Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s vaničkou shnuggle pro novorozeně? Je vhodná hned od narození? Předem děkuji ![]()
My v ní koupali obě děti od narození (2,5 kila) a vyhovovala nám. Jak nesedí, tak jsou tam v takovém klubíčku jakoby. Nevím, jestli je to špatná poloha, ale stejně je to na dvě minutky denně (někdo ani každý den nekoupe). A hlavně obě děti v ní byly spokojené a koupání od prvního týdne milovaly. Syn (3,5 měsíce) ať je unavený, hladový, bolí ho břicho, jakmile ho tam posadím, začne se smát.
Koupeme v ní od měsíce, předtím v umyvadle, a syn je v ni strašně spokojený. Za mě doporucuji
Mam 2 mesicni mimco, Shnuggle mi prislo jako super napad, ze bude mit miminko polohu jako v brisku. Po 2 tydnech jsme vymenili za klasickou vanicku. Ve Shnuggle stejne musis pridrzovat, mimco si nenatahne nohy. Uz bych nekoupila, byly to pro me vyhozene penize. V klasicke vanicce s lehatkem miminko nemusis tolik jistit a mas volne ruce, dite se protahne, kope do vody, lip si nahreje brisko. Za me tedy Shnuggle nee.