Vajíčko maxi-cosi

28
18.1.23 21:59

Vajíčko maxi-cosi

:andel: Ahooj :mavam:
Vybírám vajíčko pro miminko, máte zkušenost někdo s tímto? A jste spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4571
18.1.23 22:05

Rozhodně bych vybrala jiné. Není extra kvalitní a za stejnou/podobbou cenu můžeš mít mnohem lepší.
Doporučuji skupinu: Autosedačky - bezpečí pro děti. Tam jsou už zmíněná dobrá a kvalitní vajíčka i různých cenových kategorií. A dozvíš se o bezpečné jízdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
18.1.23 22:10

Přesně jak píše Paní. Norrisová.:
přidejte se na FB do skupinky Autosedačky- bezpečí pro děti
Dozvíte se velice užitečné rady ohledně autosedaček a i jak by pak dítě mělo byt usazené ve vajíčku …

Já mám pro dceru kvalitní vejce.. ale? Usazení jsem měla hrozné (u první dcery).. takže to bylo úplně jedno.. jaké jsem měla vejce.. naštěstí teď už vím lip co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
18.1.23 22:42

Máme ho (nevím ale, zda přesně tento model), odjezdily nám v něm dvě děti, plná spokojenost. V době, kdy jsme ho kupovali, bylo myslím hodnoceno na druhém místě z hlediska bezpečnosti hned po cybexu. Vybrali jsme toto vajíčko, protože bylo o trošku lehčí než cybex. Autonehodu jsme naštěstí neměli, takže z tohoto ohledu nemohu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
18.1.23 22:51

@Mar07 tak ve většině případů pokud výrobce opravdu prodává kvalitní produkt tak tam k tomu máš třeba i výsledky crashtestů. Protože se má čím " chlubit"

Ale ten název maxi „cosi“ :mrgreen: je top :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
19.1.23 07:11

My ho měli (nevím jestli přesně tohle, ale vypadá stejně) a byli jsme spokojeni. Když jsem ho vybírala, tak mělo dobré recenze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.1.23 13:54

Bylo to velmi dobrý vajíčko, ale momentálně jsou už o dost lepší, takže bych ho nekupovala a podívala se po lepším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí