Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@yocheved to zní jako bys tchyni dávala buvolí kost
ale super dárky, já mám zatím poreseneho jenom chlapa, kde mma koupené hodinky, k kterých už delší dobu mluví a jakz takž děti (teda spíš starší dítě, malému bude 7 měsíců a absolutně netuším, protože má hromadu věcí už po tom starším)
@Kriss Tina píše:
@yocheved to zní jako bys tchyni dávala buvolí kostale super dárky, já mám zatím poreseneho jenom chlapa, kde mma koupené hodinky, k kterých už delší dobu mluví a jakz takž děti (teda spíš starší dítě, malému bude 7 měsíců a absolutně netuším, protože má hromadu věcí už po tom starším)
No tak teď jsem lehla smíchy
. Možná jí ji zabalím do toho šátku
.
(Bože, a ještě tam mám hrubku
)
Já už mám všechny vyřešený nakoupený, hlavně to je víca věcí, které si člověk užije než aby je používal den co den.
@Helca83 ohledně kuchyně pro kluky. Mám doma klučíka a baví ho to už cca 2,5 r ( po nástupu do školky ještě víc) ![]()
Já mám pro manžela alkohotester a ještě jsem objednala soli do koupele. Synovci batůžek, švagrovi a švagrové ručníky a osušky, babičce voňavý polštářek. Dceři 11 let jízdní kolo, puzzle, hru kris-kros, hru s angličtinou, panenku, omalovánky apod. Snad jsem vás trochu ispirovala. Všechno to jsou relativně levné dárky.
Celkem se to rozjelo, času mám málo asi to budu řešit jako většinou většinu dárku přes internet a tak třetinu dárku nějaké poukazy a poukázky..
Já letos vsadila na svíčky. Objednala jsem všem do rodiny krásné svíčky. V rodině všichni svítíme a toto si myslím je dobrá volba na dárek s kvalitní svíčkou.
Poraďte mi, prosím, dárek pro 5leteho kluka. Už opravdu nevím. Aut už má tolik, že se to sem nevejde. Pro holku vzdycky něco vymyslim.
@Sára 1 píše:
Poraďte mi, prosím, dárek pro 5leteho kluka. Už opravdu nevím. Aut už má tolik, že se to sem nevejde. Pro holku vzdycky něco vymyslim.
Puzzle?
![]()
@mrav Těch máme hodně. Mně přijde, že toho má dost po starší. Tím pádem už jsem těžší vymýšlení. Pro dceru mám víc věcí - tam není problém. Akorát teda nemají žádné „hity“ typu kakající jednorožec, hatchimals… Mně to přijde jako draha hračka na chvilku nebo se mi to nelíbí vůbec. V množství dárků to mám nepoměr a hlavně ve velikosti. Nechci, aby byl zklamany. Dostávají i praktické dárky.
@Sára 1 píše:
To se ti jen zdá, aut není nikdy dost. Vy holky to možná vidíte trochu jinak, ale věř 51ti letýmu klukovi… ![]()
@bse.pedro píše:
To se ti jen zdá, aut není nikdy dost. Vy holky to možná vidíte trochu jinak, ale věř 51ti letýmu klukovi…
No tak jasně, i když jich bude 100, tak jich je málo. Ale nějaké auto už pro něj mám. Kolik by jich pokaždé měl dostat?
@Sára 1
Co třeba stavebnici Geomag? Mají různé velikosti balení od cca 400 Kč až do 2000Kč. Náš pětiletý dostane kromě toho ještě třeba Kuličkodráhu, doplňky k vláčkodráze plus jednu celou novou, těch taky není nikdy dost.
Lego city, jednu menší garáž se 2 auty, roboještěrku a stavebnici Walachia.
@Almondea Geomag nechci. Ostatní máme nebo něco z toho dostane. Akorát ta roboještěrka mě zajímá. Co to je? Přemýšlela jsem o nějakém robotovi. Loni se mu zalíbil nějaký černý ještěr nebo co to bylo, ale pak jsem to nekupovala. Nenašla jsem to.