Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevíte někdo, od kdy mají v Ikea vánoční výzdobu a prodávají věci na vánoce? Chystáme se tam na nákupy a tak bych to ráda spojila s tím, že už budou mít i třeba ozdoby apod. Děkuji.
@Petinaa píše:
Nevíte někdo, od kdy mají v Ikea vánoční výzdobu a prodávají věci na vánoce? Chystáme se tam na nákupy a tak bych to ráda spojila s tím, že už budou mít i třeba ozdoby apod. Děkuji.
Loni jsem je tam nakupovala někdy v listopadu, ale kdy začali prodávat vanoční výzdobu, to nevím. Každopádně v půlce prosince tam mají vždy na vánoční věci slevy a výprodeje.
Mrkni se na stránky Ikea a oni tam mají vždy aktualní nabídku.
Příspěvek upraven 11.10.12 v 09:14
Já vždycky sleduju internet a pak vyrazíme… ale nepamatuju si teda přesně, kdy to bývá ![]()
Vzhledem k tomu, že v Penny už mají mikuláše a tady v potravinách jsem viděla kolekce, tak to nebude moc dlouho trvat ![]()
@Pipet píše:
Já vždycky sleduju internet a pak vyrazíme… ale nepamatuju si teda přesně, kdy to bývá
Vzhledem k tomu, že v Penny už mají mikuláše a tady v potravinách jsem viděla kolekce, tak to nebude moc dlouho trvat
No rok od roku s tím začínají dřív, čekám kdy nám začnou cpát vánoce už v srpnu, aby pořádně vydělali ![]()
Byla jsem tam v úterý (Černý Most), a u pokladen už měli nějaké ozdoby, světýlka, nazdobené asi 2 stromečky a pár drobností. Takže už to asi začalo ![]()
Jinak obchodnaky uz vanocni jsou…takze to bude asi co nevidet jestli uz to nemaji ![]()
Ahoj, myslím, že to bude co nevidět… včera mi přišlo upozornění, že tam mají do neděle akce na formy na cukroví a na pečení vůbec… myslím, že pak zrovna přejdou do vánoc
Jinak u nás v práci je to už zcela vánoční… včetně stromečků (samozřejmě umělých…)… trochu mě to brzké vánoční šílenství nebaví
Myslím, že by to v klidu ještě měsíc počkalo…
Také jsem právě četla, že už tam pečou a voní to tam cukrovím, ale že by už měli vánoční věci, na to je ještě asi brzy. Ještě nějakou dobu počkám a pak tam pojedu. Máme to hodně daleko, tak to chci spojit v jednom, něco na vánoce a nějakou výbavu pro mimčo. A právě se mi tam nechce v prosinci, to tam bývá hodně velký nával a vzhledem k tomu, že jediný den, kdy tam můžu jet, je sobota, tak to zkusím asi někdy v listopadu. Děkuji všem!
Sleduj stránky Ikea nebo si nechat posílat jejich maily - určitě o tom bude zmínka a nebude o dlouho trvat. Jinak když se bavíte o těch mikuláších v Penny, tak já byla v úterý v Tescu a už tam na mě civěli vánoční stromky, baňky, řetězy… atd. ![]()
Ty vánoční obchoďáky se stromečkama viz Tesco mi lezou krkem, hlavně, ty znějící koledy neustále, ale naštěstí tam nejsem tak často. Pracovat tam, tak snad ani vánoce doma slavit nebudeme. Ale ikea je jiná, tam se těším ![]()
Já doufam že tenhle rok konečně v ikee něco vánočního koupím
Hned první den co uvedou vánoční kolekci na net, tak jedu, protože sem tam vždycky jela pro věci jako ubrus, vánoční svíčky a nikdy na mě nezbylo
ale plastových ozdob hromady
Denino, to máš pravdu. Nejlepší je tam jet zavčas, pak už nic nemají ![]()