Máte hodné vnouče?!

Anonymní
28.9.10 10:28

máte hodné vnouče?!

Drahé babičky ( tchýně,maminky)
Máte hodné,spavé,zdravé,neopruzené vnouče a trápí vás to?!Tak mám pro vás pár nápadů mojí tchýně jak to změnit. Nebojte vše je oskoušené,stačí vám pouhých 5 hodin a vše může být jinak.
Nechá vám vaše snacha,dcera svoje dítě na hlídání,protože musí odjed pryč a nemůže si svoje dítě vzít sebou ,tak neváhejte ani minutu a pusťtě se do práce:

• dostala jste protikolikovou lahvičku,UM HA po kterým se vaše vnouče nekroutí bolestí?! Neváhejte a ihned pošlete manžela do lékárny pro tu nejlevnější flašku s tím nejhorším dudlíkem a ať nezapomene na nejlevnější UM se kterou už maminka dítěte má špatný zkušenosti-u nás je to Sunar
  • dítě nakrmte pomocí věcí které vám přines váš poslušný manžel a nezapomeňte nejlíp když necháte dítě před jídlem pořádně vyřvat a pak ho ještě půl hodiny po jídle nechát sát vzduch z flašky-to je to nejlepší na prdíky :palec:
  • upozorní-li vás váš syn nebo zeď,že takhle se to nedělá,nezapomeň te mu připomenout kolik dětí ste už vychovala a jak jsou zdraví
  • křičí vaše vnouče po půl hodině od krmení a přitahuje si nožičky k bříšku,! Pak vše děláte dobře,ale prosjitotu ještě jenou nakrmte dítě vámi koupenými věcmi z lékárny a stejnou porcí
  • když už jste dítě konečně uspali houpaním,nejlepší bude když ho dáte spát na bříško,nezapnete monitor dechu,ale necháte si otevřený dveře do vedlejší místnosti a zakouříte si :palec: miminko pak krásně voní
  • než pojedete s dítětem na procházku,dejte mu ještě čajík,na framikojinový se vykašlete-ten dítěti nechutná.Nejlepší je černý čaj s cukrem ( luhovat minimálně 15 min)
  • volá váš syn či zeď ,mamince dítěte?! seřvěte ho a opět upozornite jak jste šikovná a co jste vše dělala a jak víte všechno nejlíp.Pak už bude držet hubu :palec:
  • jedete se svým vnukem na procházku?! Venku je 10 stupňů nad nulou,ale prší?! Vytáhněte fusak na zimu a ditě oblečte jako do -20 stupňů-je potřeba aby se dítě spotilo-takto spocené dítě,je nejlepší venku vyndat z kočáru a ukazovat svým stejně chytrým přítelkyním.Jasně,že si ho chtějí prohlídnout -neváhejte a dítě v korbě kočáru vyslečte,aby viděly co máte za chlapáka.Je potřeba aby dítě trošku zmoklo a hlavně aby začalo škytat-čím víc škytá tím líp ,Dítě můžete pomalu oblíct a zabalit do tepla
  • Nezapomeňte dítěti nabídnout doma vymačkanej pomeranč nebo džus.Šťávičky jste přeci dávaly také svým dětem :palec:
  • pokuď se dítě nepokaká -nepřebalovat.Čím víc moči tím líp
  • dítě opět nakrmte,brečíli po krmení,nermte ještě jednou-samo vámi koupenou UM
  • nezapomeňte vše říct dceři a snaše,jak jste se vzorně starali o její minko.Seřve.li vás tak se uražte

nebuďte smutná pokuď se vám zdá stále vaše vnouče zdravé-do večera bude jinak

• ráno můžete slavit-dítě má horečku,prdíky,bolesti břicha a celou noc nespalo už je úplně stejný jako vaše dcera či váš syn když byli malý
  • nebojte se i opruzeniny mu určitě naskočí
  • musíli v noci dítě na pohotovost,nezapomeň te ráno přijít na a připomenoutmže kdyby kojili tak je miminku dobře a má imunitu

Vše ozkoušeno na 3 týdením miminku a zabralo to
Děkuji svojí tchýni za její první a poslední pomoc
 MABIT

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
28.9.10 10:36

Tak to je fakt silný kafe! Chudák mimino. :-( Tchýni zlikvidovat. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
28.9.10 10:38
:think: :think: :think: 8-o :roll: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.10 10:39

Ježíši, to se fakt stalo? 8-o 8-o 8-o
Já jsem myslela, že je to vtip, který koluje po emailech… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
28.9.10 10:39

Tak to je hustý 8-o už by ho nikdy nehlídala :cert:
A já se rozčilovala,že ho krmila jinou lžičkou než je zvyklej,a on pak týden odmítal jídlo.
Mě právě vadí to,že nerespektují co chceme,myslím si že kdybych dítě krmila nohama zavěšený u stropu tak to má respektovat a dělat jak já chci.
Ráda si nechám poradit,ale já jsem máma a své dítě znám nejlíp.
Doufám že je mimčo v pořádku,a už ho nepůjčuj!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.10 10:41

Zakladatelka

nee vzala jsem si nějaký prášky na nervy…celou noc jsem nespala a nemám sílu,jí zabít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.10 10:43

Zakladatelka

holky to se fakt stalo,jen já si z tohi musím dělat srandu,jinach bych se asi zhroutila…malej je v poho n apohotovosti dostal nějaký čípky na teplotu a už spí,ale co mu to udělá s režimem ( den a noc) a s žaludkem se uvidím časem

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
28.9.10 10:45

Prej když zabiješ blbé příbuzné,tak dostaneš jen pokutu :mrgreen: včera mi to holky řekli,taky jsem se ptala a nepůjdeš sedět :lol:

• Citovat
  • Upravit
25324
28.9.10 10:46
Anonymní píše:
nee vzala jsem si nějaký prášky na nervy…celou noc jsem nespala a nemám sílu,jí zabít

Já tě úplně chápu :hug: moje máma naštěstí jen vozí,ale rad má nepřeberně 8-o v 5-ti měsících solenej špenát se smetanou,šťáva z hroznů,v létě špinavej studenej bazén,v zimě vyndavání z fusaku venku.Naštěstí moje máma je moc pohodlná než aby dělala s malým něco víc,než jen vození.I tak mám bohužel pocit,že nechává kočár postávat na zahradě bez dozoru 8-o :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.9.10 10:47

Přeju hodně pevných nervů do budoucna. Na tohle nemá ani moje tchyně, a to už je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.10 10:48

I když to není vůbec k smíchu, musím ti složit poklonu, máš to krásně napsané :potlesk: :potlesk: :potlesk: . Fakt jsem si myslela, že je to okopírované z nějakého časopisu jako velmi vtipný článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.9.10 10:50

Předem se omlouvám zakladatelce za příspěvek, nechci se nějak navážet, ale mě to moc hlava nebere. Předpokládám, že se tchýně nedostala do jakési psychozy a je to u ní nějaký trvalý stav, je tedy nepolehlivá, vždy si dělá věci po svém… Pak nechápu, proč jí svěřuješ 5ti týdení dítě. než někomu takovému, to už raději cizí pani na hlídání z firmy, u které je minimálně jistota, že dodrží instrukce. V případě, že je tchýně jinak spolehlivá a rozumná žena, určitě jste si o jejím amoku museli promluvit a ona vám dala nějaké vysvětlení.
Současně si nedovedu představit důvod, proč opustit 5ti týdenní mimino oběma rodiči, podle mě se dá vzít sebou téměř všude (zvlášť pokud vím, že jinak bude u nespolehlivé tchýně). Ale do toho mi nic není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.10 10:57

Zakladatelka

s dítětem byl i otec-nedokázal bábu ukočírovat…já musela na rychlo odjed kvůli rodiné zaležitosti- mamce se udělalo špatně a já musela z ní do nemocnice a zase k našim domů pro věci do nemocnice za mamkou + jet pro tátu …prostě to jinak nešlo

• Citovat
  • Upravit
5907
28.9.10 11:01

Hrůza,k takové osobě bych svoje dítě už nikdy nedala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
28.9.10 11:03

Ehmm nebudu si hrát na generála po bitvě, ale tvůj muž u toho všeho byl? (Když píšeš že protestovala pak ti volal či co?)
A ON ještě žije??? To se neumí postarat o vlastní dítě??

Tchýni - ehm už nikdy bych nepůjčila ani morče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová