Vánoce dárek pro učitelku v MŠ

16237
10.12.17 20:16

Vánoční dárek dáváme našim nejbližším. Nevidím důvod dávat dárky učitelkám, nedávám ani pošťákům, účetní z finančáku, policistům, doktorovi apod.
Na konci školního roku poděkujeme drobností nebo kytičkou za celý školní rok, ale dávat dárky k Vánocům - proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
10.12.17 20:20

Já dávala minulé dva roky..letos mám už dvě děti ve školce - bohužel každý v jiné třídě a 6 dárků fakt kupovat nebudu..takže letos nedostanou..ale jinak to co plánuješ je oka..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.12.17 20:21

Navíc letos má syn nové učitelky a s těma nejsem nějak extra spokojená..tak je mi blbé dávat učitelkám od dcery, které jsou super a nedat učitelkám od syna..

• Citovat
  • Upravit
3348
10.12.17 20:22

Budemem dávat čistě jako poděkování. koupíme krásnou kouličku co mají na famářských trzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.12.17 20:22

A to já zas jo, na rozdíl od policistů a pošťáků se totiž celý rok starají o naše děti a svým způsobem patří do rodiny, protože díky synově výřečnosti o nás ví skoro vše:) Takže za mě je dárek pro učitelku v MŠ nebo pediatričku a zdravotní sestru samozřejmost. Máme pro ně balíček s čajem, čokoládou, krémem z YR a svíčkou z Ikea. Jsou to jen drobnosti, ale hezky vypadají a věřím, že udělají radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.12.17 20:23
@Anonymní píše:
Holky co dáváte k vánocům učitelkám v mš? my máme pro ni hrneček se jménem a lepší čokoládu. Stačí to? Potěšil by vás to?

Kdybych byla učitelka a dostala to od dítka, tak určitě :) Ještě bych s dítkem vyrobila přáníčko. Mně to přijde milé. Mám kamarádku, co učí a ta už má přes 20 hrnečků, na každý den v měsíci jeden(říká s úsměvem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
10.12.17 20:23

Hele a co jí míníš dát na konci roku? Zájezd do Karibiku? ;)
Neé, nechci být protivná, ale upřímně, nechtěla bych být učitelkou, které každá maminka cpe hrnečky ke každé prapodivné příležitosti :) za rok by jich mohla nasbírat pár desítek, tooo mi nepřijde úplně nejlepší představa ;)
Já jsem z generace, která dávala na konci roku kytku a dárek na konci prvního stupně a pak v devítce… na konci devítky jsme si s naší úžasnou třídní všichni potykali a bylo. Myslím, že dárky fakt nejsou to hlavní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
10.12.17 20:26

Já dávám vždy. Je to vždy jen nějaká milá maličkost, která se dá nějakým způsobem spotřebovat, pač vím, že učitelka nemůže doma skladovat mraky lapačů prachu. Minulý rok jsem dávala hezky zabalené peelingové mydýlko z Manufaktury, před tím kornoutek oříšků a sušeného ovoce. Tento rok ještě nevím, možná nějaký dobrý sypaný čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.12.17 20:27

Proboha, nechápu co to je za modu dávat takové dárky… dej něco, co zvadne nebo co může sníst, hlavně ne trapný hrníček nebo lapač prachu

• Citovat
  • Upravit
1386
10.12.17 20:28
@feijao amado píše:
Máme pro ně balíček s čajem, čokoládou, krémem z YR a svíčkou z Ikea.

Vše zmíněné si vybírám sama a darované neoblíbené značky mě rozčilujou jako máloco. :roll: Prostě nežeru všechny čokolády, nepiju všechny čaje a nepatlám si ksicht vším v dohledu. :nevim: A skladovat doma to, co nechci, mě upřímně nebaví - a vyhazovat to tím míň.
Omlouvám se za reakci od srdce, ale mě by tyhle věci - ať už jako učitelku, doktorku nebo cokoliv dalšího - upřímně otravovaly, a to si jako pacientka na příjemné vztahy s doktory potrpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.12.17 20:28
@zrcadlo píše:
Vánoční dárek dáváme našim nejbližším. Nevidím důvod dávat dárky učitelkám, nedávám ani pošťákům, účetní z finančáku, policistům, doktorovi apod.
Na konci školního roku poděkujeme drobností nebo kytičkou za celý školní rok, ale dávat dárky k Vánocům - proč?

Jednou jsem si postezovala postacce, ze uz nechodi zadne dopisy… A ona mi poslala pohled z dovolene :srdce: davam postacce, sousedum, ucitelkam… Delam nalozene syry, vajecny konak, vanocku…

• Citovat
  • Upravit
17824
10.12.17 20:30

@zrcadlo policista nevo pošťák se asi denne o dite nestara, neutira mu zadek, nudle od nosu, nekonejsi, kdyz dite place, neuci ho básničky, pisnicky, denne nenavleka do kombinez a rukavic… Ja to beru tak, ze se mi staraji o dítě a venuji se mu vice nez standartne a zaslouzi si odmenu. Ale to je samozrejme na kazdem.
Minuly rok jsem kupovala olej olivovy ve Vom fass a sacek koreni (na salat) a letos deti ponesou med. Někdy kupujeme čokoládové pralinky, něco z Manufaktury… A davame i druzinarce, kucharce ve skolce a do kroužků. Takze kupujeme dost lidem, ale proste jsou zlate, tak si to zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
10.12.17 20:35

Upřímně, kamarádka je učitelka a hrnicku má požehnaně, všechny vozí na chatu, říká, ze nejhorší jsou ty s fotkou daného dítěte. Né, ze by byla nevdecna, ale radši by nedostala nic, než hrnek s žákem ze třídy. Ja dávám větší pernicek s pfkem, kdy ho dozdobi dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.12.17 20:38

Upřímně ale zrovna hrneček pro učitelku z mš…když dostane od každého 3× za rok, co s tim má dělat? jsem také nepřítel lapačů prachu. raději dáám něco co se spotřebuje nebo nevadí, že je toho víc.

pracovala jsem ve zdravotnictví, takže jsem dárečky dostávala. samozřejmě mne potěšilo všechno, ale když vám pod rukama projde hodně pacientů (jako paní učitelce dětí), tak když pořád dostáváte hrnečky, porcelánové postavičky a vázičky tak už to nejde.

takže raději kytku na konci roku, víno či originální jídlo (tedy ne čaj, ne kafe, ne čokoládu - ale třeba sýr, koření…)na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.12.17 20:39
@Anonymní píše:
@apanda taky jsem nadšená z toho, jak se o něj starají. :potlesk:. Tak budu doufat a předpokládat, že se učitelka z čokolády a,,lapače prachu" neurazí, ale jak ji znám, tak si to nemyslím :lol:. Jinak děkuju za náměty na konec roku.

jistě že se neurazí, bude mít radost. jen se žij do její situace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí