Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@veverka-andy
u nás to dělá u lahve a taky když vidí avent kelímek a nejhorší je dávání bryndáku, pak mám pocit, že ji vryždím a ne že jdu krmit. Ale nesu jogurt a to se směje
@Lulinecka002 píše:
jj zkusím vyměnittaky díky
mno požíváme ten tvarovaný…tak zkusím oválný
Ty oválné jsou většinou na lahve se širokým hrdlem. Každopádně to zkus. Pokud jsi alespoň chvíli kojila, mimčo bude mít pocit, že cucá bradavku. Zuby si myslím, že to nebudou, na to je ještě příliš brzy. Ty většinou lezou až tak kolem 5 měsíce a projevuje se to hlavně slintáním. Ale jak psala @kamik19863, může to být růstový spurt, protože růst je ze začátku rychlý a někdy i bolestivý.
**@veverka-andy te jsem tě nějak nepochopila na co mi odpovídáš
@kamik19863 píše:
@veverka-andy
u nás to dělá u lahve a taky když vidí avent kelímek a nejhorší je dávání bryndáku, pak mám pocit, že ji vryždím a ne že jdu krmit. Ale nesu jogurt a to se směje
Já když dávám bryndák, tak se zapře hlavou do jídelní židličky, abych ho nemohla nandat. On je ale šíleně lochtivej na krku, takže hned povolí a řechtá se jak mamlas. ![]()
Hele já nečetl příspěvky tak možná je to blbý ,ale nemá to třeba na ní moc teplý??? mně totiš kluk nejedl dokud to nebylo vlažný a neteř zase jedině fakt hodně teplý ![]()
@Petra1239 to by nepila až po prvním loku, ona už nechce jak to vidí
a na oběd mám takovou pláštěnku z ikei, no to je taky řev a než obléknu rukávy, hrůza
Mě tohle dělali oba synové u kojení - je to tzv. bojkot kojení - najednou je to jídlo zdržuje a mají jinou práci. Musela jsem je kojit vždy když byli unavení. Ono to začíná právě okolo toho věku 3 měsíců, kdy už víc vnímají, tak jestli to není něco podobného, akorát bojkotuje lahev:-) Dokonce jsem jim odstříkávala i na lžičku a to jim to z toho chutnalo:-)
no nekojila jsem vůbec
asi prostě ví že bude jíst tak se nemůže dočkat…a nebo teda s tím růstem
nebo na jídlo prostě nemá čas jak píšete
možné je vše jen na to přijít ![]()
naštěstí to nedělá při každém jídle..nejvíc k večeru po koupeli …ale to řve hned jak ji obleču ještě ani lahev nevidí
a odpoledne než jedeme na druhou procházku..ale myslím si že asi na to nemá čas
musí vše vidět ![]()
no tak malá dnes ráno měla hlad. přebalila jsem ji a vzala v kuchyni do ruky láhev, v jedné ruce malá, v druhé láhev a dobrý. jenže jsem malou ještě položila na postel, abych zkontrolovala teplotu mlíka. No to byl řev a ještě hýbala rukama, nohama, prostě ten správný hysterák
jj to míváme taky jak nedostane hned jídlo je zle
no ona sice brečí až ji dám lahvičku do pusy ![]()
jo a víš co mě malá ještě dělá? Když se vzteká a já nesu dudák tak ji to ještě víc rozčílí a bouchá mě rukou, abych dudák nedala a když zachrastím s hračkou, tak a ukážu dudáka, tak už otvírá pusu, že ho chce