Váoční návštěvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31281
25.12.15 20:19

A je to o tom, že ty bys s ním nechtěla ani kdybys mohla, nebo že bys chtěla úplně jiný program, který by zase nevyhovoval jemu?

Jinak, jak už bylo řečeno výše, jaký si to uděláš, takový to máš.
Mě by taky nebavilo sedět doma a kmitat šůrováním po domácnosti, nebo se na to kmitání celý den koukat, jestli ho k tomu třeba nepustíš.
Takže odsoudit jen jeho takhle od stolu je nesmysl.
Kdyby sis sehnala hlídání, jela bys na tu půlnoční taky? Jen proto, že tobě se něco nechce, neznamená, že on musí sedět doma s tebou ;)

Asi bych popřemýšlela, v čem všem jste ještě jiní a na čem stojí váš vztah. A toho bych se držela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.12.15 20:30

@loulek normalni mi to teda neprijde. Prijde mi divny, aby jsme na stedry den byl kazdy nekde jinde…aby jsme jezdili na navstevy ke znamym bez toho druheho a bez deti…i na tu pulnocni by pritel nesel takhle sam ani ja ne.. ali vy jsme spolu nebo byli spolu doma…:think: divny no.. :nevim: mame oba nejak vzity, ze na stedry den jsme spolu kdyz to jde…pritel teda vihuzel sel vecer do prace, ale to je uplne neco jineho, ze. kazdopadne teda mi prijde, ze sis nechala zbytecne vse na posledni chvili… proc balis darky na stedry den? My mame stromek teda uz asi dva tydny, ale i kdyby ne tak bych ho pripravila den az dva pred Vanocema a darky taky zabalim driv ne?… :nevim: na Stedry den jen pritel zajede rano pro cerstve maso, udelam rizky, malicko jeste poklidim ale mam naklizeno z predesleho dne a to je tak vse co na vanoce pred veceri udelam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
25.12.15 20:35

Asi se k sobě moc nehodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
25.12.15 21:20

Normální mi to tedy nepřijde, ale když ti na rovinu řekne, že s tebou nepotřebuje trávit čas (zejména pak svátky jsou dny, kdy podle mě má být rodina pohromadě), tak je asi něco špatně. Ale proč si necháváš všechno na poslední chvíli? Dárky už jsi mohla mít dávno zabalené, úklid taky, i připravené vaření. My na štědrý den už skoro nic neděláme a věnujeme se dětem. Děti ostatně mohly stromek ozdobit, když už jsou větší, to sama zvládne i naše 3,5 r. Že pán vše zaplatil, tak je pán tvorstva? Jak já tohle nesnáším!
A prababička nechce vidět vnoučata, že vás nevzal na návštěvu s sebou?
Je mi tě líto, máte divné vztahy, ale to si snad musela vidět od začátku, jaký kdo jste, jaké máte představy o životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.12.15 21:28

A to jel k babičce jen bez tebe nebo i bez děti? A on nechce trávit čas s dětmi nebo jen s tebou.

My taky nemáme společné zájmy, trávíme čas i každý sám. Ale na svátky jsme spolu a navstevi taky odjíždíme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.12.15 21:41

Np ty dárky nešlo zabalit dříve protože přišly den před štedrým dnem tak se to nějak semlelo a já jsem nestíhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.12.15 22:08
@loulek píše:
Dvě z přechozího vztahu a dceru s ním problém je tom máme odlišné zájmy

tak proč jsi s ním dělala dítě? Vybrala sis ho sama, tak nenadávej, leda sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 09:07
@loulek píše:
Tak bych chtěla přidat můj příspěvek. Letošní vánoce mě zkazil přítel včera na štědrý den nebyl dopoledne vůbec doma byl zapojovat myčku u známích nákup rohlíků a masoxu. Byla jsem docela naštvaná protože na mě zbylo veškeré vaření balení dárků stěhování sedačky zdobení stromku úklid chystání ozdob do toho tři děti dvě velké jedno čtyřleté a on si přišel k hotovému a řekl mě že on vše zaplatil zajistil nákupy a vše ostatní. že co chci tak to nějak dobře proběhlo i kvůli dětem večer mě řekl že jde na půlnoční pak jel na tu půlnoční o 30km dál já jsem asi dvě hodky v noci nespala protože jsem se mu nemohla dovolat ráno schúzka z kamarádem předávali si víno. Dnes návštěva prababičky zase beze mě. Mrzí mě že jsem o vánocích sama a on si udělal svůj program. Zdůvodnil mě to tím že se mnou nepotřebuje trávit moc času ale že to nevyhovuje mě to ho nezajímá. Zdá se Vám to normální? tvrdím mu že většina lidí je o vánocích doma pospolu. https://www.emimino.cz/…pridat-tema/?…:

proč s nim jsi? nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria