Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
AHoj holky,
prosím vás, vy kdo máte tento kočárek, mohly byste mi napsat jak jste s tímto kočárkem spokojené. Vím, že už tu je obdobná diskuze, ale je tam 309 stran a není v mých silách to přečíst. Koupily byste si ho znovu? S čím nejste spokojené? Je nějaký obdobný (podmínkou je spojená rukověť a polohování do lehu), ale lepší?
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4Mám půl roku a jsem max spokojená. Koupila bych znovu. Nic mi tam nechybí, nepřebývá. Provedla jsem jen malinkou úpravu pásů- ustřihla jsem ty přes ramena. Ale to bych udělala i na jiných kočárech. Syn do něj šel v roce a čtvrt.
Mám, jsem spokojená a koupila bych ho znovu
Trochu mi nevyhovují pásy, ale nevím, jestli na jiném kočárku by to bylo lepší ![]()
Škoda, že nebyl dřív, koupila bych ho hned. Je lehčí než některé golfky, prostornější, dobře se ovládá a rychle a jednoduše skládá/rozkládá.
Holky, já pořád čekala na zimu a ohlasy maminek na sníh s Valcem. Jenže sníh nikde. Máte s tím některá zkušenost? Dcera v kočáru bude určitě i příští rok a plánujeme druhé, tak abych se nesekla jako se sporťákem.
Jela jsem ve sněhu jednou, ale nebyly to žádné závěje, asi 5cm. Jel výborně, jen ty nepíchnutelné kolečka vydávaly směšné zvuky ![]()
@AnnieL Taky máš..
Je skvělej. Ty pásy jsou všude stejný, mě to hrozně rozčiluje, že tam je děcko buď přikurtované na knop k opěrce nebo to má tak volné, že jsou ty pásy zbytečné. Prostě jsem ty ramenní odpárala a je připoutanej jenom kolem pasu. Naprosto dostačující. Nejlíp má tohle řešený GT3, klasické kšíry, jen součástí kočárku. Namlsala jsem se na nich a už mi všechny pásy na pevno vadí ![]()
Máme a vzala bych znovu. U nás v Jablonci byl sníh trošku dýl a kočár zvládal, sice to bylo jen pár cm, ale šlo to. Jakmile by ale byla standardní zima na naši zeměpisnou šířku a délku, tak jsem se fakt obávala. Dcerka chce všude chodit, ale když jdeme na úřady, tak bychom to vše nestihly.
Pro mě je to báječný kočár, protože naše slečna je velká a těžká (na 30 měsících měla 16,90 kg a nosí 104), naskládá se tam i v zimním oblečení a miluje si tam jen tak polehávat a koukat na nebe.
Výborně je řešená bouda, protože když funí, tak zatáhnu a je schovaná.
Kšírky neřeším, jelikož naše dítě vyvádělo od malička, když byla připoutaná, málem lezla z kočárku, jakmile jsme kšírky „zahodili“, tak naprosto v pořádku. Jezdila vždy nepřipoutaná, protože pak byla klidná.
Jediné, co mě naštvalo, je to průzorové „okénko“, na podzim jsem tam položila jeden suchý list, abychom ho mohly doma obtiskovat, a list to okénko protrhl, takže to jediné mě fakt mrzí
. Kočárek máme jinak v bezvadném stavu.
Já jsem nadmíru spokojená a bude se mi hodně stýskat, až ho nebudeme používat. Splnil mi všechna očekávání. Je lehoučký, takže do schodů ho nosím i s dítětem (16m, 11kg), všude projede a ovládá se lehce i jednou rukou, bouda krásně cloní a chrání, jak je dlouhá, polohování zad super (i nohou, dá se lehce vyřešit), dítě se v něm hezky vyspí vleže, s kšírama jsem spokojená (oproti pásům na polské trojkombinaci), vejde se tam dítě nabalené v bundě a ještě ve fusaku, na sněhu se nezasekával, ani neprokluzoval. Prostor v kočáru je pěkný, občas povozím i 3,5letého syna, když nechce chodit a mladší se zas nechce vézt.
Jen jsem si musela zvykat na nulové odpružení a nenafukovací kola, ale to je tím, že jsem předtím používala trojkombinaci fakt do terénu. S Valcem jezdím taky po hrbolaté trávě, štěrku, polní cestě a jde to, jen je jízda tvrdší.
Omlouvám se zakladatelce, vetřu se s dotazem: Je vhodné ho koupit 10měsíčnímu dítěti jako první kočárek z hluboké korbičky? Nebo raději něco jiného a za rok Valco… popřípaě co jiného ![]()
Díky Bab.
@CokeLady Hodně ho chválí maminky starších dětí (má velké sedátko, hodně unese), o miminkách moc nikdo nemluvil, proto ten dotaz. Díky!
Máme Valco a syn v něm jezdí od necelých 8m. Za mě super, lehký, hezky se řídí, když syn usne, dám ho do lehu,.. Má velký košík, bouda je prodloužená, taky bych kupovala znova ![]()
Mám taky a neměnila bych, viz vše výše. Kdybych o něm věděla dříve, taky by tam málá šla v devíti měsících z hlubokého.
@CokeLady to je nádherná barevná kombinace, to asi není fotka z ČR viď? Tady jsou snad zatím jen stříbrné na stříbrné konstrukci a to není nic moc.Ale tenhle teda píše.
![]()
Ahoj maminky, ráda bych „oživila“ tuto diskusi, protože se také chci přidat k majitelkám kočárku Valco Baby Snap 4, čtu na něho samé chvály
Jsem na 99,99 % rozhodnutá, že si jej pořídím, jen bych se chtěla již užívajících maminek pozeptat, zda se kočárek opravdu skládá tak, jak je vidět na prezentačních videích = stisknu boční a „madlové“ tlačítko a kočárek se „zlomí vejpůl“? A opravdu se dá nosit na rameni na tom popruhu? Já se totiž vidím, jak budu se synem cestovat vlakem, sklapnu kočár, hodím ho na rameno, syna popadnu do druhé ruky, pak zase kočár rozklapnu, syna posadím do kočárku a drandíme…
Tak bych se tímto chtěla ujistit, že to tak v reálu opravdu funguje
Moc všem děkuji a přeji hodně šťastných kilometrů s Valcem. ![]()
Ano, kočár je perfektní, klidně rovnou z hluboké korby. Skládá se výborně, lze opravdu nosit na rameni - bez problémů. Sama jsem jednou vyzkoušela v obchodě, kdy syn chtěl jet v nákupním košíku, tak jsem ho tam šoupla a kočár složila na rameno a absolvovala celý nákup. Koupila bych rozhodně znovu, když si vzpomenu na golfky, co jsem měla předtím pro dceru
… A cenově taky super.