Vanička pro dvojčata?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Včelička992
1.3.17 17:06

.

Příspěvek upraven 15.10.18 v 07:21

• Citovat
  • Upravit
495
1.3.17 17:26

O vaničce pro dvojčata jsem neslyšela a nedovedu si představit, jak bys s ní manipulovala - nalít/vylít vodu.
Mně se holčička po operaci do vaničky nevešla, byla jí úzká. Hledala jsem a nakonec se mi jako nejlepší osvědčilo koupit malinký kulatý nafukovací bazének (https://www.mall.cz/…iskou-zelena) s nafukovacím (tedy i měkkým) dnem, který jsem položila přímo do sprchového koutu a malou koupala přímo tam. Dávala jsem málo vody, aby se mohla cákat a nelokla si. Když se odšoupla, narazila do měkkého okraje, vylít a opláchnout to bylo velmi jednoduché a v teplé koupelně jsem si ji pak rovnou na zemi i osušila, namazala a oblékla. Bylo to bezpečné, mohla jsem ji tam nechat pár vteřin bez dozoru, když jsem pro něco potřebovala odběhnout. Pak jsme to doladily tak, že ona si hrála ve vodě a koukala, jak se myju já ve zbytku sprcháče, vedle bazénku. Později, když už seděla, tak jsem nalila trochu více vody a přidala hračky a vydržela si tam hrát hodně dlouho, kolikrát jsem si ke dveřím koupelny přitáhla prádlo a něco málo vyžehlila, než se vycachtala :-)
Ten kruh na krk máme také, do dětské vanky by byl k ničemu, to jedině do velké vany, skoro plné (v druhé koupelně máme vanu), protože to dítě v té vodě pak neleží, ale spíš tak nějak visí. Malé se to prostě nelíbilo a mýt se tak dítě nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
1.3.17 19:12

.

Příspěvek upraven 15.10.18 v 07:22

• Citovat
  • Upravit
75990
4.3.17 21:47

@Včelička992 kruh je výborný, ale musíš mít ve velké vaně hodně vody, a děti musíš přidržovat, aby se ti nepřetočili na bříško a nenalokali se vody, ale určitě je to bude bavit. Ale nejde jednoho mydlit a druhého nechat v kruhu, přetočí se ti během vteřiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí