Vánoční kapr v Londýně?

5891
8.12.11 20:34

Vánoční kapr v Londýně???

Holky co žijete v Londýně, dá se tam někde koupit naše tradiční štědrovečerní ryba? :mrgreen:
Ptám se za sestru, která tam studuje a bude tam i trávit svátky, tak aby se prý aspoň trošku cítila jako doma :mrgreen:

Díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
8.12.11 20:41

Příbuzní mého manžela mi kdysi chtěli udělat na Vánoce radost, abych se na návštěvě u nich o Vánocích cítila jako doma, a kapra objednali někde na internetu, protože to prý není moc běžná ryba. Ale oni žijí u Manchestru, takže tam možná není takový výběr, jaký by se našel někde na trhu v Londýně.

Byla to ale hrozná hubená kostnatá ryba :D , ne jako naši pěkní vypasení třeboňští cvalíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
8.12.11 20:46

my kupujeme mrazeneho v polskem obchode,pred 2 roky meli cerstve v Tesku,ale nemelo to chut ceskeho kapra, s tim z polskeho obchodu jsem spokojena

• Citovat
  • Upravit
35326
8.12.11 20:58

Hm, to neporadim, kdyz jsem tam byli na vanoce s manzelem, meli jsme pomerne verny bramborovy salat, ale k nemu kure :mrgreen: nic jako kapra, jsem nesehnali :nevim: Meli jsme i stromecek, premyslim, kde jsme k nemu prisli(urcite jsme ho nekupovali)… uz nevim… na nem jako ozdoby susene ovoce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
8.12.11 21:24

Díky moc, já věděla, že tady se člověk dozví vše :palec:
Tak já jí poradím ten polský obchod, už mi říkala, že tam byla nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.12.11 21:44

mám v Londýně švagrovou, taky jednou sehnala kapra (prý za hříšný peníze), ale nebyl dobrej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
8.12.11 22:39

Ja jsem ho pred nekolika lety koupila v Sainsbury`s. Jak tady uz holky psaly, taky mi moc nechutnal, nemelo to moc dobrou chut, tak uz jsem ho od te doby nekoupila. Ale ten polky obchod to je dobry napad, hned se tam zitra zeptam, jestli budou mit kapry. MMonico diky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
8.12.11 23:18

taky uz se chystam v sobotu ptat k Polakum jestli uz je maji :)

• Citovat
  • Upravit
4476
9.12.11 11:25

My jsme kupovali kapra tusim v Morrisons. Jednou jsme koupili v Tescu a byl prisernej. Prodavali ho totiz zabityho, lezel na ledu, ale nebyl vyvrhnutej, takze my jsme tam teda citlili ty vnitrnosti i kdyz jsme ho maceli v mlice hodne dlouho :o/
Jo a byl priserne drahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
9.12.11 17:35

my vzdy delali lososa, kupovali jsme ho cestveho naporcovaneho 23.12 od Fishmongera.
v tesku, Asde a Morrisnu prodvaji kapry, ale podle toho jak vypadaly bych je nikdy nekoupila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová