Vánoce 2024 a pečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33406
19.11.24 18:40

@Kelsey1 kupuju různě, sáčky myslím na Ozdobdort, jinak taky Svět cukrářů a Dortisimo
Ale máš pravdu, na venecky beru ty plátěné.
Měla jsem i silikonové, jsou pevné, ale nedrží se mi dobře, kloužou mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.11.24 17:33

Zdravím, my pečeme klasiku - linecké, perníčky, vanilkové rohlíčky, raffaelo kuličky, melounky, vosátka. Linecké děláme takové krásně barevné jahůdky, taky jsme přemýšleli jak zdravěji to zabarvit a narazila jsem na surovoudcerku, která tam měla recept s nějakými barvícími prášky, no zkusila jsem je objednat a je to nádhera, hezčí barvičky jak z potravinářského barviva, mají v sobě i vitamíny, minerály. Kdyby někoho zajímalo jaké to jsou prášky tak je to značky happy-power. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8974
26.11.24 18:01

Chystala jsem si těsta v neděli, že začnu postupně odpoledne odebírat a péct. Mám to trošku jako formu relaxu, čištění hlavy. Viděla bych na čtvrtek, pátek a víkend. Zjistila jsem, že našich základních je 10 druhů těst. Jen člověk mrkne. Většina jsou slepovačky. My raději plněné. Tři mám nová - prvně. A pak budou asi tři nepečené. Budu mít svátek, tak jsem si vybrala nová malá vykrajovátka. Ješte pár jich dojde. Jdou objednané. Zapomněla jsem, že jedno těsto jsem objednala od kolegyně kamarádky, která má pekárnu/cukrárnu a těsta bude příští týden vyrábět. Ořechové. Protože mám málo vlašáků. Až jsem začla dělat těsto na rohlíčky. Tak jsem si říkala a proč ho vlastně dělám? Však ořechové bude od paní. Tak co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.24 22:57

@VeronikaV33 A jaké jsou ty prášky chuťově? Jde to nějak cítit v cukroví? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.11.24 10:46

@radkakocorkouva1 Některé jsou víc nasládlé, takže maximálně je to cukroví pak o něco sladší, jinak zbytek je za mě bez nějaké výrazné chuti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí