Vánoce - co pro manžela?

375
2.9.15 10:59

vánoce....co pro manžela

Nevím, jak vy, ale já už přemýšlím nad vánočními dárky. Poradíte prosím co pro manžela pod stromeček a zároveň ke kulatinám, které bude mít před vánoci? Jsem absolutně bez nápadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
2.9.15 11:00

Řekneš nám aspoň, co ho baví nebo zajímá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.9.15 11:05

Tak pokud nema vyhranene zaliby, tak z obecnych darku - hodinky, tablet, ctecka, let balonem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
2.9.15 11:09

Take jiz premyslim nad darky, ale zcela zasadni pro vyber jsou zajmy cloveka. Asi ti bude na nic, kdyz ti doporucim prislusenstvi ke kajaku a listky na festival.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.15 11:17
@Ali-Ali píše:
Tak pokud nema vyhranene zaliby, tak z obecnych darku - hodinky, tablet, ctecka, let balonem :mrgreen:

Já mám v plánu ten yoga tablet, přítel o něm básní už půl roku, ale každého to taky nenadchne. Fakt tyhle dotazy nechápu :nevim: snad aspoň řeknu, co toho člověka zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.9.15 11:18

Tandem paragliding - koupím i tchánovi. Oba to chtějí zkusit a tak půjdou spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
2.9.15 11:21

Já si taky říkala „co blbneš ženská“ :lol: ale ono se to už pomálu blíží.
Těžko říct, když nenapíšeš zájmy, ale já často obdarovávám knihami, lístky na konzerty/divadla.
Při větší akci bych přemýšlela nějaký zážitkový dárek, tablet, hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.15 11:22

Přidávám se s dotazem :)

Já koupila kdysi dalekohled. Použit za cca 5 let 2×.
Pak jsem to odlehčila a koupila kyslík v plechovce (jakože při sportu si dejchne).
Nepoužito, asi již prošlé.
Jediné co se před lety chytlo byl nový telefon (to jsem byla ještě při penězích).
Jinak jsou to vždy hadry. Koníčky nemá… Jo vlastně jo, koukání na seriály :zed: a práci (IT).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
2.9.15 11:24

@Vorvaň obrovský Tak k pocitaci, co nejaka herni mys ci klavesnice, pripadne vtipna podlozka pod mys nebo proste poukaz do nejakeho obchodu, at si vybere sam, pokud trvas na prekvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.9.15 11:27

@Vorvaň obrovský - sluchátka k pc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.15 11:27
@Vorvaň obrovský píše:
Já koupila kdysi dalekohled. Použit za cca 5 let 2×.
Pak jsem to odlehčila a koupila kyslík v plechovce (jakože při sportu si dejchne).
Nepoužito, asi již prošlé.
Jediné co se před lety chytlo byl nový telefon (to jsem byla ještě při penězích).
Jinak jsou to vždy hadry. Koníčky nemá… Jo vlastně jo, koukání na seriály :zed: a práci (IT).

To se pak těžko vymýšlí, co se zaměřit na tu elektroniku? Ale to asi vše potřebné má, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.15 11:49

Manžel dostane fotoknihu. 5 let se snaží dát dohromady barák a tento rok se konečně zadaří a budeme bydlet v celém domě, nejen v přízemí. Celou rekonstrukci průběžně dokumentujeme, takže dostane knihu s názvem: Děkujeme táto, na úvodní stránce bude foto mě a dětí a uvnitř fotografie z průběhu stavby.

Tenhle dům nás málem rozvedl, bydleli jsme v něm při rekonstrukci, okradl nás zedník…velká zkouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.15 11:50

Ohledně těch počítačů už má fakt vše, a já nejsem tak zběhlá, aby dokázala ještě vymyslet něco dalšího. Nějakou nejposlednější novinku :(
Sluchátka už kdysi proběhly, herní i nějaký spešl ke sledování filmů. A co myslíte, že používá? Pecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
2.9.15 12:05

Jinak jestli ma nejakou zalibu tak permanentku? Treba do fitka ci jiny sport, nebo neco kam pujdete spolu - listky do kina, divadla, na nejake sportovni utkani?

Predplatne nejakeho casopisu? (vloni jsme najezili i manzelovi, i mne i tatkovi..)

neboo: kameru do auta, outdoorovou kameru, rádio do dílny - odolné prachu a tak, nějaké nářadí, nové úložné prostory do dílny, nějaký set pro chlapy na vaření, španělskou sušenou kýtu - mnam budu kupovat, nějaký víkendový pobyt, skipass, chlapi si i rádi jdou zastřílet - dá se zakoupit i že jim udělají kolečko z mnoha zbraní,..

jako můžu přemýšlet dál, ale teď se hlásí o pozornost malá, asi taky něco vymyslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.9.15 13:48

U nas jsou v kurzu hlavne hry a podobne blbiny. Treba nejakou slouzitejsi smart game od Mindoku ;) Nebo pokud hrajete doma deskovky, tak tam je vyber obrovsky ;) Nebo jsem brala takovy stolni minikulecnik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová