Valetol a těhotenství

Anonymní
12.3.18 17:33

Valetol a těhotenství

Dobrý podvečer. Píšu anonymně, jelikož jsem dnes zjistila že jsem těhotná a zatím bych to nechala v anonymitě.. K dotazu. Jak píšu, dnes jsem zjistila že jsem dva měsíce těhotná. Problém je, že je to cca dva týdny zpátky co jsem tři dny užívala Valetol kvůli bolesti zubů.. Valetol se v těhotenství nesmí, tak se chci zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost a jak moc jsou velká rizika poškození plodu? Na internetu jen čtu že Valetol se užívat v těhotenství nesmí..Děkuju za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
12.3.18 17:40

Zkusenost nemam, ale to asi ukaze az cas jestli je nebo neni miminko v poradku. A pokud by bylo neco spatne asi se uplne neda zjistit jetli to bylo tim valetolem nebo genetika.Ale nejsem zdravotnik a vim o tom prd. Preji at je vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
12.3.18 17:50

Já myslim, že se nestane nic, to bys musela jíst naký teratogenní léky, aby to mimčo nějak poškodilo. Pokud se nic nestalo hned, tak bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
12.3.18 18:14
@Anonymní píše:
Dobrý podvečer. Píšu anonymně, jelikož jsem dnes zjistila že jsem těhotná a zatím bych to nechala v anonymitě.. K dotazu. Jak píšu, dnes jsem zjistila že jsem dva měsíce těhotná. Problém je, že je to cca dva týdny zpátky co jsem tři dny užívala Valetol kvůli bolesti zubů.. Valetol se v těhotenství nesmí, tak se chci zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost a jak moc jsou velká rizika poškození plodu? Na internetu jen čtu že Valetol se užívat v těhotenství nesmí..Děkuju za odpověď.

Myslim ze se nestane nic, nerikam aby jsi ho dal jedna denne a ve velkym mnozstvi, ale na druhou stranu spouste fetacek se narodi zdravi dite a to berou vetsi humus nez valetol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí