Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, koupil jste si ho někdo? Popř. máte ho už setřený? Píšou že 99,9% losů je výherních. Vyhráli jste něco popř kolik? Přemýšlím zda koupit, přeci jen 500kč je dost peněz.
Ano, 99,9 % je vyhernich, ale nejvice vyher je 200 Kc, takze sance na opravdovou vyhru je stejne mala jako u ostatnich losu
Ale jako darek pro nekoho proc ne
Ja si sama kupuji obcas losy za 100 Kc.
@Medvídě30 ano příteli ho vnutili na pumpě tak mi ho koupil a vyhrála jsem 1500,– takze 1000,– doma ![]()
@Medvídě30 je tam garantovaná výhra 200, je to i na losu psané. ![]()
@Boudice23 píše:
@Medvídě30 je tam garantovaná výhra 200, je to i na losu psané.
No a neber to ![]()
Já letos koupila vánoční losy, ale jen ty po 100,–.Chci někomu přidat i peníze, tak je dám do toho losu.
@Boudice23 píše:
v 99,9%
@Boudice23 píše:
takže vzduchem nevyhodím 500,–, ale jen 300,– - a to už je lákavé ![]()
Losy jsem dávala loni na vánoce jako takové dodatkové rozptýlení; koupila jsemcelkem 4 ks a z toho na jeden se vyhrálo 700,– a na druhý 500,– kč, ostatní 2 nevyhrály nic; kolik ale stály? asi tak 50-100Kč/ks tipuju, už si nevzpo, enu, ale letos zas koupím. Za malý peníz relativně je u toho zábava i chvíle napětí no a pak óbrovská radost taky ![]()
Nekoupila bych ho, šance výhry je asi 1:9, další 1:10 ž eneproděláš…takže áš asi 80 procentní šanci že prohraješ. protože nazývat u losu za 500 200 výhoru je silnej eufemismus, dle mě je to teda prohra 300
a úplně nevýherních co nemají ani ty 200, je prý 7 kusů z 750 000.
mě to taky zajímalo, tak jsme si našla podmínky, a teda neláká mě to vůbec, tím jak tam všude cpou ty 200, tak je menší šance na plusovou výhru než u jiných třeba za 200 ![]()
@Etcetera78 píše:
takže vzduchem nevyhodím 500,–, ale jen 300,– - a to už je lákavé
já nepsala, že je to lákavé, já jen konstatovala co je na losu, pokud to někdo dává jako dárek tak je veliká šance, že tam aspoň něco obdarovaný najde…je to prostě los a princip losů je jasně daný…
Já ho dostala loni pod stromeček a vyhrála přes 20 tisíc. Ten týden co jsem si byla pro výhru tak paní říkala, že už na něj vyplatila 2× sto tisíc takže dobrý.
@Boudice23 píše:
já nepsala, že je to lákavé, já jen konstatovala co je na losu, pokud to někdo dává jako dárek tak je veliká šance, že tam aspoň něco obdarovaný najde…je to prostě los a princip losů je jasně daný…
Mě to jako dárek právě taky přijde fajn a dle mého to i tak Sazka myslela, že obdarovaný prostě (téměř) vždycky vyhraje.