Máte hodné vnouče?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4834
28.9.10 22:59

aby ho nikdo nenašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
28.9.10 23:01

komentovat už není co,zakladatelce jen jedno,pevné nervy a tatínka zaučovat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
28.9.10 23:05
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.10 23:12

hele to znam :)
ja jsem vytrela a vyluxovala, tak se nebojte ho dat na zem, pes je zavrenej. To tady mam novy podlozky, on na ne chodi Rexik curat, to se pak hezky osprchne ve vane a hneed je to cisty.
Proc ma malej tak spinavy bricho a ponozky, kdyz je vytreno a vyluxovano? No asi to s tim uklidem, nebylo tak horky…baba je prase, pes chodi zrat na skladku a ona necha vlastni vnouce v tom lizt,, jo a pripravila mu hracky, plastovou stavebnici s malejma kouskama, co se tak skvele vlezou do pusy… malymu je 8 mesicu…

• Citovat
  • Upravit
15043
29.9.10 08:14
Anonymní píše:
hele to znam :)
ja jsem vytrela a vyluxovala, tak se nebojte ho dat na zem, pes je zavrenej. To tady mam novy podlozky, on na ne chodi Rexik curat, to se pak hezky osprchne ve vane a hneed je to cisty.
Proc ma malej tak spinavy bricho a ponozky, kdyz je vytreno a vyluxovano? No asi to s tim uklidem, nebylo tak horky…baba je prase, pes chodi zrat na skladku a ona necha vlastni vnouce v tom lizt,, jo a pripravila mu hracky, plastovou stavebnici s malejma kouskama, co se tak skvele vlezou do pusy… malymu je 8 mesicu…
:lol: :lol: u nás s oblibou tchýně nechávala Terezce (když měla 1 rok) na hraní lískové oříšky ve skořápce a klidně jí dala nevypeckované třešně :cert: . Prý se to musí naučit jíst (myšleno sama vypeckovat :roll: ).
Nebo tvrdé bonbony - které má zákaz ještě teď. O malých pidi hračkách - co se vejdou do tělních otvorů ani nemluvím :roll: většinou jsem celou návštěvu vyloženě protrpěla :roll: , protože babi si nenechá do ničeho mluvit a všechno ví sama nejlíp :roll: (přece vychovala 3 děti :roll: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
29.9.10 09:21

Tak to náš Mates dostal v roce a půl na hraní kladívko a hřebíky :cert: :cert: Kladívko bylo takové dřevěné,ale hřebíky opravdový…Bylo to tedy od přítelovo prarodičů … byla jsem u toho,takže jsem jeho pozornost odlákala velmi rychle jinam :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
29.9.10 09:22

A o sladkostech a jídle bych taky mohla dlouhosáhle vyprávět :cert: Řeknu sladkosti nejíme a při další návštěvě je to znova…ale Maty už je naučenej odnést tátovi do kuchyně…a nedávno dokonce dal i tátovi přednášku o tom,že to kazí zoubky :twisted: :twisted: Já se nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.9.10 19:48

JÉÉÉ DĚKUJI DOCELA JSEM SE TEĎ ZASMÁLA :mrgreen: A JSEM RÁDA,ŽE NEJSEM JEDINÁ KDO MÁ TAKOVOU BABIČKU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
29.9.10 21:44

Tak za prvé!!
Nikdy neodsuzujte matku,za to,že musela opustit své dítě v neokladných záležitostech a na dobu nezbytně nutnou.Nevíte,co se může přihodit vám :cert: :cert: :cert:
A za druhé!!
My tvá tchýně silně připomíná tu mou.Viz. diskuze: Mé dítě kojila švagrová!!! a to není vše.Min týden nechala malého od 8.30 do 18.00 v 1 plínce a krmila ho studenou přesnídávkou :cert: :cert: (Otec dítěte byl též přítomen,ale toho omlouvá to,že je chlap :zed: ) - Byla jsem ve škole.Tak mne sežerte,no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 21:55
LenkaPT píše:
Tak za prvé!!
Nikdy neodsuzujte matku,za to,že musela opustit své dítě v neokladných záležitostech a na dobu nezbytně nutnou.Nevíte,co se může přihodit vám :cert: :cert: :cert:
A za druhé!!
My tvá tchýně silně připomíná tu mou.Viz. diskuze: Mé dítě kojila švagrová!!! a to není vše.Min týden nechala malého od 8.30 do 18.00 v 1 plínce a krmila ho studenou přesnídávkou :cert: :cert: (Otec dítěte byl též přítomen,ale toho omlouvá to,že je chlap :zed: ) - Byla jsem ve škole.Tak mne sežerte,no.

co to je za výkřik. :think: :roll:

proč dáváš dítě dál hlídat tchýní?
plenka je hnus. :poblion: studenou přesnídávkou krmím sem tam taky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22032
29.9.10 22:00
LenkaPT píše:
Tak za prvé!!
A za druhé!!

Brzdi koně, Vinnetou… až doteď tady probíhala naprosto klidná debata, která skončila v docela veselém tónu… bez jakéhokoli odsuzování kohokoli a kýmkoli.
Takže mírni tón, smajlíky a počet vykřičníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
30.9.10 09:06
:huban: :huban: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie