Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To je mi líto, dokážu si to představit. Tihle lidé jistě budou mít ve smlouvě výpovědní lhůtu… tudíž… neustále bych oslovovala majitele…klidně každý den, dále předsedu svj… klidně každý den… i tu policii… právo je na vaší straně. Majitele ty stížnosti přestanou bavit a dá jim výpověď.
Bohužel. S těmito …… ( doplňte si sami svůj výraz, ať nejsem za rasistu), neuděláš nic.
Tohle se chová hůř jak dobytek a není na to bohužel žádná páka. Řešení vidím v odstěhování se ![]()
Sama pronajimam byt a dávám si velký pozor, abych toto nemusela řešit.
@Valejka píše:
To je mi líto, dokážu si to představit. Tihle lidé jistě budou mít ve smlouvě výpovědní lhůtu… tudíž… neustále bych oslovovala majitele…klidně každý den, dále předsedu svj… klidně každý den… i tu policii… právo je na vaší straně. Majitele ty stížnosti přestanou bavit a dá jim výpověď.
Na majitele bych moc nespoléhala. Normální člověk těmto byt nepronajme …
Natočit, popř fotopast.. a s důkazy na PČR.. tohle je otřesný, chápu..měla jsem cikány pod sebou a ty jejích mejdany, to bylo něco
@Šmoulice píše:
Na majitele bych moc nespoléhala. Normální člověk těmto byt nepronajme …
Tak nějak
je to peklo pro celý dům
My měli takové sousedy - 2 bílé důchodce ožralce. 3 ráno bordel, že se třásl panelák, jekot, že ji někdo škrtí, třískání dveřmi. Pak šla ožralica z hospody a klíčem ojížděla auta. Několikrát nahlásila bombu do Kauflandu, do hospody, do našeho baráku - přijeli psovodi a ozbrojená jednotka. Ožralec se napíchl na společnou elektřiku a na nějaké fréze nebo na čem protočil 180 tisíc.
Nepomohlo nic. Ožralec umřel, ožralica se podruhé vdala a teď bydlí v novém městském bytě v KODUSu za naše daně.
No, zkuste si představit, že vás žije v bytě patnáct a z toho velká čast dětí a dospívajících. Taky byste asi nebyli nejtišší rodina z paneláku. ![]()
Je to těžký, protože tak jak vy máte rádi je, oni mají rádi gadži a já se jim vlastně ani moc nedivím. Takže si vychutnejte výsledky vyčleňovací politiky a rasizmu z obou stran.
A co ostatní sousedé? Neměla by jste je jako svědky, že oni ruší Vas a ne Vy „obyvatele“ pod Vámi. ![]()
Taťka měl nad sebou něco samého, v bledě modrém.. Lustry se jim trepaly i v noci. Chodili pořád na družstvo si stěžovat.. Prd platný ![]()
@Fuflík
Tihle lidé se vyčleňují sami, 99% z nich nemá absolutně žádnou snahu normálně fungovat.
Zkusila bych to řešit přes majitele bytu. Mně se takto podařilo umravnit kuřáky z bytu pod námi, kteří chodili na balkon kouřit klidně co půl hodiny. V létě je tam vedro, takže pořád otevřená okna, doma novorozenec a já jsem byla totálně vytočená, že tam máme co chvíli cigaretový kouř. Samozřejmě jsem je velmi slušně požádala, jestli by nemohli chodit kouřit na druhý balkon, který mají na druhé straně domu, řekla jsem, že mám doma miminko, že je horko a pořád větrám. Oni mi na to s úsměvem řekli, že to není jejich problém.
Kontaktovala jsem správce výboru a on zaslal oficiální dopis majiteli bytu o tom, že nájemníci obtěžují ostatní obyvatele cigaretovým kouřem. Ten dopis byl velmi dobře právně formulovaný, bylo tam dokonce také něco v tom smyslu, že pokud se to bude opakovat, že výbor má právo ten byt dát do prodeje nebo něco podobného. Přesně si to už nepamatuji.
Od té doby je po problému. Nevěřila jsem tomu, že to bude fungovat, ale fungovalo.
S těmito lidmi nic nehne. Máš MP říct, že lžou.
Obrať se na přestupkovou komisi.
Zdravím, potřebuji ze sebe dostat vztek a zároveň asi znát pohled někoho jiného. Bydlíme s přítelem a synem v bytě (cca 5let ) jsme bezproblémový, naopak starším sousedům pomáháme a zkrátka jsme bezkonfliktní. Co čert nechtěl, pod nás se nastěhovala početná romská rodina která asi neví že žije v paneláku ( abych to uvedla na pravou míru, je mi jedno jaký kdo je, když se chová normálně ) ale tihle normální nejsou. Přes den nejhlučnější byt, ale s tím bohužel nic nezmůžeme, v noci je to daleko horší. Je jich tam jak myší, řvou jeden přes druhého, děcka nechávají dělat si co chtějí, písničky no hrůza. No když jsem za nima x krát byla aby se uklidnili, že tu nejsou sami a že my ráno potřebujeme vstát, vysmali se mi a poslali někam. Když nerespektovali, volala jsem MP, dovtipili se že jsem je volala já a od te doby mam v baráku peklo. Kytky na mezipatře rozkopany (už tam nejsou ) zmizela mi rohožka, v zámku byla nacpana sirka a na 100% vim že je to od nich. Posledních 14dni je to ale ještě horší a to tím že na nás uprostřed noci volají měštáky, syn chodí spát do 21hodin, my o chvilku později protože vstavame, v noci jsme nikdy hluk nedělali a oni se mstí tím že je budíme, hulakame a já nevím co. Přítel je ted týden pracovně pryč a já nevím jak to řešit. Jako nehodlam tady trpět to že nás třeba ve 3 ráno vzbudí zvonek, policie a že rušíme tyhle paka..a taky nehodlam platit výjezdy nebo nevím jak to chodí
Nevím jak to řešit, jestli bych volala majitele onoho bytu, je to slovo proti slovu.. Policie si udělá čárku za výjezd a je jim to asi jedno, fakt už nevím