Vánoční ozdoba

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
10.11.11 08:28

Kamčo,super nápad :palec:

• Citovat
  • Upravit
69235
10.11.11 08:29
ty jo, dokonalý :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol:
dada1511 píše:
terinka4444 píše:
A dělal jste to někdo podle toho návodu, ty motané ozdoby, když omotám kouli, jak to zní dostanu nebo z toho srdíčka 8-o 8-o asi nijak, že nebo nevím :think: :think: :think:
Já už vím jak na koule :lol: ,nafukovací balonek,ten si nafoukneš do požadované velikosti a jedeš ,pak ho praskneš špendlíkem,vytáhneš nejvědší dírou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.11.11 08:36

Akorát se má omotat balonek ještě stahovací nití,takovou tou prožnou,aby se vytvaroval do pěkné koule,a pak už se motá,motá a natírá.A praská :-)

• Citovat
  • Upravit
48576
10.11.11 08:40

kule sem nedělala z balonkem,proto že mi to po něm klouže :mrgreen: ,ale dělala sem dvě polokoule,teda se špendlíkama (návod tam je ) jen uděláš polokoule dvakrát a pak svážeš mašlí a je s toho koule :palec:

Použiju polystyrenovou kouly,přetáhnu igelitem,po obvodu polokoule zapíchám špendlíky,omotám,nechám uschnout a pak svážu dvě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.11.11 08:41
dada1511 píše:
Akorát se má omotat balonek ještě stahovací nití,takovou tou prožnou,aby se vytvaroval do pěkné koule,a pak už se motá,motá a natírá.A praská :-)

tak pak foto :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.11.11 08:42

No,o víkendu jdu na to i s mladou :-) ,zatím jen čistě teoreticky :lol:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
10.11.11 08:55

Kamčo,ten tvůj postup je asi jednodužší :think: ,a ještě mě napadlo,že to nemusí bít jen bavlnky,ale šlo by to i s ozdobnou nití?Asi uršitě,že,a možná,když si namýchám to vodní sklo s potr. barvivem,o něco světlejší tón jak bavlnka či nit,by mohlo bít taky zajmavé,pokud to není teda už zbytečné???

• Citovat
  • Upravit
48576
10.11.11 08:57
dada1511 píše:
Kamčo,ten tvůj postup je asi jednodužší :think: ,a ještě mě napadlo,že to nemusí bít jen bavlnky,ale šlo by to i s ozdobnou nití?Asi uršitě,že,a možná,když si namýchám to vodní sklo s potr. barvivem,o něco světlejší tón jak bavlnka či nit,by mohlo bít taky zajmavé,pokud to není teda už zbytečné???

jojo bavlnky,nitě,barvičky,nit s korálkama,nit se třpitkama,to vše mužeš použít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.11.11 09:28

tak mě napadl vypichovaný patchwork, děláme s dětmi o vánocích kouličky, o velikonocích vajíčka a efekt je 100% :wink:
 http://erica.cz/patchwork.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.11.11 09:34

nebo mě napadlo udělat něco z plastových lahví…tady je inspirace :wink:
 http://www.novinky.cz/…t-lahvi.html

http://www.evvoluce.cz/…petlahve.php

http://www.week.cz/…hvi/read.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
10.11.11 10:33

Tak já jsem dělala ozdoby na venkovní stromek tak, že jsem koupila polystyrenový koule, obalila je alobalem a kolem dokola jsem napíchala špejle, na který jsem střídavě napíchala hvězdičky ze sušený kůry pomeranče a hrozinky. Může se tam napíchat ale cokoli. Nejhorší bylo vymyslet, jak tam přidělat šňůrku, tak jsem zezhora do koule vmáčka velkej hřebík a na to šňůrku přivázala.
Vypadalo to fakt hezky a venku to vydrželo. Jednu kouli mám už dva roky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
10.11.11 10:35

ty vole vodní sklo, co to je za vychytávky - měla bych to začít studovat místo popíjení u kámošek sakra…jsem mimo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.11.11 10:50
:lol: :lol: :lol: :lol:
RyBANA píše:
ty vole vodní sklo, co to je za vychytávky - měla bych to začít studovat místo popíjení u kámošek sakra…jsem mimo :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.11.11 12:31
RyBANA píše:
ty vole vodní sklo, co to je za vychytávky - měla bych to začít studovat místo popíjení u kámošek sakra…jsem mimo :lol: :mrgreen:

to víš mi stavitelky to ted známe,normálně se to dává myslím do fasády :lol: .

Tan patvork je pěknej ale to nemohu zvládnout ani kdybych stokrát chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.11.11 12:32
PetraJ píše:
Tak já jsem dělala ozdoby na venkovní stromek tak, že jsem koupila polystyrenový koule, obalila je alobalem a kolem dokola jsem napíchala špejle, na který jsem střídavě napíchala hvězdičky ze sušený kůry pomeranče a hrozinky. Může se tam napíchat ale cokoli. Nejhorší bylo vymyslet, jak tam přidělat šňůrku, tak jsem zezhora do koule vmáčka velkej hřebík a na to šňůrku přivázala.
Vypadalo to fakt hezky a venku to vydrželo. Jednu kouli mám už dva roky doma.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect