Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@laducha píše:šmajrá.. to je eda.. no doufám, že už je to ex
Byl to sobec. Nikdy jsem se neptala. Pak už jsem si drobnost kupovala sama, třeba silonky nebo prášek na praní, byla jsem na mateřské, moc peněz nebylo. Teda bylo, ale on rád hrál automaty, kouřil drahé cigarety a každou chvíli si koupil nový mobil nebo elektroniku. Tak pro rodinu nezbylo.
Vánočni nejlepší dárek, který vás potěšil?
Vánoční nejhorší dárek?
Vánoční nejchutnejsi cukrovi?
Vánočni nejlepší píseň?
Vánoční nejlepší film?
@martina.se @CokeLady
Až jsem nastoupila do práce a trochu se osamostatnila, letěl ![]()
Ale škoda takovým EXotem kazit hezkou diskuzi ![]()
Nejvíc mne jako osmiletou potěšilo rádio na kazety
, máma na něj šetřila celý rok (byli jsme fakt chudí, maso jednou za měsíc atd.)
nejhorší dárek…několik let jsem nedostala nic a to 15,16,17,18…to bylo smutný
Ja som asi fakt divna, lebo najlepsi darcek - nespominam si. Najhorsi - tiez nie. Ale mna naozaj potesia aj ponozky a pyzamo pod stromcekom, hlavne ze tam je ![]()
Najchutnejsie cukrovi - orieskove kosicky plnene zltkovym kremom, poliate cokoladou a zdobene polovickou mandle
Pesnicka neviem, naj koleda je podme bratia do betlema.
A naj film tiez nemam, v tomto smere som ignorant, konzumujem vsetko ![]()
@laducha píše:
@martina.se @CokeLady
Až jsem nastoupila do práce a trochu se osamostatnila, letělAle škoda takovým EXotem kazit hezkou diskuzi
Vánoční nejhorší dárek?
Vánočni nejlepší píseň?
Vánoční nejlepší film?
Příspěvek upraven 03.12.13 v 13:14
Nejlepší dárek - cokoliv o čem nevím, miluji překvapení
nejhorší dárek toužila jsem po elektrických varhanech a dostala lyže(jako malá jsem nesnášela jakékoliv zimní sporty) tenkrát jsem to hrozně obrečela
Nejchutnější cukroví jsou pro mne pracny, píseň oblíbenou nemám a z filmů je to Tři oříšky pro Popelku, Byl jednou jeden král a Mrazík.
Nedostat nic od partnera, to je cajk. Já jednou nedostala nic od našich. Přijeli, obdarovali muže, dítě i psa a já tam seděla jako kráva, ani blbou čokoládu od benzínky. Další vánoce zas nakoupili stopět pí. ovin a rok na to (loni) jsem dostala sprcháč a bylo
A já se vždycky tak strašně snažim vybírat the best, když jsem tenkrát nedostala nic, tak jsem pro ně měla štěně, na který neměli a ze kterýho byli poprděný až na střechu, fenečka dostala mašličku a bylo to hrozně hezký, když jsem jí vypustila do obýváku, kde svítil jen stromeček, šlápla si na tu mašli a dala si na kokos, tak roztomile, štěněcky
Ale mám je ráda a určitě to mysleli dobře
![]()
S manželem máme krásný vánoce, vždycky daruje to, co si řeknu. Což je fajn, ale nějaká vlastní invence by nebyla zlá. Loni dostal na výběr ze dvou šicích strojů, tajně jsem doufala v ten lepší a prd
Takže nejlepší i nejhorší dárek zároveň, protože on si koupil domácí kino (to je přece pro všechny
, no já ho nesnášim, na tv nekoukam a když to ohulí, tak utíkam pryč) Díky bohu, že vánoce nejsou o dárkách, protože to bych asi dlouhodobě nedávala
![]()
Ještě zbytek:
Nejoblíbenější film: Anděl Páně, to musím vidět, i kdyby hořelo
Nejoblíbenější song:
asi ta zasněžená klasika od Wham!
Nejoblíbenější cukroví: vosí hnízda, těch bych sežrala pět kilo
![]()
Nejlepší dárek: asi všechny
![]()
Nejhorší: snad ani nebyl já měla a mám vždy radost ze všeho ![]()
Nej. cukroví: linecké, pařížské rohlíčky
Nej. písníčka: půlnoční, rolničky…
Nej. film: mrazík, popelnice, tři ořechy ![]()
Vánočni nejlepší dárek, který vás potěšil? - uplne kazdej
Vánoční nejhorší dárek? - zadnej
Vánoční nejchutnejsi cukrovi? - vosi hnizda
Vánočni nejlepší píseň? - Chris Rea - Driving Home For Christmas, hrala mi v aute vzdy, kdyz jsem jela z Prahy do CV k rodicum na dovolenou
Vánoční nejlepší film? - Televize k Vanocum nepatri, ale vybavila se mi Popelka
Kecam, jedna sorta darku by byla. Byvala tchyne me pravidelne ke kazde prilezitosti obdarovavala ptakovinama s motivem kocek. Plysova kocka, hrnek, polstarky, jedna kocka za druhou. Pry kdyz mam rada ty kocky… Rada mam taky knedliky, ale nemusim spat v pyzamu s vareckou.
Vánočni nejlepší dárek, který vás potěšil? Všechny ![]()
Vánoční nejhorší dárek? Na základce, při besídce použitý brčko
![]()
Vánoční nejchutnejsi cukrovi? Jakékoliv cizí, to moje mi nechutná ![]()
Vánočni nejlepší píseň? Všechny
Vánoční nejlepší film? Láska nebeská, hlavně ta píseň
![]()
Vánoční nejhorší dárek?
Vánočni nejlepší píseň?
Vánoční nejlepší film?
1. Nová LED televize, ta stará byla z roku raz dva tři a hrozně mrňavá.
2. v dětství kočárek pro panenky, nesnášela jsem holčičí hračky, panenky domečky kuchynky apod. Chtěla jsem kolo, autodráhu nebo aspoň auto na dálkové ovládání. Dodnes si tu hrůzu pamatuju, řvala jsem celý večer. ![]()
3. Nugátový řez, masarykovo cukroví, domácí medovník. Naopak nesnáším linecké, úlky a sněhové cukroví
4. valašská koleda, ta vánoční od ABBy, české koledy
5. Láska nebeská, Tři oříšky, Pelíšky a S čerty nejsou žerty
Loni jsem dostala lístky na Robbiho Williamse do Vídně, jelikož jsem místo koncertu nakonec rodila, letos mě budou čekat listky na koncert pražský!!! ![]()
Vánoční nejhorší dárek?
Každoročně parfemy z Avonu od tchyně..mám hold své oblíbené značky, ale po x letech už mi je trapny ji to řikat
Vanilkovy rohličky
Vánočni nejlepší píseň?
Asi nemám 1 nejoblíbenější, ale mám ráda klasický koledy
Vánoční nejlepší film?
3 oříšky a Pretty Woman ![]()