Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chystám se začit chodit na zumbu, teď je to velmi módní, ale zajímalo by mě jestli jdou po ní kila dólu nebo to chce začít i s jiným sportem?
Já jsem taky začala, byla jsem jen 2×, tak ti asi nepomůžu. Ale zároveň chodím i na jumping. Tak nějak to vychází 2× týdně cvičení, tento týden 3×. A zatím kila drží, ale v cm krásně hubnu, uvidíme co dál, je to zatím jen začátek. Cvičitelka řikala, že když to děláš opravdu poctivě, tak spálíš 1000 kalorií a to je opravdu dost, navíc je to super pohyb. Tak držím pěstičky a opravdu doporučuji si spíše změřit, je to krásně vidět, než váha ![]()
Ahoj,zumba je podle mě divočejší dance aerobik+břišní tance+latinskoamerické tance.Nevím,jak na které hodině,ale tam,co jsem chodila to nebylo s posilováním,a já jsem raději,když se po cvičení posiluje-břichi,zadek,prsa.Je fakt,že jsem se pořádně zpotila,ale jak jsem řekla,já to mám raději s posilováním.Tak za mě bosu od mé vyzkoušené cvičitelky ![]()
To mě potěšilo,já také začala,dnes jdu podruhé a kombinuji Zumbu s posilovacím aerobicem.Takže je Lucink o-lepší se přeměřit ,jak říkáš?
Tak hurá do cvičení a hubnutí ![]()
Jaroslava1 píše:
To mě potěšilo,já také začala,dnes jdu podruhé a kombinuji Zumbu s posilovacím aerobicem.Takže je Lucink o-lepší se přeměřit ,jak říkáš?
Tak hurá do cvičení a hubnutí
Kamarádce cvičitelce končí šestinedělí,poslední dobou jsme jezdili na zumbu,pak aquaaerobik,ale už se hrooozně těším,až příští týden začnem naplno
![]()
momi-zatím jsem vyzkoušela aerobic,to bylo před 4 lety a doposud nic.Teď po dvojčatech,chci udělat něco pro své tělo a zárověň i trošku vypadnou z domu.Tak jsem zkusila znovu aerobic a líbí se mi ten kde se posiluje ,zumbu i bosu.Vzala mě nejvíc zumba ,ale na bosu také něco je,a hlavně se na něm dobře posiluje.Tak budu asi kombinovat tyhle tři varianty,pokud to vydržím i v mých letech.jo holt nejsem nejmladší ,ale sport je můj živel ![]()
Já právě kombinuju zumbu s jumpingem a tam je vlastně aerobní cvičení na trampolíně plus posilování, takže dohromady
Akorát pro mé schnilé tělo nezvyklé cokoli dělat za pohyb, docela síla
Škoda té váhy že nejde dolů, je to trošku demotivující, ale co nadělám, snad se dopracuju k nějakému výsledku ![]()
Lucink_a píše:
Já právě kombinuju zumbu s jumpingem a tam je vlastně aerobní cvičení na trampolíně plus posilování, takže dohromadyAkorát pro mé schnilé tělo nezvyklé cokoli dělat za pohyb, docela síla
![]()
Škoda té váhy že nejde dolů, je to trošku demotivující, ale co nadělám, snad se dopracuju k nějakému výsledku
jo,to znám,taky kolikrát dřu jak kůň,ale výsledek žádnej
ale stačí,aby byl menší výpadek,a už se nevejdu do kalhot,a připadám si jak špekáček
![]()
Holky-tak to jsme na tom asi stejně.Včera byla Zumba,plná tělocvična,no horor.Dneska si připadám jako po zemětřesení,sem tam mě pobolívá tělo,asi těmi otřesy.Jo holt,bude to pravé asi jen to posilování.Tak ![]()
Jestli budeš jíst s rozumem a chodit pravidelne na zumbiu tak podle mě ano. Taky to mám v plánu, takže ted hledám kde v Praze je nejlepší zumba. Přidá se někdo ke mně?