Valetol na zuby

Anonymní
5.7.24 15:50

Valetol zuby!!!!

Holky potřebuju rychle znát vaše zkušenosti. Jsem na cestě do lékárny pro léky na bolest zubu a nejvíce se podle recenzí doporučuje valetol.
Mate s nim některá zkušenosti?
Fakt mě bolí strašně zub, že z toho lezu po zdech. Je to ukrutná bolest hlavně na skus ale bolí extrémně samovolně až mi to jde do ucha. Na pohotovost nejdu, protože tam jsou morbidní …. Zubař měl jak naschvál prodloužený víkend, proto jsem nemohla jít.
Díky za vaše zkušenosti s valetolem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
5.7.24 16:01

Ahoj, nebude jednodušší si ho koupit a vyzkoušet na vlastní kůži? :) Mě vždy pomohl i Nalgesin a jedna známá mi řekla že Valetol je silný. Tak ať Tě bolest brzy přejde a není to nic vážného. Aby jsi neměla zánět, na to pozor!! Zuby jsou mrchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
5.7.24 16:26

Mám s ním letité zkušenosti na bolest hlavy. Ze všeho, co jsem vyzkoušela, je nejspolehlivější. Ale na zuby s ním zkušenost nemám, ty mě ještě nikdy nebolely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.7.24 17:21

Já na zuby beru Ibalgin, působí i protizánětlivě. S pohotovostí taky nemám dobrou zkušenost, jednou za život stačilo, to bych se taky snažila vydržet, i když pokud bych věděla, že bude prodloužený víkend asi bych to řešila před než po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
5.7.24 19:27

Nám s mužem na jakoukoliv bolest pomáhá Nalgesin S, ale dřív jsem kupovala Valetol a taky pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.24 20:12

@alun-ka chytlo mne to jak na potvoru večer v úterý, ale ještě to nebylo tak zlé, ale od včera to už je děs. Ordinovali jen po-út, ve středu ráno jsem tam šla a tam cedule že od středy volno. Bohužel pohotovosti se chci vyhnout hodně velkým obloukem, protože jedna zkušenost stačí.. i když jsem nesouhlasila, zub mi minule vytrhli a odcházela jsem ubrečená co si dokážou dovolit… do zprávy aby se bránili napsali “ na žádost pacientky”… 20 let a určitě si nechám dobrovolně vytrhnout zub… od ty doby se ZP vyhýbám… teď mě zlobí zub, který je z části mrtvý… je to stolička a 3 ze 4 kanálků mám vyčištěných, ale poslední kanálek při čištění bolel tak mi dal umrtvovací vložku ( březen) a teď to nějak chytlo

Příspěvek upraven 05.07.24 v 20:15

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.24 20:13

@xxprincesscz a nalgesin je taky volně prodejný lék? Koupila jsem valetol, tak na noc vezmu abych se aspoň vyspala tak uvidím zda mi zabere. Brufen, paralen mi v tomhle neuleví ani trochu tak snad ten valetol ano

• Citovat
  • Upravit
337
5.7.24 20:15

Mně valetol skvěle zabral po řezání osmiček. Ale opatrně, je lehce návykový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.24 21:38

@albertka132 tak za sobotu a neděli se nestanu závislou snad, ne?

• Citovat
  • Upravit
1402
5.7.24 21:48
@Anonymní píše: Více

Ano je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
5.7.24 22:00

Neboj, vážně nejsem závislá ani po 30 letech, kdy na bolet užívám pouze ten valetol :lol: Opravdu jsem o tom, že by právě valetol působil závislost, neslyšela nikdy ani od lékařů ;) (když tedy pochopitelně pominu určitou duševní závislost, kterou si někteří jedinci můžou vypěstovat na cokoli, třeba i na to, že k snídani musí mít vejce na tvrdo )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
5.7.24 22:16

Pokud snášíš v pohodě kofein tak je to fajn lék.

Já nepiju kafe ani čaj ani nic s kofeinem. Takže když si dám na fakt špatnou bolest zubů Valetol tak pak musím den dva ležet protože mě ten kofein zamotá a motám se dva dny v kuse do zvracení. Naštěstí to bylo jenom období. Zub už je ok a Valetol si znovu dám až budu na hranici smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
5.7.24 22:20

Ja kdysi Valetol brala na bolesti hlavy, ale vzdycky mi pak bylo blbě od zaludku. Nedelal mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
5.7.24 23:31
@vokishka píše: Více

Valetol se nesmí na lačno!! Když jsem byla ve zdravotnictví, tak mi tohle kolegyně kladla na srdce, že nikdy valetol na lačný žaludek, vždycky ať napřed něco sním. Prý má tendence se „přilepit“ na stěnu žaludku a naleptávat a jsou z toho pak žaludeční vředy (jak jsem koupila tak prodávám, ale dodržuji to…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.7.24 06:16

Ne, tak jsem to ani nemyslela. Ale pokud bys ji potřebovala užívat delší dobu, tak to ber jen jako upozornění (myslím, že cca týden nebo tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.