Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jste někdo kupoval vánoční losy od sazky? Jsou v prodeji?
Ne - proč bych měla vyhazovat prachy do loterie? Snažím se svým blízkým udělat radost něčím, co je potěší. Losy to fakt nebývají.
@Ou já ho loni třeba dostala a setřela jsem si 500 Kč. To mě jako docela potěšilo ![]()
Já dávám každý rok různé losy babičce a dědovi k Vánocům a je to baví. Napětí, když je odkrývají a vždy něco vyhrají a mají radost.
Každý rok dělám rodičům a prarodičům kalendář, tak k tomu dostanou i los. Někdo tam něco má, někdo nic. Z losu ještě nezbohatli.
Jsou v prodeji, loni jsme dostaly se sestrou adventní kalendář sazka, ja měla výhru 200 nebo 250 kc, sestra 100 kc.
@Mgree vždy se nezadari no. Ja tu výhru sbírala po 20 kc a 50. Nejvíc jsem vyhrála na ctyrlistek za 20 kc a černou perlu, 200 kc. Ale ctyrlistek uz se neprodává, na ten jsem vyhravala často, na jiných losech kromě vánočního nic, tak už nekupuju.
Ahoj holky, nakoupily jste letos vánoční losy!? Já losy přes rok nekupuju, ale na Vánoce je vyjímka ![]()
My se je dávali v práci na večírku a dost lidí vyhrálo na ten vánoční svetr od sazky
ovšem výhry od 50 do max. 200 Kč (stojí páďo), ale výherních byla fakt půlka..
Holkám pro spolužačky jsem (mimo jiné) nakoupila vánoční šupiny (30Kč) a většina na nich neměla nic, nebo jen 20Kč, maximální výhra ve třídě byla 50Kč..
Pak jsou ještě modré vánoční za 100 Kč, to dávám k dárkům babičkám, vždy se těší, takže tam zatím úspěšnost nevím ![]()
No a pak jsem váhala pro manžela buď tu zlatou rybu za 500 s garantovanou výhrou nejméně 200 Kč, nebo Perníkový adventní vánoční kalendář za 250Kč.. (prý jich vyhrává 9 z 10 ale samozřejmě pidi-výhry většinou..), nějak mi bylo toho pětikila v trafice nakonec líto, tak jsem vzala jen Perníkáč a doufám, že se aspoň trocha z této hazardní investice vrátí
říkám si, že když je to jednou za rok, tak proč ne - za tu trochu vzrušení to stojí.. co vy? Jakou máte zkušenost s tím Perníkovým adventním kalendářem? Jsem zvědavá, jestli tam manžel pod stromkem najde aspoň na pivo ![]()
@Lucy75 Ne, nekupuji, nepodporuji hazard. Vlastně se již opakuji ![]()
@Zumpa
ano, četla jsem ![]()
spíš mi šlo o zkušenost co ten Perníkáč a svetry ![]()
ale jasně že je to do slova a do písmene sázka do loterie.. no si říkám, jednou za rok nevadí a babičky a dědy to potěší, stejně jako naše přátele…