Vaničkování bez vany v bytě
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bohuzel bez velke vany to nepujde. A jak jsem se na vanickovani divala, tak mi to prijde pro mensi deti. S pulrocnim jsem chodila normalne na plavani… Taky mame smulu byl parkrat, pak to zavrel covid
a ve vane cvicit to ponorovani nedava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim,
Koukla jsem na video jak to vlastne vypada(nemam zkusenost)a napadlo me co dat nafukovaci bazenek do sprchoveho koutu?(jakoze vystlat tim bazenkem sprchac a udelat si vlastne improvizovanou vanu).Nebude to asi uplne komfortni jako vana ale myslim ze tam bude vic mista nez v detske vanicce…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Florimo píše:
Bohuzel bez velke vany to nepujde. A jak jsem se na vanickovani divala, tak mi to prijde pro mensi deti. S pulrocnim jsem chodila normalne na plavani… Taky mame smulu byl parkrat, pak to zavrel covida ve vane cvicit to ponorovani nedava.
No, zkusím to ještě nějak vymyslet a vyzkoušet. Ale trochu mě mrzí, že asi vážně budeme mít smůlu.
Díky za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e Marry píše:
No, zkusím to ještě nějak vymyslet a vyzkoušet. Ale trochu mě mrzí, že asi vážně budeme mít smůlu.Díky za pomoc
Ono 7 měsíční mimčo je už na vaničkování veliký. Jak tu psala paní, v tomhle věku se chodí už na plavání. Píšu to jen, ať zbytečně nevyhazujete peníze za vaničku nebo bazén. My jsme vaničkovali do toho půl roka doma ve vaně a pak už to prostě nešlo, protože se s tím dítětem dělají takový osmičky apod. podél té vany a pak už se tam prostě horko těžko na šířku vleze. Snad je to srozumitelný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit