Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
komentovat už není co,zakladatelce jen jedno,pevné nervy a tatínka zaučovat. ![]()
hele to znam ![]()
ja jsem vytrela a vyluxovala, tak se nebojte ho dat na zem, pes je zavrenej. To tady mam novy podlozky, on na ne chodi Rexik curat, to se pak hezky osprchne ve vane a hneed je to cisty.
Proc ma malej tak spinavy bricho a ponozky, kdyz je vytreno a vyluxovano? No asi to s tim uklidem, nebylo tak horky…baba je prase, pes chodi zrat na skladku a ona necha vlastni vnouce v tom lizt,, jo a pripravila mu hracky, plastovou stavebnici s malejma kouskama, co se tak skvele vlezou do pusy… malymu je 8 mesicu…
Anonymní píše:
hele to znam
ja jsem vytrela a vyluxovala, tak se nebojte ho dat na zem, pes je zavrenej. To tady mam novy podlozky, on na ne chodi Rexik curat, to se pak hezky osprchne ve vane a hneed je to cisty.
Proc ma malej tak spinavy bricho a ponozky, kdyz je vytreno a vyluxovano? No asi to s tim uklidem, nebylo tak horky…baba je prase, pes chodi zrat na skladku a ona necha vlastni vnouce v tom lizt,, jo a pripravila mu hracky, plastovou stavebnici s malejma kouskama, co se tak skvele vlezou do pusy… malymu je 8 mesicu…
Tak to náš Mates dostal v roce a půl na hraní kladívko a hřebíky
Kladívko bylo takové dřevěné,ale hřebíky opravdový…Bylo to tedy od přítelovo prarodičů … byla jsem u toho,takže jsem jeho pozornost odlákala velmi rychle jinam ![]()
A o sladkostech a jídle bych taky mohla dlouhosáhle vyprávět
Řeknu sladkosti nejíme a při další návštěvě je to znova…ale Maty už je naučenej odnést tátovi do kuchyně…a nedávno dokonce dal i tátovi přednášku o tom,že to kazí zoubky
Já se nedám ![]()
JÉÉÉ DĚKUJI DOCELA JSEM SE TEĎ ZASMÁLA
A JSEM RÁDA,ŽE NEJSEM JEDINÁ KDO MÁ TAKOVOU BABIČKU…
Tak za prvé!!
Nikdy neodsuzujte matku,za to,že musela opustit své dítě v neokladných záležitostech a na dobu nezbytně nutnou.Nevíte,co se může přihodit vám
![]()
A za druhé!!
My tvá tchýně silně připomíná tu mou.Viz. diskuze: Mé dítě kojila švagrová!!! a to není vše.Min týden nechala malého od 8.30 do 18.00 v 1 plínce a krmila ho studenou přesnídávkou
(Otec dítěte byl též přítomen,ale toho omlouvá to,že je chlap
) - Byla jsem ve škole.Tak mne sežerte,no.
LenkaPT píše:
Tak za prvé!!
Nikdy neodsuzujte matku,za to,že musela opustit své dítě v neokladných záležitostech a na dobu nezbytně nutnou.Nevíte,co se může přihodit vám![]()
![]()
A za druhé!!
My tvá tchýně silně připomíná tu mou.Viz. diskuze: Mé dítě kojila švagrová!!! a to není vše.Min týden nechala malého od 8.30 do 18.00 v 1 plínce a krmila ho studenou přesnídávkou![]()
co to je za výkřik.
![]()
proč dáváš dítě dál hlídat tchýní?
plenka je hnus.
studenou přesnídávkou krmím sem tam taky. ![]()
LenkaPT píše:
Tak za prvé!!
Nikdy neodsuzujte matku,za to,že musela opustit své dítě v neokladných záležitostech a na dobu nezbytně nutnou.Nevíte,co se může přihodit vám![]()
![]()
A za druhé!!
My tvá tchýně silně připomíná tu mou.Viz. diskuze: Mé dítě kojila švagrová!!! a to není vše.Min týden nechala malého od 8.30 do 18.00 v 1 plínce a krmila ho studenou přesnídávkou![]()
Brzdi koně, Vinnetou… až doteď tady probíhala naprosto klidná debata, která skončila v docela veselém tónu… bez jakéhokoli odsuzování kohokoli a kýmkoli.
Takže mírni tón, smajlíky a počet vykřičníků.