Vanička Shnuggle pro novorozeně?

21
2.4.20 14:23

Vanička Shnuggle pro novorozeně??

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s vaničkou shnuggle pro novorozeně? Je vhodná hned od narození? Předem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2896
2.4.20 14:43

My v ní koupali obě děti od narození (2,5 kila) a vyhovovala nám. Jak nesedí, tak jsou tam v takovém klubíčku jakoby. Nevím, jestli je to špatná poloha, ale stejně je to na dvě minutky denně (někdo ani každý den nekoupe). A hlavně obě děti v ní byly spokojené a koupání od prvního týdne milovaly. Syn (3,5 měsíce) ať je unavený, hladový, bolí ho břicho, jakmile ho tam posadím, začne se smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
2.4.20 14:51

Koupeme v ní od měsíce, předtím v umyvadle, a syn je v ni strašně spokojený. Za mě doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimiska1
2.4.20 14:57

Mam 2 mesicni mimco, Shnuggle mi prislo jako super napad, ze bude mit miminko polohu jako v brisku. Po 2 tydnech jsme vymenili za klasickou vanicku. Ve Shnuggle stejne musis pridrzovat, mimco si nenatahne nohy. Uz bych nekoupila, byly to pro me vyhozene penize. V klasicke vanicce s lehatkem miminko nemusis tolik jistit a mas volne ruce, dite se protahne, kope do vody, lip si nahreje brisko. Za me tedy Shnuggle nee.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4