Před jídlem brečí

1864
3.4.12 20:56

před jídlem brečí

ahojky prosím o radu, malá má 2,5 měsíců a asi poslední dva dny nechce pěkně jíst…dávám nutrilon,vypije 150 ml 7× denně.ted když jí dám jídlo a to je před jídlem klidná, začne strašně plakat a nechce se přisát k lahvičce. nevíte čím by to mohlo být? včera mi trvalo 20 min než jsem ji donutila papat a strašně ji to padá do žaludku až to úplně slyším..myslite že má třeba málo jídla nebo to souvisí třeba se zoubkama?děkuji moc za rady a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
586
3.4.12 21:03

Tak třeba nemá hlad… nemusí přece pít podle tabulky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.4.12 21:26

jj to vím taky ale právě že to vypadá jak kdyby chtěla jíst…že prostě hledá..a když ji to tak strašně padá do toho žaludku :-( tak hlad asi má…proč ty dítka neumí mluvit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 21:28

já to měla taky, aby to pak vypila, tak jsem ji na to dávala sab simmplex a nakonec jsem zjistila příčinu, že jsme ji začala to mléko dělat z jiné kojenecké vody, každá má různé složení a prostě s jinou ji to nechutnalo :,( a byla jsi na nutrilonu od začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.4.12 21:30

jo od začátku právě… koj. vodu mám stejnou…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 21:33

hele a dělá ti to i během jídla nebo to potom vyžunkne?
malá mi dělá cca od čtvrtého měsíce, že jak vidí lahev nebo dávám bryndák tak brečí jak tur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.4.12 21:36

no pak až se odhodlá že bude teda jíst tak jí…ale zase hltá že nemůže kolikrát dýchat tak ji to musím vyndat a trochu fňukne,ale jak ji vrátím lahvičku :-D tak zas jí..a když už nechce tak to vyšprtává ven jazýčkem…tak třeba to přejde…už jsem chtěla jít k doktorce čím to může být :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 21:41

jak jsem psala, malá vidí mléko nebo láhev a ví, že tam má to dobré mléko co ji chutná, nastane hysterický brek a dělá, že to nechce, tak to dělám tak, že ji dám dudák až se uklidní, pak ji ho vyndám a dám láhev a pije. U nás si spíš myslím, že to může být tím, že brečí proto, abych ji okamžitě to pití dala nevím. tehdá brečela, že jsme změnila vodu, pak že jsem změnila dudáka atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.4.12 21:44

tzy dítka jsou kolikrát vymysla :-D tak si s toho nic nebudu dělat… :-D díky za rady :-) a zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 21:46
@Lulinecka002 píše:
tzy dítka jsou kolikrát vymysla :-D tak si s toho nic nebudu dělat… :-D díky za rady :-) a zkušenosti :-)

nevím zda ti to trošku pomohlo, občas mě fascinuje co dokáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.4.12 21:48

jo určitě aspoň jsem trošku klidnější že to nedělá jen moje malá :-D ale i ostatní…j kolikrát jsou teda šílené ty dětičky :-D to mě taky fascinuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
3.4.12 21:49

Můj syn ještě teď chytá hysterák, když vidí, že nesu jídlo a ví, že bude jíst. Prostě na sebe upozorňuje.

U tak malého dítěte mě napadá, jestli používáš jeden a ten samý tvar savičky. Zkus jinou. Prodávají se ty zahnuté placaté a oválné na širokou lahev. Syn pil od 3 měsíců také UM a od 3 do 8 měsíců ty tvarované a od 9 měsíce ty oválné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.4.12 21:51

ahojky mě to malá dělala taky. Plně kojím a třeba trvalo 20 min než začala pít. Do té doby vždy šíleně řvala :zed: . Myslela jsem že je to ten růstový spurt Brečela většinou večer. Ale vyzráli jsme na ni tím, že když začala brečet tak si jí vzal chlap a u něho byla hned vklidu :lol: .Dělala si z nás srandu :lol: . Teď už je to v poho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.4.12 21:52

jj zkusím vyměnit :-) taky díky :-) mno požíváme ten tvarovaný…tak zkusím oválný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 21:53

@Lulinecka002 no mě te nechce ležet v kočárku, sedět neumí, ale musí se koukat v polosedě ven.
Hele s tím nutrilonem, já na něm byla skoro od začátku, pak přešla na dvojku a pak to byl jiný řev u mléka a v noci brek a přes den brek a nakonec jsem zjistila, že jak má dvojkový jiné složení, že jí to nedělá dobře. Žel mám doma 6 krabic a nemohu nikde prodat. Malá musela přejít na bebu a už je bříško v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí