Valco Snap 4 - shrnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
6.1.15 16:41

Za me ne, vim ze existuje nejaky typ valca kam se vlozi cas hluboke korby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
6.1.15 16:42

No ale to není snap 4 právě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
6.1.15 16:44

No neni:-( ja bych tedy uplne mimco nedala. Holt si budes muset zvyknout na par mesicu na tezsi hluboky:-) ja mam x lander xa 2012 a pak valco snap a ani mi ta vaha neprijde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
6.1.15 16:49

No já si taky neumím představit že bych tam dala tak malé mimčo.. a sháním kočárek lehčí.. ale chtěla jsem vědět jestli to má někdo odzkoušené od malé miminka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
6.1.15 16:49

Já přemýšlím, že koupím vložkou tašku a budu valca používat na krátké cesty. Má běžné vozeni mám inglesinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
6.1.15 16:58

Ja vozila na kratsi cesty ve vejci ( na kontrukci od kocaru) takze jsem to neresela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
6.1.15 18:05

Když se dokoupi nafukovací kola tak proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
6.1.15 19:17

Ahoj, i když jsem ho 3× reklamovala (brzda) a nakonec mi vrátili peníze, protože rupla celá ta kovová konstrukce co drží přední kolo, koupila bych si ho znovu. :mrgreen: Úplně nám vyhovoval. Kamarádka si teď koupila novou řada, která má i polohování nožiček a je to super. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.15 08:11

Ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se jaký je Valco v zimě? Nejde mi o kola a sníh, spíš o to jak moc profoukne, či neprofoukne, jestli jste nějak řešili to „okýnko“ vzadu a celkově jaký fusak je podle vás do tohoto kočárku na zimu nejlepší. Naše dítko dávám spát ven, proto se ptám :) a děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.9.15 08:18

@Peetronelka je v pohodě. Bouda je hodně velká, ze sustaku, který nepromokne ani neprofoukne… Zadrží opravdu i středně silný déšť. A pak máš nánožník a když to všechno roztahneš a dítě položíš, tak neví o světě. Lehací část je dlouhá a široká, takže lze vykládat jakýmkoli dekami a fusaky a pořád je tam místa dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
8.9.15 13:08

@Peetronelka
Bouda se dá hodně stáhnout. Sice je to jen šusťák, ale takový pevný. Mám verzi z 2015 a ta má na prd nánožník (teda pro mě). Je menší oproti předchozí verzi. Navíc se upíná na háčky a holka je pořád sundává, takže nám nánožník většinou někde vlaje :D Ale budu objednávat od Pinkie. Ty sedí na Valco výborně. Navíc se nemusí sundávat, když chceš dítě vyndat, jen ho rozepneš. Fusak mám od Emitexu jak jarní tak zimní. Trochu hůře se přidělává, protože se blbě dostává k pásům (musíš rozepnout zádovou opěrku a tam to protáhnout). Okýnko jsem řešila tím, že jsem tam oboustranně lepícím suchým zipem přichytila kus látky. Ale dlouho mi to tam nevydrželo. Tak to asi na zimu přichytim pár stehama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.1.17 22:12

Maminky, z jakého materiálu jsou kolečka u Valco Snap 4 Tailor? Plast? :nevim: A může být už pro půlroční mimčo?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
28.1.17 22:14

Maminky, z jakého materiálu jsou kolečka u Valco Snap 4 Tailor? Plast? :nevim: A může být už pro půlroční mimčo?

• Citovat
  • Upravit
1215
13.3.17 12:55

@Twitter
Skoda ze se nikdo neozval.
Me by zase zajimalo zda na ten tailormade jde taky dokoupit a vymenit kolecka za nafukovaci…vite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.17 13:15

@Twitter nevím jaký je materiál koleček, ale pro půlroční dítko určitě být může. Pokud samo nesedí Valco jde dát do úplného lehu. Pro me Top kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí