Vlnité vlasy pomocí difuzéru

28.9.10 19:31

vlnité vlasy pomocí difuzéru

ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné si pomocí difuzéru vytvořit vlnité vlasy. Koupila jsem si fén s difuzérem a ať to zkouším jak to zkouším, tak se mi vlasy vůbec nezvlní. Kamarádka mi přitom tvrdí, že to jde úplně snadno, že jen stačí přiložit fén k hlavě. Tak nevím co dělám špatně. Vlasy si umyji a ještě mokré je vyfoukám s tou násadou a vůbec se nezvlní. Jde to vůbec nějak a nebo je to jen ‚obchodní trik‘?
díky M. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
28.9.10 19:43

Nevím jaký máš typ vlasů, ale já je nezvlním pomalu ani kulmou a když, tak jen na pár hodin. Chyba nebude v tobě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.9.10 19:45

ja to teda mela taky…ale nikdy me nenapadlo ze by to mohlo zvlnit vlasy…jako ze je jak dyby nadycha to jo…nevim pouzivala sem dlouho a nikdy zadna vlna z toho nebyla :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.9.10 20:15

Mě to teda zvlní šíííleně, mám hřívu jako lev. :-) Ale mám od přírody lehce vlnité. myslím, že rovné to ale určitě nezvlní.
Musí se to dělat nejlépe v předklonu a ještě s pěnou na vlnité vlasy, a já to ještě rukou namačkám a nakonec na to dám vosk. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.9.10 20:18

Já mám úplně něco jiného. Po umytí vlasů se nemusím česat a sama se mi udělá pěšinka a nikdo nepozná, že jsem se nečesala. Prostě vlasy rovný jako prkno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.9.10 20:18

Pokud máš vlasy rovné, difuzérem žádné vlny nevytvoříš. Difuzér je dobrý pro vlasy, které jsou alespoň trochu přirozeně vlnité. Tím způsobem, jak popisuješ, pak na takových vlasech můžeš vytvořit vlny větší, výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.10 20:59
Lucil píše:
Pokud máš vlasy rovné, difuzérem žádné vlny nevytvoříš. Difuzér je dobrý pro vlasy, které jsou alespoň trochu přirozeně vlnité. Tím způsobem, jak popisuješ, pak na takových vlasech můžeš vytvořit vlny větší, výraznější.

a jak se ty vlny tvoří? to ten fén jenom přiložím k hlavě? a nebo s tím nějak mám jezdit/kroutit po té hlavě? vlasy mám lehce zvlněné, úplně rovné jako hřebíky nejsou… jsou spíš jemné, suché a polodlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.9.10 22:27

Je dobré vlasy nejprve rukou jakoby jemně pomačkat.Při foukání hlavu zaklonit podle toho, kde zrovna vlasy foukáš. Takže třeba na jeden bok a pak vlasy jakoby podebereš tím fénem a přiložíš k hlavě.

Snad je to aspoň trochu srozumitelný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.9.10 22:32

P.S. A ještě je dobrý před fénováním použít nějaký přípravek pro tvorbu vln. Já používám sprej od L`Oreal. Myslím, že to opravdu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.9.10 22:34

Já jsem si vždycky dala tužidlo a pak po větších pramenech jakoby vlasy naskládala na difuzér a přimáčkla k hlavě a držela pár minut a tak celou hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rellie
12.12.11 00:09

Na rovný vlasy je to fakt uplně na nic, jo?

• Citovat
  • Upravit
Nikuss
29.4.12 11:39

Rovné vlasy

Ahoj
není pravda, že na rovné vlasy difuzér nepomáhá. Znám holku, která má vlasy jak „hřebíky“ a difuzérem si udělá klidně krásné vlny. Chce to jenom trochu cviku. Po umytí vlasy lehce vysušit, dát tam pěnové tužidlo, pomačkat, natočit na difuzér a chvíli držet u hlavy. Toto opakovat po celé hlavě. Na sestříhaných vlasech to prý jde líp ale řekla bych, že je to jedno. Potom ještě pro jistotu zafixovat lakem a je to. Vlny jsou krásné a vydrží klidně i tři dny.

• Citovat
  • Upravit
7576
29.4.12 11:48

Nikus a to se tři dny nečešeš? Mně teda difuzér na rovných vlasech nic neudělá, mam fakt hřebíky. Ale je fakt, že nejsem ochotná si zapatlat vlasy pěnovým tužidlem a ještě k tomu lakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vlnite vlasy
7.3.13 20:26

Jestli chcete pořádný vlny, není nic lepšího než žehlička :-) Difuzerem mi to vubec nejde, mozna je to tím, že mam délku vlasů pouhých 20 cm. Ale s zehlickou a extra silnym lakem se fakt nemusim dva dny česat :-D
Vyzkoušejte ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová