Vánoční výzdoba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28414
25.11.08 17:20

Vánoční výzdoba

Ahoj :wink:

Jen jsem si chtěla udělat malej průzkum, jestli už někdo doma zdobíte na Vánoce. Nemyslím zrovna adventní věnec na stůl a ozdoby, ale třeba já mám různý Mikulášky, čertíky na konzole, atd., svícny…Myslela jsem, že už bych to doma nazdobila. Přeci jen v neděli je první advent, a rychle to uteče, bude po Vánocích a výzdoba se zase bude uklízet, tak aby jsme si ji užili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2661
25.11.08 17:33

My budeme zdobit o víkendu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
25.11.08 17:41

Tak to ja uz pred vikendem udelala velky uklid a zacla zdobit. Takze okna nazdobene, doma svetylka a jelikoz mi vence delava mamca a byli tu o vikendu na navsteve, tak mi je taky hned dovezla. Takze uz chybi jen par svetylek z venku … no a pak stromek :lol: a ten teda zdobime vecer pred stedrym dnem :wink:
Jooo a taky jeste chybi ta vune cukrovi, na to je taky jeste trochu casik, ale nejak se mi do toho nechce :roll:

• Citovat
  • Upravit
644
25.11.08 18:19

Tak já už jsem si něco málo upekla a teď o víkendu vyzdobíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
25.11.08 19:40

Já už mám taky nazdobeno-spíš ale takový ty věci jako právě sněhové vločky sněhuláčky, mikuláše a tak. Světýlka a věnce nechávám fakt až na advent. Včera jsem pekla perníčky, s ostatním začnu za 14dní. To je taky ještě brzo, přijde mi to pak starý A Vánoční stromek zdobíme tak 22-právě aby jsme si ho užili. Po Vánocích ho vyhazujeme 27, pak už mi to nějak nic neříká. Dcerce říkáme že ho musíme Ježíškovi připravit aby měl kam dát dárečky :lol: a že má spoustu práce tak nepřijde třeba hned dneska no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.08 00:35

Ahoj
Tak u nás přípravy ještě nejsou.Teď budou narozeniny a pak až vánoce. :wink: Takže pomalu začnem po víkendu.Ale jen něco málo. Úplné velké zdobení děláme nejdříve 23.12. Stromeček na Štědrý den ráno a zůstává nám to až do ledna někdy února. 8)
Ale už jsem si udělala těsto na perníčky (letos nějak pozdě) a pokud bude nejmenší hodný,tak zítra něco upeču.Ale perníčky musím s dětmi.Oni rádi vykrajují,jako všechny děti. :wink:
Jinak dárky už mám a co nemám už je objednané a čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.11.08 21:04

Děkuju za reakce :wink:
Já jsem to nakonec nazobila už včera se synem, jsem neodolala, bylo to silnější než já :lol: Jé já už se tak těším na Vánoce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.09 12:33

hezke napady

najdete treba na strance www.obydleni.cz, rada tam krom jineho procitam clanky Jak se stavi sen, je to hodne zajimave a inspirujici.

• Citovat
  • Upravit
8.11.12 19:21

Ahojky holky potrebovala bych nejake sablony na vánoce nemate nejake vločky sněhulaky nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.13 00:09

Mám drobný dotázek. Necháváte svým dětem v pokojíčku rozsvícené Vánoční ozdoby (nebo vlastně cokoliv, co je v elektřině)? My máme u prcka Vánoční stromeček (máme jeden v obývacím pokoji a druhý v dětském). Dneska jsem vstoupila do křížku s partnerem a osočil mě, že jsem přehnaně hysterická :roll: Jednoduše z bezpečnostních důvodů nechci, aby u našeho ročního syna v pokojíčku něco svítilo (toleruji pouze mačkací světla na baterky z Ikea). Třeba by mohlo něco zkratovat a.. zbytek raději nedomýšlím :(
Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
16.12.13 00:18

Nemame stromek v pokoji :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.12.13 00:22

Syn tam má teď od začátku adventu svítící pyramidu, rozsvítím, když jde do postele (takže teď jako místo nočního světla), zhasínám, když jdu spát, tj. obvykle po půlnoci. Někdy mu to rozsvítí manžel ještě nad ránem, když volá, že se bojí. Takže pod nepřetržitou kontrolou to není, ale nechat svítit celou noc bych asi nenechala, aby se tam něco nespálilo a nezačalo hořet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.13 00:39

@Samamama A to nemáš strach, že třeba tvrdě usneš a ono se něco stane? :oops: Já bych právě nemohla spát vůbec. Partner to nechápe, prý chce synovi dopřát atmosféru Vánoc a já to kazím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
16.12.13 08:35

Děti mají v pokoji malý svítící stromeček, mají to místo lampičky, někdy svítí i celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
16.12.13 13:25

Já nenechávám ani rychlovarku v zásuvce :mrgreen: Neměla bych v noci klid, kdyby dítěti v pokoji mohlo něco chytnout. Stává se to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová