Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lusy23 píše:
Vidím že tchýně mají super vkus![]()
ještě že my si dárky s tchýní nedáváme
mje tchyne mi dává 500kč
@joaska píše:
@tumpach to je špatně nebo dobře?
kdyby koupila dekorační svíčku za páďo, tak mi to připadá vkusnější ![]()
Vánočni nejlepší dárek, který vás potěšil? jakýkoliv o kterém nevím předem ![]()
Vánoční nejhorší dárek? nevzpomínám si, ale moc nemám ráda takové ty pozlacené kýče, to jsou oblíbené dárky od tchyně ![]()
Vánoční nejchutnejsi cukrovi? linecké a vanilkové rohlíčky
Vánočni nejlepší píseň? celé vánoční album Janka Ledeckého - nejraději Dětské oči a Nejdelší noc a album Vůně jehličí
Vánoční nejlepší film? Sám doma 1 a 2, Tři oříšky pro popelku, Anděl páně, Pelíšky,…
@CokeLady
šikulka
my si s manželem kupujeme společný dražší dárek do domu, a pak si řekneme, že už si nic nedáme, já mu každý rok koupím ještě nějakou maličkost pro radost, aby měl překvapení, každý rok já už nic nedostanu a on se tváří rozpačitě, že on má ještě jeden a já ne a je mu to líto a až do tří králů je pozorný a pořád se lísá, jelikož má špatný svědomí, ale další rok zase nic nekoupí
pako no ![]()
@tumpach jasný,vyjímky se vždy najdou ![]()
Jsou tchýně které chtějí dárkem potěšit a jsou takové které potěšit nechtějí ![]()
Nejlepší dárek - kdysi dávno (hoooodně dávno) jsem poznala svou první lásku na Půlnoční, takový dárek nedárek ![]()
nejhorší dárek - ani nevím
nerozhodí mě ani ty potřebné (lepší než lapač prachu) ani peníze, ale promyšlené dárky mám samozřejmě radši
nejchutnejsi cukrovi - jakékoliv s rumem ![]()
nejlepší píseň - Ladovská zima Jaromír Nohavica a Xindl X. Štědrý večer
nejlepší film - Mrazík, Popelka
@CokeLady píše:
Holky, který z vás nedává manžel dárky, tak loni jsem to vyřešila, aniž bych mu o tom řekla, koupila jsme si nové boty, náušnice, set značkové šály a rukavic a knížku a všechno jsme si to pod stromeček zabalila - bratru asi 3 tácy. On si myslel, že to jsou dárky pro něja pak čuměl, co bylo na jmenovce.
![]()
![]()
On sám mi dal hrneček za 30 Kč, který koupil, když jsme byli v hypermarketu kupovat jídlo.
Prostě nemá čas kupovat dárky, tak jsem se obsloužila sama. Líbilo s emi jak čuměl
Proste, podtrzeno a secteno.. co si clovek sam nekoupi, to nema ![]()
Nejlepší dárek? - ani vlastně nevím
nikdy jsem nic PODSTATNÝHO NEDOSTALA - tak asi notebook, nebo v 6ti akvárko s rybičkama
..
Nejhorší dárek? - takový ty sračky jako pakl ponožek, kalhotek,.. jako bych si to nedokázala koupit sama ![]()
Nejlepší cukroví? - miluju slepený linecký cukroví, s barevnou polevou, a zdobením ![]()
Vánoční píseň? - všechny mi lezou na nervy z obchodních center kde měsíc před Vánocemi neposloucháme nic jinýho
takže asi žádná.
Vánoční film? - Sám doma ![]()
@laducha píše:
1. Asi vlastnoručně vyrobené dárky od dětí, ty nepředčí nic.2. Nejhorší bylo, když jsem pár let nedostávala od partnera NIC, ani blbůstku za 20,–.
3. Pařížské rohlíčky, jiné cukroví nejím.
4. Tichá noc
5. Tři oříšky pro Popelku
koukám, že si potkala stejného „exota“, jako já.. jaký byl důvod, že nedával dárky?
Nejlepší dárek: jakákoli knížka
Nejhorší dárek: jeden rok se mi to sešlo - solnička a pepřenka od švagrové, kuchařka krémových dortů z roku 0 od tchýně (manžel má diabetes
) a 8GB USB od manžela..je to pár let (to tenkrát ještě bylo něco
) ![]()
Nejlepší píseň: Ladovská zima - Nohavica
Nejlepší film: Krakonoš a lyžníci
Jinak strýcovi jsem asi do 13ti let dávala k Vánocům kartáček na zuby. Ale jako kvalitní. Byla to spíš tradice a on mi vždycky říkal, jak už čeká a jak se těší jakej kartáček dostane ![]()
@martina.se píše:
koukám, že si potkala stejného „exota“, jako já.. jaký byl důvod, že nedával dárky?
Byl to sobec. Nikdy jsem se neptala. Pak už jsem si drobnost kupovala sama, třeba silonky nebo prášek na praní, byla jsem na mateřské, moc peněz nebylo. Teda bylo, ale on rád hrál automaty, kouřil drahé cigarety a každou chvíli si koupil nový mobil nebo elektroniku. Tak pro rodinu nezbylo.
1. ten mě snad potěší letos
2. dvě balení pickwick čaje od dýně ![]()
3. raffaelo kuličky (jiné cukroví nejím)
4. Last Christmas - Wham!
5. Grinch