Váoční návštěvy

326
25.12.15 19:39

váoční návštěvy

Tak bych chtěla přidat můj příspěvek. Letošní vánoce mě zkazil přítel včera na štědrý den nebyl dopoledne vůbec doma byl zapojovat myčku u známích nákup rohlíků a masoxu. Byla jsem docela naštvaná protože na mě zbylo veškeré vaření balení dárků stěhování sedačky zdobení stromku úklid chystání ozdob do toho tři děti dvě velké jedno čtyřleté a on si přišel k hotovému a řekl mě že on vše zaplatil zajistil nákupy a vše ostatní. že co chci tak to nějak dobře proběhlo i kvůli dětem večer mě řekl že jde na půlnoční pak jel na tu půlnoční o 30km dál já jsem asi dvě hodky v noci nespala protože jsem se mu nemohla dovolat ráno schúzka z kamarádem předávali si víno. Dnes návštěva prababičky zase beze mě. Mrzí mě že jsem o vánocích sama a on si udělal svůj program. Zdůvodnil mě to tím že se mnou nepotřebuje trávit moc času ale že to nevyhovuje mě to ho nezajímá. Zdá se Vám to normální? tvrdím mu že většina lidí je o vánocích doma pospolu. https://www.emimino.cz/…pridat-tema/?…:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
25.12.15 19:42

Normální mi nepřijde hlavě tato věta: se mnou nepotřebuje trávit moc času ale že to nevyhovuje mě to ho nezajímá K čemu pak jste spolu? Z čistě ekonomických důvodů? Aby měl navaříno, vypráno a pravidelný sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.12.15 19:44

Nepřijde mi normální, že tímhle způsobem někdo s někým žije a má tři děti. Samozřejmě s přítelem. Ty můžeš tvrdit, co chceš, ale jak to cítí, tak to cítí. I kdybys měla stokrát pravdu, jestli s tebou být nechce, tak nechce a ty se koukám můžeš na hlavu stavět a nic ti to není platné. To, co jste vy, to se rozhodně nedá nazvat rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.12.15 19:46

@hanka.br. Jo, pro děti skvělý příklad do života ohledně „fungující“ rodiny a partnerských vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
25.12.15 19:47

@loulek
Je to smutné. Jak když s vámi nechce být :nevim:
Ty tři děti jsou společné, nebo z dřívějších vztahů?
Já bych z toho byla taky dost smutná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.12.15 19:51

@loulek Ne, fakt mi to nepřijde normální.

• Citovat
  • Upravit
326
25.12.15 19:51

Dvě z přechozího vztahu a dceru s ním problém je tom máme odlišné zájmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.12.15 19:54
@loulek píše:
Dvě z přechozího vztahu a dceru s ním problém je tom máme odlišné zájmy

Problém máte zcela jistě mnohem závažnější, než jsou vaše odlišné zájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.12.15 19:56
@loulek píše:

No nevím, jestli je u vás problém zrovna v odlišných zájmech.
Můžeš to trochu rozvést?

• Citovat
  • Upravit
40410
25.12.15 19:57
@loulek píše:

Pokud to on nevnímá jako problém a nebude to chtít řešit, tak bys mu musela jen ustupovat, protože jinak to asi půjde do háje :think:
A být sama se třema dětma by nebyla žádná sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30951
25.12.15 20:01

@loulek Nezda se mne normalni mit s takovymto clovekem 3 deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.12.15 20:01

Ano máme odlišný pohled na život každý jiné zájmy přátele koníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.12.15 20:03
@loulek píše:
Ano máme odlišný pohled na život každý jiné zájmy přátele koníčky

Proto spolu vychováváte děti a společné jste si pořídili…To fakt dává smysl. když víš, že jste každý jiný - čemu se vlastně divíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.12.15 20:09
@loulek píše:
Tak bych chtěla přidat můj příspěvek. Letošní vánoce mě zkazil přítel včera na štědrý den nebyl dopoledne vůbec doma byl zapojovat myčku u známích nákup rohlíků a masoxu. Byla jsem docela naštvaná protože na mě zbylo veškeré vaření balení dárků stěhování sedačky zdobení stromku úklid chystání ozdob do toho tři děti dvě velké jedno čtyřleté a on si přišel k hotovému a řekl mě že on vše zaplatil zajistil nákupy a vše ostatní. že co chci tak to nějak dobře proběhlo i kvůli dětem večer mě řekl že jde na půlnoční pak jel na tu půlnoční o 30km dál já jsem asi dvě hodky v noci nespala protože jsem se mu nemohla dovolat ráno schúzka z kamarádem předávali si víno. Dnes návštěva prababičky zase beze mě. Mrzí mě že jsem o vánocích sama a on si udělal svůj program. Zdůvodnil mě to tím že se mnou nepotřebuje trávit moc času ale že to nevyhovuje mě to ho nezajímá. Zdá se Vám to normální? tvrdím mu že většina lidí je o vánocích doma pospolu. https://www.emimino.cz/…pridat-tema/?…:

Upřímně balení dárků, zdobení stromku, stěhování, úklid,… na štědrý den? Do toho jsi ho měla zapojit mnohem dřív a dneska jsi mohla jet s ním nebo sis mohla udělat svůj hezký program a ne kmitat doma a být naštvaná. My máme taky každý jiné zájmy a taky spolu netrávíme moc času ale umíme si to udělat hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
25.12.15 20:18

Presne takhle jedna se svou pritelkyni muj tchan. Taky ma jedno dize z predch. a jedno „nechtene“ (on nechtel) spolecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí