Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, najdou se holky na povídání a později kočárkování s podobným termínem porodu v Olomouci a blízkém okolí? ![]()
Jak tak koukám, žádná těhulka z Olomouce?.-) Já mám termín v srpnu, ale bydlím v Přerově…-) jak se daří tobě a miminku? Olomouc přeci jen není tak daleko… nejsem přihlášená, ale jsem tu pod nickem arria…
@arria píše:.-))))))))))) skleroza…
Ahojky, mám se skvěle, jen už by mohl být srpen, je to únavné ty horka
a jak se daří tobě? Přerov není tak daleko
a kolikátého máš termín? A copak čekáte? My chlapečka
měl to být Daneček ale dnes se rozhodlo pro Dominika. Který se nám moc zalíbil ![]()
Termín mám 14.8., ale pokud se ta naše potvůrka neotočí, tak budu muset dřív na císař, zatím je příčně.-(((( už nevím, jak jí domluvit… Máme vybrané jméno Anetka, tak snad se nenarodí kluk.-) A na srpen se taky těším, v těch vedrech je to nic moc, někdy je lepší nevycházet.-) a to je nudáááá…a hlavně ještě jdu 4× do práce, tak musím…Daniel i Dominik jsou krásná jména, takže nic nepokazíte ani jedním.-)
@arria píše:
Termín mám 14.8., ale pokud se ta naše potvůrka neotočí, tak budu muset dřív na císař, zatím je příčně.-(((( už nevím, jak jí domluvit… Máme vybrané jméno Anetka, tak snad se nenarodí kluk.-) A na srpen se taky těším, v těch vedrech je to nic moc, někdy je lepší nevycházet.-) a to je nudáááá…a hlavně ještě jdu 4× do práce, tak musím…Daniel i Dominik jsou krásná jména, takže nic nepokazíte ani jedním.-)
Tak my jsme 19 srpna a malý je otočený hlavičkou nahoru a otočit se mu taky nechce a podle doktorky je veliký a nemá ani místo, takže nás to taky možná čeká
taky mu pořád domlouvám a on nic
Anetka je krásné jméno.
O těch horkách mi ani neříkej, bydlíme v podkrovním bytě a to je hrůza, tak dnes konečně počasí lepší tak jsem se konečně vrhla na žehlení, ale jak vidím tu hromadu mám to tak na týden v kuse
A nuda, moc dobře vím a znám. Doma jsem od loňského začátku listopadu, kdy jsem přišla o práci takže už mě ta nuda doooost ubíjí
Ahojky, po dnešní návštěvě u lékaře – mimi už není příčně, ale koncem pánevním… nějak se jí tou hlavičkou dolů nechce…Achjoooo. Nás snad ten císař nemine… zkoušíš ty babské rady, jako „lízat“ zem nebo ležet se zadkem hore?
To je pech, asi naplňujem ty čtyři procenta KP…
Je mi jasné, že se doma nudíš, ale aspon si užiješ odpočinku…já se na něj moc těším, tak snad nezačnu rodit hned po nástupu na mateřskou.-) v pátek nám zas začnou ty tropy, to bude k nevydržení. A obzvlášť v podkrovním bytě, to nezní moc příjemně.-(((
Kolik váží tvůj prĎolka odhadem? Mně dnes pan doktor řekl, že 2250g odhadem, že velká není…ale zas podle netových tabulek je, tak nevím… Navíc za prdelkou nemá plodovou vodu, tak ji to asi ani neláká se otočit…
Budu nám držet pěstičky obě, snad se nám ty mimča umoudří. Rodí se u vás KP i přirozeně? V Přerově ne, podle diskuzí je to dost riskantní.
Pěkný večer.
@arria
Ahojky,
jsem zvědavá na příští týden co se dozvím já. Jestli se přetočil i když podle těch kopanců mi to nepřipadá. Mě zase bylo doporučené jíst jáhly. Tak uvidím po kontrole a kdyžtak nějaké ty babské rady vyzkouším.
Neboj určitě si mateřskou a odpočinek ještě užiješ
to máš pravdu odpočinuto mám tedy pořádně, a teď když se blíží termín tak si nabíjím program ať ještě stihnu takový ten čas pro sebe ![]()
Byla jsem na kontrole v 30tém týdnu a to měl malý odhadem 1600g což podle všeho byl taky velký, a když ho ukazovala na ultrazvuku taky tam místečko neměl tak nač by se namáhal otáčet že? ![]()
Určitě se nám ještě umoudří, u nás taky ne, i doktorka mi říkala že to je riskantní.
A jak se dnes máš? Venku se to zase začíná rozehřívat tak u nás doma zase taky. Jak mi bylo fajn teď ty dva dny, hezky chládek a mohla jsem doma něco dělat. Teď už se zase ani nehnu ![]()
Tak hodně štěstí na kontrolu, třeba už je mimisek otočený, ani nevíš… já jsem si v posledních dnech říkala, že se možná něco změnilo, ale jistotu, že se prďolka otočila z příčky až teď nemám… teď tammá zadeček tak napasovaný, že se dle doktora otáčet chtít nebude, ale nemám se tím strašit.-)
Určitě nám to dobře dopadne a kdyby se neotočila mimča, tak císař klapne a hlavně, že budem všichni zdraví.-)
Tady zatím moc horko není, já se snažím o průvan, tak to jde…ale v pátek už to tak růžově nevidím a o teprv tropickej víkend… možná přesvědčím chlápka, že bysme zajeli na Náklo…
Opatruj se
Ahojky, my se dozvíme dnes co a jak
chvilemi mi připada že je tak uvidíme co a jak
jak píšeš nestrašit a nenervovat. Ať už se prďolkové otočí jakkoliv tak hlavní je ať jsou zdraví stejně tak jako my ![]()
A jak zvládáš počasí? Ja už moc ne. Nemůžu do sebe nacpat teplé jídlo tak jím aspoň ovoce a už mám kilo dole. Hrůza.
No paráda, už jsem se bála, co se děje, že nepísáš… Já jsem objevila zázrak a to koupaliště… včera jsem stála 4 hoďky ve vodě a bylo super.-))) už i v neděli jsme byli u vody, v pondělí těhu plavání, takže to se dalo… včera jsem přijela u koupáku od půl třetí, do té doby bylo fajn, ale pak v tom paneláku až do večera, blééé. V osm začlo foukat, tak jsme šli aspo%n na pivo, hned bylo líp… Ty vedra mně dávají.
Držím tipěsti na kotrolu, ozvi se pak…doufám, že už je malušek otočený a spokojený.-ú
PS: zhubnot kilo, to mi nehrozí, já jím zmrzky, teplé jídlo mi nechybí, doháním to jinak.-))))
Já se tak těším, až mi napíšeš, že prcek je správně natočený
tak už piš.-))
@arria píše:
Já se tak těším, až mi napíšeš, že prcek je správně natočenýtak už piš.-))
Ahojky ![]()
Tak ultrazvuk zase nic.
říkám ji,,A je otočený?" mávla rukou usmála se a říká,,Určitě"
tak zas houby vím. Jinak že od příštího týdne už může klidně na svět.
tak aspoň něco. Za 2tydny mám přijít o půl hoďky dřív na ozvy, tak se těším. Jinak mi dělala stěry, říkám,,Mám si zavolat o výsledky?" A že ne, že výsledek mi řekne za ty 2týdny a až u porodu by mi kdyžtak dali jen kapačku. Takže jsem se moc nedozvěděla, teda vlastně to nejdůležitější ano, že malý už je vyvinutý
ale to na co čekám už 4 týdny ne ![]()