Zumba - zhubnu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
699
27.9.10 14:19

zumba - zhubnu?

Chystám se začit chodit na zumbu, teď je to velmi módní, ale zajímalo by mě jestli jdou po ní kila dólu nebo to chce začít i s jiným sportem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6471
27.9.10 14:34

Já jsem taky začala, byla jsem jen 2×, tak ti asi nepomůžu. Ale zároveň chodím i na jumping. Tak nějak to vychází 2× týdně cvičení, tento týden 3×. A zatím kila drží, ale v cm krásně hubnu, uvidíme co dál, je to zatím jen začátek. Cvičitelka řikala, že když to děláš opravdu poctivě, tak spálíš 1000 kalorií a to je opravdu dost, navíc je to super pohyb. Tak držím pěstičky a opravdu doporučuji si spíše změřit, je to krásně vidět, než váha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.9.10 14:37

Ahoj,zumba je podle mě divočejší dance aerobik+břišní tance+latinskoamerické tance.Nevím,jak na které hodině,ale tam,co jsem chodila to nebylo s posilováním,a já jsem raději,když se po cvičení posiluje-břichi,zadek,prsa.Je fakt,že jsem se pořádně zpotila,ale jak jsem řekla,já to mám raději s posilováním.Tak za mě bosu od mé vyzkoušené cvičitelky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
27.9.10 14:38

To mě potěšilo,já také začala,dnes jdu podruhé a kombinuji Zumbu s posilovacím aerobicem.Takže je Lucink o-lepší se přeměřit ,jak říkáš?
Tak hurá do cvičení a hubnutí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.9.10 14:47
Jaroslava1 píše:
To mě potěšilo,já také začala,dnes jdu podruhé a kombinuji Zumbu s posilovacím aerobicem.Takže je Lucink o-lepší se přeměřit ,jak říkáš?
Tak hurá do cvičení a hubnutí :dance:

Kamarádce cvičitelce končí šestinedělí,poslední dobou jsme jezdili na zumbu,pak aquaaerobik,ale už se hrooozně těším,až příští týden začnem naplno :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
27.9.10 16:09

momi-zatím jsem vyzkoušela aerobic,to bylo před 4 lety a doposud nic.Teď po dvojčatech,chci udělat něco pro své tělo a zárověň i trošku vypadnou z domu.Tak jsem zkusila znovu aerobic a líbí se mi ten kde se posiluje ,zumbu i bosu.Vzala mě nejvíc zumba ,ale na bosu také něco je,a hlavně se na něm dobře posiluje.Tak budu asi kombinovat tyhle tři varianty,pokud to vydržím i v mých letech.jo holt nejsem nejmladší ,ale sport je můj živel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.9.10 21:55

Já právě kombinuju zumbu s jumpingem a tam je vlastně aerobní cvičení na trampolíně plus posilování, takže dohromady :wink: Akorát pro mé schnilé tělo nezvyklé cokoli dělat za pohyb, docela síla :lol: :palec: Škoda té váhy že nejde dolů, je to trošku demotivující, ale co nadělám, snad se dopracuju k nějakému výsledku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.9.10 11:15
Lucink_a píše:
Já právě kombinuju zumbu s jumpingem a tam je vlastně aerobní cvičení na trampolíně plus posilování, takže dohromady :wink: Akorát pro mé schnilé tělo nezvyklé cokoli dělat za pohyb, docela síla :lol: :palec: Škoda té váhy že nejde dolů, je to trošku demotivující, ale co nadělám, snad se dopracuju k nějakému výsledku :-D

jo,to znám,taky kolikrát dřu jak kůň,ale výsledek žádnej :cry: ale stačí,aby byl menší výpadek,a už se nevejdu do kalhot,a připadám si jak špekáček :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
28.9.10 12:20

Holky-tak to jsme na tom asi stejně.Včera byla Zumba,plná tělocvična,no horor.Dneska si připadám jako po zemětřesení,sem tam mě pobolívá tělo,asi těmi otřesy.Jo holt,bude to pravé asi jen to posilování.Tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.19 13:22

Jestli budeš jíst s rozumem a chodit pravidelne na zumbiu tak podle mě ano. Taky to mám v plánu, takže ted hledám kde v Praze je nejlepší zumba. Přidá se někdo ke mně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová