Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bubla Bůčková víš na to jsem zapomněla losy dávám taky, ale zatím nikdo na nich teda nic extra nevyhrál
a s tou powerbankou dobrý nápad to si píšu ![]()
@Šáruší aha na tu stránku už jsem se dívala, no asi mě nic jiného nezbyde a udělám to takto i já protože přece jen objednám od toho manboxeo a půlku s toho co v tom je tak to můžu tak vyhodit to se mi vůbec nevyplatí jo kdyby se tam dalo dát co chci já, to by bylo super… Takže druhá varianta jak ty píšeš objednat bedýnku a náplním ji tím co fakt manžel má rád… ![]()
Já letos tápu s dětma, 8 a 13 let, čiré zoufalství.
Manželovi jsme koupila lístky na Iluzionisty, udělám mu ten box a dál nevím zatím.
Nejhorší je, že oni sami neví, co by chtěli.
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem loni (sice k narozkàm) dávala “pivojinak”. Předplatné boxu se 6 nebo 12 různými pivy ze soukromých pivovarů. To bylo super, chlap se těšil každý měsíc, co přijde za piva. A myslím dělají i pivní adventní kalendář.
Hledam inspiraci pro tri taty (vlastni, nevlastni, tchan)
Co jsem jim uz dala? Dubovy soudek - naplnili koralkou a po dvou letech je to fakt bomba! Tricko od bastard.cz. Jsou fakt legracni, kontusovka od Zufanka, bedynku s chilli omackama, uz hlasili, ze dochazi, tak asi bude zas. K narozeninam jim udelam kytici z ponozek. Tatovi a jeho pritelkyni jsme loni nadelili i voucher na pobyt. Taky byl nadseny. Ted uz me vazne nic nenapada. Naradi nechci, vsichni maji vse, co potrebuji a sehnat neco poradneho do 1500,– se snad ani neda.
Vsichni tri jsou kutilove. Truhlar, eletrikar, zednik… A ted “babo rad!”
@Pavoucniced4t Mně by pro ně přišlo dobré to pivojinak. Myslím to mîvají i na slevomatu.
@Pavoucniced4t davali jsme pujceni elektrokola na zkousku, tata ma rad cokoladu, tak jako soucast darku davam adventni kalendar s fotkou deti s dobrou cokoladou
Pivo nepije.
Pobyty nekde, priblizne si s mamkou reknou kde. Tchan ma rad valecnou literaturu, tak neco k tomu, ale je toto cim dal rim tezsi, uz vsechno ma.
Ted se mi podaril dobry kup! Lis na ovoce a k tomu knizka o mostech, vinech a ciderech. ![]()
Tak treba budem mit pristi rok na Vanoce vlastni piti. ![]()
@masima to pivo jinak jsem si rikala, ze mu pak dame na pulkulatiny.
ale dik za inspiraci!
@masima Tak to je naprosto parádní tip, vyrobit dárkovou bednu
Máme dva měsíce starou holčičku, tak se letošní Vánoce budou točit kolem ní, i když z toho ještě nemá rozum
a taky jsem ji tedy objednala pár maličkostí na Ali stejně skoro vše je z Číny…
Jinak s manželem jsme si řekli, že si dáme dárečky kolem 1500,– ten box je vážně super tip.
Každý rok děláme jako maličkost nakládaný hermelín do hezkých skleniček, to má vždy úspěch. Přítelka švagra zase nakládá sýry a z takových dárků máme obrovskou radost.
Hodně u nás frčí zážitky ze slevomatu. Třebas večeře, nebo se často skládáme rodíčům/tchánovcům na nějaký pobyt. Nebo pořídíme voucher do knihkupectví. Sourozenci jsou také metalisti, vždy to tedy jistí lístek na koncert, nebo něco hezkého z metalových obchodů ![]()
Jinak já taky řešim dárky pro celou rodinu a že nás teda je kolem dvaceti + mazlíčci, na ty nikdy nezapomeneme
![]()
Strašně ráda aranžuji a vymýšlím různé nápadité balení dárků, takže i balíček svíčka+sprcháč, marmeláda + sušenky, káva + čaj… třebas za 100,– vypadá opravdu nádherně ![]()
Letos už jsem začala dárečky objednávat a jak se začnou sjíždět, rovnou začnu balit, abych to s malou vůbec stihla.
Taky si mezi dospelymi nedavame. Docela se vsem ulevilo. Divame se, jak vybaluji deti, sedime u kavy a cukrovi a mame klid. Nikdo se neciti trapne.
Zavedli jsme to i na narozeniny. Proste se rádi sejdeme, pokecáme a nemusíme resit hodnotu darku, nebo noseni nevhodnych darku a tak.
@Janita3 Nenapsala bys konkrétní recept na ten hermelín? To bych docela taky udělala. Už mám taky dárky zabalené, co už přišly. Já mám děti 4 roky bude mít teď dcera, pak syn 2,5 a za měsíc mám termín porodu. Tak se taky bojím, že nebudu stíhat letos ![]()
@masima Jejda, my to děláme přiměřeně přiměřeně
Dáváme do těchto skleniček, stojí kolem 60,– v Makru, vejdou se do ní na těsno dva hermelínky, takové ty menší, třeba sedlčanské, nebo rovnou v Makru mají za super cenu veliké balení. Hezké sleničky mají i v Ikee.
Mezi půlky hermelínu uděláme pastu: prolisovaný česnek s paprikou, nebo chilli, jak kdo má rád.
Do skleničky určitě červenou cibuli a beranní rohy, vypadá to pak moc hezky barevně.
Pak podle oka cca: dva bobkové listy, dvě kuličky nového koření, osm kuliček pepře. Zalít co to jde slunečnicovým olejem.
Receptů naješ určitě spousty
No teda, tři taková prťátka
![]()
@Janita3 Díky, určitě letos vyzkouším a i pro nás.
Taky jsme říkali “no teda”, když se zjevilo to třetí dítko
.
Zdravím vložím dotaz i sem ženy, muži potřebuji radu moc to nespěchá ale objednat to určitě na konci měsíce musím… Chlapovi chci koupit pod stromek Aku vrtačku ale i s nářadím dohromady aby to bylo v nějakém boxu teď jsem se dívala na net a plno možných stránek ale samozřejmě mám strach že se třeba někde napalim.mate nějaký tip kde jste to chlapům třeba objednaly? Stará vrtačka mu klekla tak mu chci udělat radost ![]()
Rodiče: Taneční ples v Národním domě s orchestrem M. Kumžáka a profi tanečníky + hotel s wellnes (naši nejsou pražští, tak proto). Maminka bývala tanečnice a táta také vemi rád tančí, tak to snad ocenil
.
Rodiče partnera: Nežijí spolu a ani my s nimi nejsme moc v kontaktu, takže jde jen o nějakou drobnost - tchyni šál, tchánovi košili, švagrovi Conversky (je ještě puberťák).
Moje babička: Kašmírový svetřík
Pejsek rodičů a tchyně: Nějaká hračka/buvolý kost
.
Nejlepší kamarádka: Česko-francouzský hudební slovník (žije ve FR a učí tam hudbu).
Teta s manželem: rukavice na lyže - samozřejmě každý svoje ![]()
Partner: To ještě nemám rozmyšlené, nápadů bych měla, ale bohužel peněženka není nekonečná
. Zatím je ve hře - studiové reproduktory (je koníčkem muzikant, tak to ocení), nějaké košile do práce, sako, lístky do divadla, předplatné v barber shopu. Tak uvidíme, co nakonec vyberu a jak nakombinuju ![]()