Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nemáte zkušenost?
Potřebuju uvařit salko na karamel. Ale koupila jsem kondenzované slazené z Lidlu, které má otvírání bez otvíráku.
Zkoušela jste ho některá vařit? Nevyteče? Neprdne? ![]()
Díky
@Katyty
otvírání bez otvíráku?? Ale to má originál Salko taky
. Vařila jsem neoriginál zahuštěné slazené Kauflandu a neprdlo ![]()
@birma co kupuju a vařím salko, tak je na otvírák ![]()
To Lidl má takové to očko, tak mám strach, aby to tam nepovolilo a neměla jsem sladkou vodu ![]()
Není lepší koupit rovnou to zkaramelizované než s nejistým výsledkem takovou dobu vařit? ![]()
@Krčka je, ale byla jsem jen v Lidlu a tam jiné nemají, bohužel ![]()
@martina1988 dík. Tak to radši kašlu. Zítra seženu to normální.
@Katyty Já jsem Salko kupovala naposled před Vánoci, ale nedávno se tu řešilo, že už to otvírání „očkem“ mají i u orig. Salka. Zkus pohledat tu diskuzi, tam právě řešily, jestli to praská nebo ne.
Příspěvek upraven 26.04.14 v 20:53
@Krčka píše:
Není lepší koupit rovnou to zkaramelizované než s nejistým výsledkem takovou dobu vařit?
To zkaramelizované je hnusné
Koupila jsem jednou a už zase vařím. Bohužel teď jsem dlouho nedělala, tak to samootvírací vyzkoušené nemám. Asi bych ho projistotu vařila pod poklicí ![]()
@Katyty vařila jsem ho už několikrát naposledy ve čtvrtek, vždy si jich vařím více najednou a nikdy se nic nastalo
![]()
@Krčka píše:
Není lepší koupit rovnou to zkaramelizované než s nejistým výsledkem takovou dobu vařit?
Není, koupila jsem si v akci 3 a ve dvou byly hrudky, prý vyrážené soli, či co, ale letělo to do záchodu i s máslem v tom rozšlehaným ![]()
Z Lidlu už jsem taky vařila a neprdlo to, ale taky jsem se bála a radši pak už zase kupovala jiné.