Vánoční nej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
3.12.13 15:39

I leve Christmas :P :srdce: ;)
Nejhorsidarek nevim ;) nejlepsi asi mobil nebo fotak nebo koberec :P :D
Nejoblibenejsi pisnicky-skoro vsechny anglicke :D a ceske no preziju to :mrgreen:
Nejoblibenejsi film-vsechny americke vanocni filmy :D a ty ceske-Libas jako Buh no a Tri orechy :P :D ;) ;) ;)
Omlouvam se :D ***I love Christmas ;)

Příspěvek upraven 03.12.13 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
3.12.13 15:40

Vánočni nejlepší dárek, který vás potěšil? nějak si nevzpomenu, jako dospělá už moc dárků nedostávám ;) ale vždy potěší pěkná kačka od mého táty

Vánoční nejhorší dárek? krajková halenka ve 12ti letech

Vánoční nejchutnejsi cukrovi? košíčky s ořechovou náplní, ale sem na ně líná, takže nepečené „raffaello“

Vánočni nejlepší píseň? All I want for christmas od M. Carey, česká koleda „Slyšte, slyšte pastuškové“

Vánoční nejlepší film? Popelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.12.13 15:44

Nejhorší dárek co jsem kdy dostala byl od mamky přítele. Bylo mi 15 a ja dostala takovou plastovou růži která když se otevřela byli v ní takove šnurkové tanga:mrgreen: :mrgreen: Ještě teď mi to přijde nechutny, fakt jsem se styděla u tohoto dárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
3.12.13 15:47

Nejlepší dárek: Já Ti ani nevím. Radost mi vždycky udělal každý dárek. Ještě jsem nikdy nedostala nic tak dechvyrážejícího, abych to mohla označit jako nejlepší dárek na světě. :mrgreen:
Nejhorší: Naštěstí se taky žádný ještě nekonal. :mrgreen:
Nej cukroví: Bez debat vanilkové rohlíčky
Nej píseň: Last Christmas G. M.
Nej film: Byl jednou jeden král :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.12.13 15:58
@joaska píše:
@tumpach
www.emimino.cz/profil/tumpach/ to je špatně nebo dobře? :lol:

jo odbře :D, občas se plácne přes kapsu a dá i 1000 Kč, :lol:, ale pořád říkám jka jsem si to zasloužila, k tomu mi dá sprchác a sampon a deodorant(ten deodorant mi někdy voní a nekdy nee, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
3.12.13 16:10

Nejlepší dárek: zásnubní prsten od manžela
Nejhorší: každý rok dostanu od přítelovy mamky a babičky obálku…ani ne pod stromeček, švihnou mi to klidně do ruky v noční košili mezi dveřma.
Nej cukroví: perníčky pečené se starším synem :srdce:
Nej píseň: Písničká z filmu Láska nebeská
Nej film: asi Dorota Máchalová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
3.12.13 16:38

1. jeste v puberte, velky mekky darek, myslela jsem, ze to bude bunda, nebo neco podobne uzitecneho a byla to nadherna deka jako prehoz na postel :potlesk:
2. asi jsem divna, ale spodni pradlo od pritele, sice pekne, krajkove, ale kdyz to je ke kazdym vanocum, narozeninam… a navic se velikostne zaseknul asi tak pred deseti lety :mrgreen:
3. vosi hnizda a islske
4. pokud se to neprehani, tak jakakoliv
5. s certy nejsou zerty, love actually

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.12.13 21:25

Holky je mi úplně smutno z toho, jak tu čtu, že měkteré z vás dárky nedostaly (od chlapů a tak) ach jo, já toto nechápu, jak může být někdo takovej sobec…moje mamka vloni koupila tátovi dárek za x tisíc (k jeho aktuálnímu koníčku)a on jí řekl, že takovou pi. ovinu za tolik peněz…že je blbá… :cert: :cert: :cert: on ji běžně dává knížky, které jsou s jeho tematikou :roll:
pokaždé to zachraňuju nějak já :cert:

ještě, že já mám doma zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.12.13 06:15

@CokeLady : To je zmetek…i kdyby to byl šunt, tak co? vybírala ho asi pro něja a myslela si, že se mu bude líbit…ach jo :( taky je mi z toho smutno :( někteří chlapi jsou fakt hňupi :evil: musím být na toho svýho milejší…i když zrovna dneska jsme kvůli si kvůli němu zabouchli ráno klíče v zámku… :evil: :evil: dostane pod strom účet od zámečníka, fakt… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.12.13 06:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.12.13 07:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
4.12.13 07:13

Nejlepsi nevim nejak si nevzpominam mivam radost ze vseho.Asi jsem divna, ale nemam rada drahe darky.Kdyz na to mam pro druhe tak ano, ale nechci pro sebe drahe. Jednou jsem dostala od mamy parfem. Vedela jsem kolik stoji, takze ta cena jaksi prebila tu radost. A nejhorsi? Asi nic, ale vzpominam si, ze jsme s mladsi sestrou byvali nastvane, ze ta nejstarsi dostava lepsi darky nez mi. Treba tenkrat oblibeny kazetak „dvojce“ a my dostali hygienu. Ne ze by jsme ho chtely, ale nechapaly jsme, proc musi mit vzdy neco extra. Mimochodem sestre to zustalo je narocna.
Cukrovi vosi hnizda, pernicky ale mnohem radeji mam o vanocich mini zakusky. Pisnicku oblibenou nemam zadnou a filmy mam nejradsi americke vanocni komedie a taky pohadku Stela o sobovi a holce:-)Ceske pohadky me nikdy nejak nebraly.
A k chlapum: od pritele dostavam kazdy rok nejakou kosmetiku.On neni z domova zvykli na nakupy darku(kazdy rok od svy mamy trenky a ponozky) takze sam rika ze ani nevi co. Letos jsem mu rekla co kupovat urcite nema a co bych chtela tak jsem na to zvedava :-)Od tchyne jsem v loni dostala poprve darek a to jsme s chlapem spolu 6 let a byl to sprchac a ponozky. Ale potesilo me to nevadi mi takovy darky byla jsem rada ze si vzpomela i na me ne jen na vnucku a syna.
Letos teda netusim, cim obdaruju chlapa kosmetiky ma hafo obleceni taky.
A zehlicka k svatku? Me by potesila pokud bych ji potrebovala. Loni jsem k svatku dostala mlynek.Jsem ho chtela, no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí