Sex když je dítě doma?

Anonymní
25.12.15 08:16

Sex kdyz je dite doma?

Ahoj, zajimalo by me jak to mate se sexem kdyz je dite doma. Mame 4 lete ditko a je mi vycitano ze kdyz vsichni dorazime kolem seste domu nebo o vikendech tak mu nenaridim at zustane v obyvaku nebo v pokoji a nejdem si uzivat. Pry to delaj vsichni jen ja chci cekat az malej spi. Ja bych ani nemohla kdyz vim ze se chodi co par minut na neco ptat. Diky za uprimnost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.12.15 08:19

Naše 4 leté dítko už vydrží u pohádky, když je potřeba ;)

• Citovat
  • Upravit
10683
25.12.15 08:20

U nás se čekalo až dcera usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.12.15 08:21

Nadpis moc neodpovídá dotazu,,ale budiž. Ano, sex i když je dítě doma. Kdy jindy, že? :nevim: Ale samozřejmě, až když spí, to je normální a v pořádku

• Citovat
  • Upravit
21675
25.12.15 08:22

Mám to stejně. jedině když děti spí. jinak bych pořád čekala, kdy vtrhnou do ložnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.12.15 08:23
@Anonymní píše:
Naše 4 leté dítko už vydrží u pohádky, když je potřeba ;)

Nejde o to, že nevydrží,, ale může se cokoliv stát. Vydržet byste to měli vy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2204
25.12.15 08:26

Nedovedu si to představit, asi by mě to samotného stresovalo. Noc je jistota ( teda někdy taky ne, ale přeci jenom… ) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.12.15 08:29

Mám skoro tříleté a většinou čekáme než usne, někdy se ale stane že zalezu pod peřinu ale dítě si toho nevšimne kdyby jo tak by to nešlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3395
25.12.15 08:45
@Anonymní píše:
Ahoj, zajimalo by me jak to mate se sexem kdyz je dite doma. Mame 4 lete ditko a je mi vycitano ze kdyz vsichni dorazime kolem seste domu nebo o vikendech tak mu nenaridim at zustane v obyvaku nebo v pokoji a nejdem si uzivat. Pry to delaj vsichni jen ja chci cekat az malej spi. Ja bych ani nemohla kdyz vim ze se chodi co par minut na neco ptat. Diky za uprimnost

Určite až když usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.12.15 09:04

Jako že přijedete v šest domů, dítě šoupnete před televizi a jdete do ložnice souložit? Ne tak to opravdu není standardní věc. Je normální počkat na večer, když dítě spí a nesouložit v šest v podvečer s dítětem u pohádky, když jsou spolu večer doma. Jako že je chlap tak nadrženej, že musí souložit doma v podvečer u čtyřletého dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.12.15 09:18

@terinka4444 ja myslim ze kazdej to nekdy udelal sex jen vecer nez malej api to by musela byt casem nudny a jednotvarny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
25.12.15 09:22

TEDA, to jako chlap nemá potřebu ani chvilku si s děckem popovídat/pobýt/pohrát, a chce ho hnedka odklidit pryč?

tohle by nenapadlo ani mně, ani mého muže!!!

zakladatelko, můžeš být v klidu, „všichni“ tohle rozhodně nedělají. jestli tvůj chlap má nějakého kámoše, který se takhle chvástá u piva, tak se zeptej té partnerky, jak to ve skutečnosti je :mrgreen: :mrgreen: oni ti „všichni to tak dělají“ možná nakonec bude „jeden kamarád po třech pivech povídal“

u nás samozřejmě POUZE pokud děti bezpečně spí ve svých postýlkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.12.15 09:24

Tak pokud chlap nedělá na smeny a jste spolu normálně v noci, tak neni důvod.
My máme rádi sex ráno a už se nám stalo, že se vzbudila a protože spime c obýváku, tak šla přes nás na záchod :oops: Ale řekla Fazole je naucena, že dokud se jeden z nás nevzbudí musí byt v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.12.15 09:28
@aspagi píše:
@terinka4444 ja myslim ze kazdej to nekdy udelal sex jen vecer nez malej api to by musela byt casem nudny a jednotvarny :mrgreen:

no, my máme různě sex, kdykoliv během denní doby, ovšem když děti nejsou doma( přes den nespí) rozhodně nedáme čtyřleté dítě vedle k telce a nejdeme souložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12956
25.12.15 09:35
@Anonymní píše:
Pry to delaj vsichni

My to tak teda nedělali. Takže slovo všichni ne zcela odpovídá.
O zbytku světa nic říct nemůžu, poněvadž neznám nikoho, kdo by tuto situaci se mnou probíral.

Příspěvek upraven 25.12.15 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria