Vaničkování bez vany v bytě
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co znamená větší? Syn má tuhle, akorát jinou barvu, má 90 cm, a koupe se v ní občas ještě teď ve 4 letech (nemáme vanu a občas si chce při koupani hrát) https://www.atobchod.cz/…ka-detska-2/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@suzka1 co nejaka nafukovaci nebo nafukovaci bazenek? Ono hlavne chce v te vane cvicit kazdy den, ale pokroky jsou opravdu znat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá se to dělat i ve vaničce. Případně kup o něco větší, určitě něco seženeš. Chtěla jsem cvičit se synem, abych nemusela na Vojtovku, ale vadí mu to. Otráví ho už první cvik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Vaničkování…
Ty jsi jak kolovratek, jiz 2× jsem ti vysvetlovala, ze je to „odborny“ termin pro plavání mimin ve vane, pro hypotonicke deti velmi prospesne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Ty jsi jak kolovratek, jiz 2× jsem ti vysvetlovala, ze je to „odborny“ termin pro plavání mimin ve vane, pro hypotonicke deti velmi prospesne.
jasně, jako kočárkování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 nečetla jsem diskuzi, ale koupila bych nafukovací bazének. Jestli máte balkon, je na to teď ideální období, ale můžete ho mít klidně v koupelně či pokoji, na tu chvíli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lu1234 nestihla jsi přečíst těch šest odpovědí?
Promiň, ale trochu mě to rozesmálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono na to vaničkování je potřeba, aby bylo hodně vody a mimčo se nedotýkalo nožičkama dna, to v malém bazénku nedáš. Popravdě mě teď nic chytrého nenapadá, mně na tohle plavání kolikrát i naše normální vana přijde malá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tip na velkou vaničku?
Ahoj,
máte prosím někdo tip na velkou vaničku na vaničkování?
Máme doma skoro 7m miminko, měří 69cm a je tedy za 5 minut 12 na to začít. Bohužel nemáme vanu…
Máte někdo zkušenosti? Dětské vaničky, na které jsem koukala, jsou většinou moc malé, nebo mělké.
Děkuji za rady a tipy.
Pěkný den všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e Marry píše:
Ahoj,
máte prosím někdo tip na velkou vaničku na vaničkování?Máme doma skoro 7m miminko, měří 69cm a je tedy za 5 minut 12 na to začít. Bohužel nemáme vanu…
Máte někdo zkušenosti? Dětské vaničky, na které jsem koukala, jsou většinou moc malé, nebo mělké.
Děkuji za rady a tipy.
Pěkný den všem
Našla jsem toto:
https://www.slune-cz.cz/…102-cm-sova/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na vaničkováni žádná dětská vanička nemůže stačit. Nevím jak teď za covidu, ale dřív šlo na vaničkování docházet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 píše:
Našla jsem toto:
https://www.slune-cz.cz/…102-cm-sova/?…
To na vaničkování vážně nestačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e Marry velká vanička -. to je trochu blbost, vaničkuje se ve velké hydromasážní vaně, alternativně velká normální vana - ale v žádné vaničce to nepůjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohuzel bez velke vany to nepujde. A jak jsem se na vanickovani divala, tak mi to prijde pro mensi deti. S pulrocnim jsem chodila normalne na plavani… Taky mame smulu byl parkrat, pak to zavrel covid
a ve vane cvicit to ponorovani nedava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit