Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tu mají v Dráčiku. Roboještěrku, robohada a robosaura
Trochu kravina, ale naši kluci si s tím kupodivu hrajou.
Robotů tam měli hodně, ale my už dva máme a stačí. U nás se třeba vůbec neujaly auta na dálkoé ovládání, ani takové ty velké na ven. A to mám tři kluky.
Zato stavebnice všech možných druhů, lego, to je baví.
@Sára 1 naradi, elektrickou stavebnici. Merkura. Budu davat takovou vědeckou sadu-hodinyna elektrinu z brambor, myslim raketa na vzduch a tak. Muj je takovej badatel
Tak já nekupuju dárky podle toho, co se líbí mně, nebo co mně přijde jako smysluplný dárek, ale podle toho, co si přejí děti. O tom to prostě je, že dostáváš to, co si přeješ, bez ohledu na to, že někdo jiný vyhodnotí, že je to kravina. To je jak kdybych si přála kabelku a dostala pánvičku, protože kabelku už mám a je to zbytečnost a pánev se hodí. Takže bych dítěti pod stromeček klidně koupila něco, co ono chce, přestože mně se to zdá blbost. Třeba s robotickýma hračkama si moje dítě vyhraje hodně. A pro kluky jsou roboti super. Roboještěrka je zrovna prákovina, máme robohada, dítě ho moc chtělo, no nedělá to nic, jen to jezdí po místnosti, takže když už filtruješ dárky na ptákoviny a neptákoviny, tak roboještěrka zrovna patří do kategorie ptákovina a zbytečnost. To už vyber nějakýho normálního robota.
@Ornwen píše:
@Sára 1 naradi, elektrickou stavebnici. Merkura. Budu davat takovouvědeckou sadu-hodinyna elektrinu z brambor, myslim raketa na vzduch a tak.Muj je takovej badatel
Co to je?
@Sára 1 jinak jako dobrý, je 20.prosince
to máš co dělat. tady třeba https://www.mall.cz/…-na-ovladani?…
@Sára 1 píše:
@Šáruší No, moc ne. Myslela jsem kolem 400 Kč.
to nic nekoupíš, 400 stojí modelína, za 400 fakt nekoupíš žádnou trochu kvalitnější hračku, co tedy má smysl a není to jen ptákovina. I trochu propracovanější stolní hra stojí víc než 400.
@Sára 1 nedari se mi honem najit to konretni. Je to typu kidzLab nebo green science sada. Akorat v tehle bylo vic veci dohromady. Bylo to do 500.
@Sára 1 píše:
No tak jasně, i když jich bude 100, tak jich je málo. Ale nějaké auto už pro něj mám. Kolik by jich pokaždé měl dostat?
Tak minimálně 101, když 100 je málo…
![]()
Ahojky, tak tu máme další vánoce… Co letos? Máte už tipy, co budete dávat?
Tak já jsem koupila: dražší kosmetiku s vůní, meteostanici, kartáč s fénem, patrový odkapávač na nádobí, servírovací prkénko, sůl z Mrtvého moře, poukaz do New Yorker, pak pro dítě puzzle, panenku, AZ kvíz Junior, kreativní sady na kreslení, malování podle číslic, polštářek ovečka, pak třeba doporučuju voňavý polštářek, solnou lampu, led lucernu, koření do kávy, už mě nic nenapadá.
@skwor.skworecek píše:
Ahojky, tak tu máme další vánoce… Co letos? Máte už tipy, co budete dávat?
Pro máti /79/ tradičně křížovky, oblíbenou barvu na vlasy, kvalitní tmavou čokoládu a co mi padne do oka… ![]()