Varlata u 5měsíčního miminka

917
4.4.12 22:17

varlatka u 5.mesicniho miminka

ahoj, nevim, jestli zbytecne nepanikarim, ale zda se mi, ze se u meho 5,5 mesicniho syna za posledni dny zmenila varlata. Drive je mel takove zplostele, ze v nich sli koulicky krasne nahmatat a i byly videt a ted se mi zda jakoby se varlatka zcvrkla a je problem ty koulicky nahmatat. I doktorka predtim rikala, ze je vse naprosto v poradku. Mam panikarit a bezet k doktorce nebo jen syna moc sleduju :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
4.4.12 22:20

A není to třeba jen zimou, nebo že se mu chce čurat? :think: určitě bych nepanikařila, případně si zavolala doktorce, ona si tě pozve na kontrolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.12 22:29

Varlata jsou volná, když je pánům tvorstva teplo, když je jim zima, stánou se, na tom přece není nic divného, ne? 8o A běžet kvůli tomu k dr.? :D Asi stárnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.4.12 22:33

ja jsem hrozny podes, je to moje prvni ditko a bojim se abych neco nezanedbala, kazdopadne holky diky za uklidneni :-) snad to je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.12 22:43

Není to SNAD ok, je to URČITĚ ok. ;) Poděs :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.4.12 22:45

jojo jsem, ja se cestne priznam :-))) jeste ze takovy diskuze jsou a jsou tu zkuseny maminky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.4.12 22:49
@susannn píše:
ja jsem hrozny podes, je to moje prvni ditko a bojim se abych neco nezanedbala, kazdopadne holky diky za uklidneni :-) snad to je ok

i když je to tak jak píše loll, tak nervozitu chápu ;)
můj první kluk měl kouličky malé, tak jsem taky trochu vyšilovala, někdy se mu právě úplně secvrkly :lol: dr mi na to jen řekla, že varlátka jsou sestouplá, tam problém není, ale velikost kulek je do jisté míry dědičná a že mimčo, co je má hodně malé, má výhodu, protože samozřejmě jak poroste tak kulky porostou taky a v dospělosti je nebude mít u kolen :jazyk: takže secvrklý a malý je dobrýýýý :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.4.12 22:56
:-)))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie