Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4@jujka22 píše:
Ano, kočár je perfektní, klidně rovnou z hluboké korby. Skládá se výborně, lze opravdu nosit na rameni - bez problémů. Sama jsem jednou vyzkoušela v obchodě, kdy syn chtěl jet v nákupním košíku, tak jsem ho tam šoupla a kočár složila na rameno a absolvovala celý nákup. Koupila bych rozhodně znovu, když si vzpomenu na golfky, co jsem měla předtím pro dceru… A cenově taky super.
Mockrát Vám děkuji za odpověď, teď jsem rozhodnutá na 100 %, že do něho půjdu! Děkuji, potěšila jste mě!
![]()
@Makuschka jj, skládání je supr. Jen tam není už čuflík z boku, ale pojistka(karabinka) tu odstrčím a pomocí čudlíku na madle složím. Je to brnkačka. Jinak je tu hodně rozšířená diskuze Valco Snap 4 novinka 2013 a tam je hodně fotek a vychytávek apod.
@majka 4 píše:
@Makuschka jj, skládání je supr. Jen tam není už čuflík z boku, ale pojistka(karabinka) tu odstrčím a pomocí čudlíku na madle složím. Je to brnkačka. Jinak je tu hodně rozšířená diskuze Valco Snap 4 novinka 2013 a tam je hodně fotek a vychytávek apod.
Moc děkuji za Vaši reakci! ![]()
Skládání je opravdu tak snadné jako na videích
Akorát nesmíte mít nacpaný koš ![]()
@PetiteFillette píše:
Skládání je opravdu tak snadné jako na videíchAkorát nesmíte mít nacpaný koš
Děkuji, budu s tím počítat
![]()
Nedavno jsem cestovala se snapem vlakem presne tak, jak pisete: Slozila jsem ho, hodila na rameno a syna vzala do naruce, otazka par vterin;-)
@Jijan píše:
Nedavno jsem cestovala se snapem vlakem presne tak, jak pisete: Slozila jsem ho, hodila na rameno a syna vzala do naruce, otazka par vterin;-)
Jůůůů, no tak to je paráda! Moc děkuji za Váš příspěvek, teď jsem opravdu na stopro rozhodnutá, že si Snapa pořídím! Přesně tak si cestování vlakem také představuji, takže Vám děkuji za informaci, že moje představa se dá v reálu skutečně naplnit!
To mám radost! ![]()
Jsem rada, jestli jsem pomohla v rozhodovani:-) Ten popruh na rameno vyuzivam celkem casto - napr. kdyz jde syn pesky a narazime na schody… Kdyz zrovna malej sedi v kocaru, tak snesu kocar i s nim, je fakt lehky a dobre se nese! ![]()
@Jijan píše:
Jsem rada, jestli jsem pomohla v rozhodovani:-) Ten popruh na rameno vyuzivam celkem casto - napr. kdyz jde syn pesky a narazime na schody… Kdyz zrovna malej sedi v kocaru, tak snesu kocar i s nim, je fakt lehky a dobre se nese!
Ano, pomohla jste mi přímo maximálně, protože jsem přesně chtěla slyšet (tedy číst
), že moje utkvělá představa o zamýšleném používání kočárku se zakládá na skutečnosti
A že je i maminka, která kočárek přesně takhle používá, jak bych chtěla i já
Ještě jednou Vám děkuji za příspěvek. ![]()
Omlouvám se, že vstupuji do trochu jiné diskuze, ale pasuje do tohoto kočárku vložka od PINKIE? Případně koukám, že když ji budu chtít nasadit tak ten 5ti bodový pás nejde uplně od sebe, ale musí se pokaždé vyvléci uplně? Jsem byla zvyklá, že vše se hezky rozpojilo jedním cvaknutím na pět částí, ale tady to tak není, že? ![]()
@dailka píše:
Omlouvám se, že vstupuji do trochu jiné diskuze, ale pasuje do tohoto kočárku vložka od PINKIE? Případně koukám, že když ji budu chtít nasadit tak ten 5ti bodový pás nejde uplně od sebe, ale musí se pokaždé vyvléci uplně? Jsem byla zvyklá, že vše se hezky rozpojilo jedním cvaknutím na pět částí, ale tady to tak není, že?
Dobrý den, ano, do tohoto kočárku vložka od Pinkie pasuje perfektně, sama ji totiž v kočárku mám, a to s postranicemi. Co se týče vyvléknutí pásů, nasazení vložky a zpětné navléknutí pásů, je to trošinku složitější práce, protože ty pásy se musí v zádové části vyvléknout z té zádové podpěry, což jde trochu hůře a chce to trochu trpělivosti, ale jde to. Vložka má předpřipravené otvory na pásy, které se prostřihnou nůžkami; v sedací části jsou dokonce předpřipravené dva otvory - bližší a vzdálenější, jak komu lépe pasuje.
Trochu jiný dotaz ale hledám jak můžu a nikde jsem se nedočetla. používal někdo snapa 4 hned od narození?? vím že je to psané ale ráda bych rady od někoho kdo zkoušel.. mám snapa a jsem s ním spokojená a ted čekáme druhé mimčo tak už koukám po hlubokých kočárech ale hmotností je to docela těžké něco najít. jsem drobná a na lehký kočár už jsem si zvykla. Díky
Za me ne, vim ze existuje nejaky typ valca kam se vlozi cas hluboke korby
No neni:-( ja bych tedy uplne mimco nedala. Holt si budes muset zvyknout na par mesicu na tezsi hluboky:-) ja mam x lander xa 2012 a pak valco snap a ani mi ta vaha neprijde:-)