Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkusenost nemam, ale to asi ukaze az cas jestli je nebo neni miminko v poradku. A pokud by bylo neco spatne asi se uplne neda zjistit jetli to bylo tim valetolem nebo genetika.Ale nejsem zdravotnik a vim o tom prd. Preji at je vse v poradku ![]()
Já myslim, že se nestane nic, to bys musela jíst naký teratogenní léky, aby to mimčo nějak poškodilo. Pokud se nic nestalo hned, tak bych se toho nebála.
@Anonymní píše:
Dobrý podvečer. Píšu anonymně, jelikož jsem dnes zjistila že jsem těhotná a zatím bych to nechala v anonymitě.. K dotazu. Jak píšu, dnes jsem zjistila že jsem dva měsíce těhotná. Problém je, že je to cca dva týdny zpátky co jsem tři dny užívala Valetol kvůli bolesti zubů.. Valetol se v těhotenství nesmí, tak se chci zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost a jak moc jsou velká rizika poškození plodu? Na internetu jen čtu že Valetol se užívat v těhotenství nesmí..Děkuju za odpověď.
Myslim ze se nestane nic, nerikam aby jsi ho dal jedna denne a ve velkym mnozstvi, ale na druhou stranu spouste fetacek se narodi zdravi dite a to berou vetsi humus nez valetol.
Dobrý podvečer. Píšu anonymně, jelikož jsem dnes zjistila že jsem těhotná a zatím bych to nechala v anonymitě.. K dotazu. Jak píšu, dnes jsem zjistila že jsem dva měsíce těhotná. Problém je, že je to cca dva týdny zpátky co jsem tři dny užívala Valetol kvůli bolesti zubů.. Valetol se v těhotenství nesmí, tak se chci zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost a jak moc jsou velká rizika poškození plodu? Na internetu jen čtu že Valetol se užívat v těhotenství nesmí..Děkuju za odpověď.