Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem kdo se připojí do diskuse.Při hledání dárků si někdy řeknu že by bylo dobré znát někoho kdo onu věc doma má a může ji nějak ohodnotit.Proto mě napadlo založit takovou diskusi kde bychom si mohli vyměnit názory na konkrétní hračky.
Já bych chtěla dceři ojednat barbie s koněm šampionem,ale nalezla jsem dvě ilustrace u toho výrobku,vždy je tam jiný kůň i když cena je stejná.Tak nevím zda je to jedno nebo jsou opravdu dva chodící koně a barbie.chtěla bych,aby ta barbie na něm mohla jezdit.Nemáte doma náhodou někdo takovou sadu? ![]()
Ahoj,tak to tě bohužel nepotěším protože nevím,ale já zase sháním pro malou dětskou kuchynku-elektronickou,stabilní cena do 1500,–
chtěla jsem Smoby Tefal studio a prý se převrací ![]()
Naše Barbie se na našem koni neudrží. Kůň neumí chodit po koberci, chodí jen po korku nebo po dlaždicích. Ale pod stromečkem udělal velkou radost ![]()
A prosím tě nemáš foto,toho koně nebo nemohla bys mi postat odkaz kde by byl k vidění ten co máte?
Koně máme už tři roky, je to prostě „Barbie tančící kůň“. Ale zkusím se podívat na net, jestli na něj nenarazím.
Našla jsem, staršího, on se už asi nový nedělá.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…