Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahooj ![]()
Vybírám vajíčko pro miminko, máte zkušenost někdo s tímto? A jste spokojené?
Rozhodně bych vybrala jiné. Není extra kvalitní a za stejnou/podobbou cenu můžeš mít mnohem lepší.
Doporučuji skupinu: Autosedačky - bezpečí pro děti. Tam jsou už zmíněná dobrá a kvalitní vajíčka i různých cenových kategorií. A dozvíš se o bezpečné jízdě.
Přesně jak píše Paní. Norrisová.:
přidejte se na FB do skupinky Autosedačky- bezpečí pro děti
Dozvíte se velice užitečné rady ohledně autosedaček a i jak by pak dítě mělo byt usazené ve vajíčku …
Já mám pro dceru kvalitní vejce.. ale? Usazení jsem měla hrozné (u první dcery).. takže to bylo úplně jedno.. jaké jsem měla vejce.. naštěstí teď už vím lip co a jak ![]()
Máme ho (nevím ale, zda přesně tento model), odjezdily nám v něm dvě děti, plná spokojenost. V době, kdy jsme ho kupovali, bylo myslím hodnoceno na druhém místě z hlediska bezpečnosti hned po cybexu. Vybrali jsme toto vajíčko, protože bylo o trošku lehčí než cybex. Autonehodu jsme naštěstí neměli, takže z tohoto ohledu nemohu soudit.
@Mar07 tak ve většině případů pokud výrobce opravdu prodává kvalitní produkt tak tam k tomu máš třeba i výsledky crashtestů. Protože se má čím " chlubit"
Ale ten název maxi „cosi“
je top ![]()
My ho měli (nevím jestli přesně tohle, ale vypadá stejně) a byli jsme spokojeni. Když jsem ho vybírala, tak mělo dobré recenze..
Bylo to velmi dobrý vajíčko, ale momentálně jsou už o dost lepší, takže bych ho nekupovala a podívala se po lepším