se cítím pořád stejně, akorát s tím rozdílem, že vím, že jsem v tom :lol:
Nebylo ti zezačátku zle, že bys třeba méně jedla a více zvracela? :mrgreen: Nebo prostě jíš míň kvůli horku.
Buď ráda, že máš 2 kg dole a ne 5 kg nahoře:-D Každej nemusí v těhotenství nabrat 100kilo, takže klid:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 12:32

@Annie3 neřeš, buď ráda, že extrémně nenabíráš.. prcek si vezme, co potřebuje i tak.. taky jsem nejdřív shazovala..a pak to brutal doháněl, i 5 kg za měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.8.15 12:37

Já zhubla na začátku skoro 4 kila a při výšce 172 cm jsem vážila 56 kg. První kila jsem nabrala až ve 24. tt, tak se neboj :-) první trimestr jsem žila ze dvou banánů a 1 rohlíku denně, jak mi bylo zle. A že se necítíš „těhotně“ bych brala jako pozitivum, konečně ti bude dobře, vrátila se ti energie a můžu ti garantovat, že v 8. měsíci na to budeš vzpomínat :lol: až se budeš cítit s pupíkem nemotorně. Hezky si užívej rostoucí bříško a těhotenství! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.8.15 12:39

Ze zacatku jsem byla otekla, vsechno me bolelo a ted uz nic - to bych asi nazvala „citim se tehtna“ ;) Blbe mi bylo ze zacatku, ale zvracela jsem jen jednou. Mam za sebou historii anorexie (i kdyz uz je to nekolik let dobry) tak jsem v tom mozna trochu paranoidni.
Vsude ctu ze hubenejsi priberou rychle a u me nic. Snad se bojim zbytecne!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
6.8.15 12:44

Ve druhém měsíci jsem 2 dny trpěla se střevním virem a zhubla 2kg. Jinak ani nevím, že jsem těhotná a to už jsem 31.tt - myšleno tak, že sice jsem unavená, to ano, sluníčko mi nedělá nejlíp, ale kdyby se prcek nevrtěl, tak těhotenství ani nepoznám. Nějaké zvracení a tak se mi kromě těch 2 dnů vyhlo :)

Jinak mám zatím +8,5kg, takže jsem jinak spokojená :D

V prvním těhotenství jsem přibrala dost, takže jsem teď opravdu mile překvapená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.8.15 12:48

Dekuju za pozitivni odezvu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
6.8.15 13:41

@Annie3
Vubec se neboj. V prvnim tehu jsem v tvem tydnu byla taky v minusu s kilama.Pak jsem zacala pomalu pribirat. Celkem ale asi jen 5 kg a mam zdrave dite pres 3 kg. A to ze se necitis tehotne-jsi ve 2.trimestru a to se zena citi nejlip, netehotne,normalne.Tak jsem to mela i ja a hodne se i o tom pise. V tehto vedrech je bonus, ze se citia dobre:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.8.15 13:44

V prvním těhotenství jsem za první 3 měsíce zhubla 8 kg a nakonec jsem šla rodit s + 16 kg, ono se to kolem toho 20tt docela rozjelo. Teď jsem na začátku 35tt a mám nahoře 4 kila, každé těhotenství je prostě jiné :-) Jo a v prvním těhotenství jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, pracovala jsem do 7 měsíce na dvanácti hodinových směnách ani jsem si nevšimla, že jsem těhotná, teď podruhé první 3 měsíce nevolnosti, pak únava, teď mi zastavovali porod v 33tt a už víc jak týden jenom ležím, takže si to druhé těhotenství užívám za dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.8.15 18:51

Ahoj.

Ahoj.
Já jsem ve 14tt a dole mám 3kg.
Ale jak říkala moje dr. miminko je parazit a stejně si vezme co potřebuje :-)
Takže žádný strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
14.8.15 11:09

Ahoj, tak já jsem ve 14. tt a mám taky 4 kila dole :nevim: Zvracet nezvracím i celkem normálně jím, tak nevím proč. Ale věřím, že to pak půjde nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí