Varná konvice do auta

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
29.9.10 21:23

varná konvice do auta

Dobrý večer, nemáte prosím některá doma kamioňáka a tím pádem jste řešily, jakou varnou konvice do auta? Uvažuji, že manželovi koupím konvici jako dárek, ale tápu jakou, jaké by měla mít parametry, na co si dát pozor, záleží na ceně nebo to vyjde nastejno? Nebo máte jiné vychytávky, jak ohřívat v autě jídlo nebo vodu? Moc moc děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101542
29.9.10 21:25

A manžel jezdí kamionem nebo něčím menším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.9.10 21:34
j.a.n.i1 píše:
A manžel jezdí kamionem nebo něčím menším?

Jezdí i kamionem i menším, jak je potřeba, ale konvici by nechával pravděpodobně v tom kamionu, nevím, záleží na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101542
29.9.10 21:38

No, záleží jestli je tam 12 voltů což mají většinou osobáky a menší dodávky nebo 24 voltů což jsou velké potvory a autobusy… Ale myslím, že se dělají i konvice, které umí obojí, ta se pak dá použít kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.9.10 21:41
j.a.n.i1 píše:
No, záleží jestli je tam 12 voltů což mají většinou osobáky a menší dodávky nebo 24 voltů což jsou velké potvory a autobusy… Ale myslím, že se dělají i konvice, které umí obojí, ta se pak dá použít kdekoliv.

Aha, nenápadně se ho zeptám a podle toho budu vybírat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.9.10 22:13

Manža je kamioňák,konvici do auta si koupil nějakou obyč na 24V,asi za 500,– Kč,používal jí asi rok a pak se vrátil ke své plynové bombě a staré plechové konvičce.Stejně plyn.bombu vozí pořád a rychlovarná konvice zbytečně zabírala místo :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.9.10 22:26
doubovka píše:
Manža je kamioňák,konvici do auta si koupil nějakou obyč na 24V,asi za 500,– Kč,používal jí asi rok a pak se vrátil ke své plynové bombě a staré plechové konvičce.Stejně plyn.bombu vozí pořád a rychlovarná konvice zbytečně zabírala místo :roll: :-)

No mě taky právě napadlo, že nějaký vařič by byl asi praktičtější, dá se na něm ohřívat jak jídlo, tak voda a je to v jednom …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.9.10 22:30

Určitě to lepší je,protože pokud ten chlap v tom autě „bydlí“,tak tam zas není tolik místa na nějaké zbytečnosti.Vařič je určitě praktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
29.9.10 22:54

Jára má nějakou obyč konvičku v dodávce … a šikovnej tchán mu udělal držák pod sedačkou spolujezdce (je uprostřed auta). Vařili kafíčko a zalívali si instant polivky když jezdili do dánska a pod :).
je s tím spokojen ale na velký vyvařování to není no …

• Citovat
  • Upravit
13142
2.11.10 16:40

Tak jak zakladatelko, vybrala jsi a jakou? :lol:

Pro mě je to taky vhodný tip na dárek pro manžela…a pokud mi tu hodí někdo nějáký odkaz, kterou koupit, zlobit se nebudu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.11.10 07:02
kometa32 píše:
Tak jak zakladatelko, vybrala jsi a jakou? :lol:Pro mě je to taky vhodný tip na dárek pro manžela…a pokud mi tu hodí někdo nějáký odkaz, kterou koupit, zlobit se nebudu :kytka:

Ahojky, tak zatím jsem nic nekoupila, nevěděla jsem co, tak jsem řekla manželovi na rovinu, ať si rozhodne, co by chtěl raději a to mu pak koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nynysek
7.12.10 19:42
  • Citovat
  • Upravit
246
19.8.11 09:30

Já budu manželovi kupovat tuto www.nejceny.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1Lenka23
3.5.12 23:29

Na rychlovarné konvice si dávejte velký pozor. Koupili jsme tuto http://www.auto-doplnky.com/…dc75006.html
a málem nám shořelo celé auto. Dva dny po zapojení konvice (upozorňuji, že jsem v ní jen 2× ohřála vodu na sunar a vždy jsem jí hned zase vypojila) začalo hořet auto, protože konvice totálně vypálila všechny dráty. Kdyby přítel zrovna nestál u auta metr od hadice s vodou, tak už jsme auto neměli..

• Citovat
  • Upravit
Kamioňák
23.12.12 22:19

Konvice do kamionu

Zdravím, zda mohu poradit, tak konvici jedině od firmy Waeco, ta se specializuje přímo na výrobky do aut, hlavně kamiony a autobusy. Neshoří vám auto, jako psala předešlá paní. Konvice by měla mít kolem 40 ohmů (odpor), aby se vám moc nežhavily dráty a musí být zapojena přímo na pojistky, každý kamion na to má speciální svorku, tudíž se nedává do zásuvky. Doba ohřevu vody, cca 0,5 l trvá asi tak kolem 15 minut. Má to velikou výhodu v tom, že si řidič může udělat kávu za jízdy, jinak to nemá moc smysl. Je to jen o tom jak je každý řidič zvyklý. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová