Vakcína Bexero
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vakcína Bexero
Ahoj
malému bude 7 měsíců
přemýšlím nad vakcínou Bexero
máte prosím zkušenost? zda-li očkovat nebo počkat
zatím vše snášel bez reakcí máme samozřejmě základ + rotaviry +
prevenar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Eliška G já jsem malé bexsero nechala píchnout, ale až v roce a půl, až měla po mmr. Ale myslím že je to asi jedno, porad se s pediatrem 😊 nežádoucí účinky žádný, jen po druhé dávce zvýšená teplota a stěžovala si na bolesti nohou, můžou po tom bolet svaly. Vše jedno dopoledne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj. Mame to same naockovane, Bexsero jsem davala az ve 2,5 letech. Ma jen jedno preockovani, pote jsem dala Nimenrix. Na meningokoka mi umrela babicka, takze na tomhle ockovani jsem trvala. U druheho syna dame to stejne. Jinak bez vaznejsi reakce, je ho po ockovani bolela ruka, takze ledovani a na noc Nurofen a bylo vse ok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj. Mám 6 měsíční dcerku a zrovna dneska dostala první dávku. Hned po aplikaci se doporučuje podat čípek ten dostala a byla do večera v pohodě. Nebyla ani lokální reakce v místě vpichu. Teď večer už byla plačtivá a začíná teplota dostala nurofenovy čípek. Jinak syn měl i velkou reakci v místě vpichu. Zarudnutí otok nožky a teplotu. Ale obě me děti reaguji teplotou na všechna očkování. Ale každé dítě je jiné. Jinak je to vakcína proti B meningokokovi, který je nejčastěji u dwti kolem jednoho roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Akorat jsem zalozila tu samoz diskuzi, jen jsem nazev ockovani napsala jinak
a ono mi to tuhle nenaslo syn ma 8 mesicu, ma hexu, prevenar a rotaviry,
zatim vse bez vedlejsich ucinku, zitra ma dostat Bexero a vaham, ale te nemoci
se bojime asi vic nez teplot nebo bolave nozicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Reakce na vakcínu Moderna
- Jakou vakcínu jste dostali ve Slaném?
- Nárok na očkování proti COVID 19 a typ vakcíny
- Dá se zjistit jakou očkovací vakcínou se kde očkuje?
- Vakcína FeLV
- Očkování na Covid - Vedlejší účinky mRNA vakcíny na Covid
- Odklad hexa vakcíny