Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
už několikrát se mi stalo že mi lidi říkali při pohledu na malýho-jejda tady je někdo ospinkanej ale on byl po spaní.....je to normální že má 2-letý dítě takové pytle pod očima??připojím foto jestli najdu
ahojky, já bych se možná zaměřila na ledviny (pití) a nebo játra.
Máš-li ve svém bydlišti nějakou fajn masérku, zajdi za ní, ať se podívá na meridiány tvého klučiny. Aby to srovnala.
![]()
Jitka Hr. píše:
Máš-li ve svém bydlišti nějakou fajn masérku, zajdi za ní, ať se podívá na meridiány tvého klučiny. Aby to srovnala.
jako že málo pije?
Romaelka píše:
není prostě na něco alergický?
myslíš že by to mohlo být nějakou alergií?má to ve všech ročních obdobích
no nemusí to být nutně na sezonní věci jako pyl a tak.. jsou lidi alergičtí třeba na čokoládu,koření nebo bůhví co. Tak jestli vypozoruješ co předtím dělal nebo jedl než mu natekly očička..
Romaelka píše:
no nemusí to být nutně na sezonní věci jako pyl a tak.. jsou lidi alergičtí třeba na čokoládu,koření nebo bůhví co. Tak jestli vypozoruješ co předtím dělal nebo jedl než mu natekly očička..
mně přijde že to má tak pořád
Takhle nemůžu nic říct, ale najdi si v místě bydliště masérku nebo nějakého léčitele, a jukne na meridiány a bude to zase dobré ![]()
Tmavé skvrny jsou játra, ten tvůj malý nemá (jak tak koukám), takže bych se vážně zaměřila na ledviny.
dzarunka píše:Jitka Hr. píše:jako že málo pije?
Jitka Hr. píše:
Takhle nemůžu nic říct, ale najdi si v místě bydliště masérku nebo nějakého léčitele, a jukne na meridiány a bude to zase dobré
Tmavé skvrny jsou játra, ten tvůj malý nemá (jak tak koukám), takže bych se vážně zaměřila na ledviny.dzarunka píše:Jitka Hr. píše:jako že málo pije?
zkusím pohledat.....no vypije denně přes 2litry čaje a plenek má počůranejch taky dost ![]()
tak jsme byli na vyšetření,krev i moč v pořádku,ledviny,játra,železo,další a další vše ok.....takže má ty vaky asi prostě proto,že má světlejší kůži a více mu prosvítají žilky ![]()