Poradna duly
Jana Čurdová
Kolik tady máme maminek co čekají na svuj nejkrasnější dáreček pod stromeček ?
Já jsem jedna z nich
pište holky at je nás co nejvíc ,,, ![]()
Tak zatim termin nemam,ale podle mereni z 1.utz to vychazi kolem 24.12.
Taky mame doma ten nejkrasnejsi vanocni darecek.. Nas spravny termin mel byt 24.12.2011 a nakonec jsme 28.12.:) spravny pisu proto,protoze jsem uz jako tehu mela jednu menstruaci a dle te se mi pocital termin az na 20.1.2012.Ovsem mylne:) ta posledni ms nebyla ta v tom dubnu, ale ta v breznu:)
Lrasne tehulkovani, pod stromeckem Vas ceka to nejkrasnejsi co nam zivot muze dat!
my jsme měli termín 8.1.2012 a malá se rozhodla 25.12.2011 kouknout na ten svět. sice je to krásný dárek pro rodiče, ale myslím si že jsou to blbé narozeniny pro dítě
Sib, jo jo, taky si říkám, kamka je tedy až 26.12. ale řeším, jak udělat oslavu narozenin, normálně se slézáme celá rodina na vánoce, pokaždé jindem takže budu s sebou asi muset táhnout dort a spojit to ![]()
Ale 24.by bylo horší. ještě jsem chtěla strašně natálku, ale ta má svátek týden před vánoci, tak jsem to zavrhla, Kamka má svátek v květnu, tak alespoň tak ![]()
@jjelena píše:
Dcera je přímo od ježíška, narozená 24.12. v 17:20.
tak menší změna podle UT nejsem 9 něco podle původního doktorova odhadu, ale 11tt tudíž do průkazky mi napsal i změněný termín porodu, takže už 11.12:-)
@lecka píše:
tak menší změna podle UT nejsem 9 něco podle původního doktorova odhadu, ale 11tt tudíž do průkazky mi napsal i změněný termín porodu, takže už 11.12:-)
docela sek dva týdny..je jedno kdy se bude chtít podívat na svět ale aby bylo zdravé