Váš názor? Mě se to nelíbí

Anonymní
3.9.17 18:12

Váš názor? Mě se to nelíbí

Ahoj, mám dotaz, můj přitel pracuje jako řidič z povolání, rozváží zboží ( nebudu uvádět co, aby mě tu někdo nepoznal),a u nich v práci má každý řidič svoji cestu. Přítel jezdí Jihlavu (my jsme z Brna) a v jednom podniku, je žena s kterou si dobře porozuměli, baví se spolu ona mu pak třeba udělá drink nebo kafé, a třeba si povídají. Má přítele a ví, že přítel má mě, viděli jsme se když jsem jela s ním, ona je asi o dva roky starší než muj přitel. Přítel říkal, že by ji nechtěl ani za nic, že se mu prostě nelíbí, dneska z něj vylezlo, že ho pozvala tam u nich do kina, na dnešek což jí odmítl, byl semnou a je to daleko.Prej je na něj hodná. Dneska jsme si z toho dělali srandu, kde kdo má někde milenku a tak. Vylezlo z něj taky že má dosti velká prsa,(já taky ale o něco menší, stejně jako zadek, který mi chválí prý já mám krásné zadeček oproti ní),hrozně mě to dneska zarazilo, mě osobně ona pěkná vubec nepřipadne, prostě jako žena se mi nelíbí. Včera jsme si obejdnali jídlo, konkrétně donuty, které nám dovezli, zda znáte podnik Mr. Donut, a on hned že to jí vyfotí, že je miluje aby ji naštval. No vůbec nevím co si o tom mám myslet, s přítelem jsme spolu dva roky, vidíme se o víkendu, spím u něj. Furt mě to šrotuje hlavou, co byjste si o tom mysleli vy? Popřípadě jak se mám k tomu postavit, nechci dělat nějaký scény žárlivý, ale nechci ani být hloupá, kdyby něco porádite? moc děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
104
3.9.17 18:20

A co je tedy ten hlavní problém? Že z toho nemáš dobrý pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
3.9.17 18:21

Není vše jen o vzhledu, hezčí prsa, typ netyp, líbí nelíbí… je docela možné, že se na základě přátelství a porozumění mezi nimi něco vyvine. Teď ke otázkou, jak moc je váš vztah stabilní.
Jestli se hádáte, máte problémy, směřuje to ke konci, tak ti stejně odejde, ať už k téhle nebo k jiné.
Pokud je váš vztah OK, tak ti nezbyde, než mu věřit, že jde jen o kamarádský vztah. Scénami to můžeš maximálně zhoršit.

Doporučuju ji pozvat k vám, podnikout něco ve čtyřech, udělat z ní společnou kamarádku a z toho jejího kámoše. Tak můžeš jen získat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 18:24
@BlaZenkaB píše:
Není vše jen o vzhledu, hezčí prsa, typ netyp, líbí nelíbí… je docela možné, že se na základě přátelství a porozumění mezi nimi něco vyvine. Teď ke otázkou, jak moc je váš vztah stabilní.
Jestli se hádáte, máte problémy, směřuje to ke konci, tak ti stejně odejde, ať už k téhle nebo k jiné.
Pokud je váš vztah OK, tak ti nezbyde, než mu věřit, že jde jen o kamarádský vztah. Scénami to můžeš maximálně zhoršit.Doporučuju ji pozvat k vám, podnikout něco ve čtyřech, udělat z ní společnou kamarádku a z toho jejího kámoše. Tak můžeš jen získat.

jasný, to chápu že není vše o vzhledu, to nelze aby jsme ji pozvali, nebydlíme spolu, my jsme je viděli jednou v životě, a to pár minut, jejího neznám vubec v životě jsem ho neviděla, a jsou od nás daleko

• Citovat
  • Upravit
377
3.9.17 18:26

Pokud s ní teď nic nemá, tak tam možná něco začíná. Nějaké sympatie tam jsou, jakého charakteru, to nezjistíš. Nicméně ty tomu podle mě trochu pomáháš. Je zvláštní, kolik x informací o ní ty víš, očividně jsi velmi nejistá a její jméno padá u vás doma dost často. Měli byste ji přestat řešit, nějakou holku kdo ví odkud a ty se zamysli, jestli svému příteli věříš nebo ne.

Mimochodem.. Jsem z podobné branže jako tvůj přítel, jen na jiném oddělení, s řidiči se potkávám v průběhu celé směny. Nerozumím tedy tomu, že jsi s ním jednou jela trasu také. U nás se to stalo jednou a věděli jsme, že je to velká stíhačka, která si chlapa musí hlídat. Nepůsobí to moc dobře.

Ale abych tě jen necupovala, situace s donuty by mi hodně vadila a asi bych se hned ozvala. Ale na druhou stranu alespoň ti to řekl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 18:33
@JaimeG píše:
Pokud s ní teď nic nemá, tak tam možná něco začíná. Nějaké sympatie tam jsou, jakého charakteru, to nezjistíš. Nicméně ty tomu podle mě trochu pomáháš. Je zvláštní, kolik x informací o ní ty víš, očividně jsi velmi nejistá a její jméno padá u vás doma dost často. Měli byste ji přestat řešit, nějakou holku kdo ví odkud a ty se zamysli, jestli svému příteli věříš nebo ne.

Mimochodem.. Jsem z podobné branže jako tvůj přítel, jen na jiném oddělení, s řidiči se potkávám v průběhu celé směny. Nerozumím tedy tomu, že jsi s ním jednou jela trasu také. U nás se to stalo jednou a věděli jsme, že je to velká stíhačka, která si chlapa musí hlídat. Nepůsobí to moc dobře.

Ale abych tě jen necupovala, situace s donuty by mi hodně vadila a asi bych se hned ozvala. Ale na druhou stranu alespoň ti to řekl :-)

já jsem s ním jela víckrát, ale jen v sobotu, abychom byli víc spolu a příteli víc cesta utíkala, viděla jsem jí jen jednou, aji ona mě, jinak přítel jezdí sám

• Citovat
  • Upravit
5950
3.9.17 18:33

V první řadě vůbec nedělej závěry z toho, co říká o jejích prsou, jestli se mu líbí, o srovnávání tvého zadku s jejím apod. Chlapi v tomhle hrozně kecaj a uměj říct to, co chceš slyšet (třeba že se jim dotyčná vůůůbec nelíbí ;-)
A zadruhé, zkrátka mu musíš věřit. Milenku by při své práci mohl mít kdekoli „na trase“ a vůbec bys o ní nemusela vědět. Jestli máte pěkný vztah, užívej si ho, neřeš, nepátrej.
Osobně bych si tipla, že se příteli líbila a trochu spolu flirtují - není zas tak obvyklé, aby se muž a žena sblížili z čistého kamarádství bez jakéhokoli jiskření. Ale to vůbec nemusí znamenat, že k něčemu dojde. Řešila bych to v momentě, kdy by někam začal jezdit nad rámec své práce, nebyl přes noc doma, chodil s mobilem na wc apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 18:34

Chlapům se líbí ženský, každá má pro ně něco přitažlivého. Musíš se smířit s tím, že mu se prostě jiný ženský líbí.

Kdyby tě s ní podváděl, nebude dělat šaškárnu s KFC. Pracují spolu, potkávají se, s tím souvisí i různé vtípky.

Chlap chce hlavně pohodovou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 18:35
@blobfish píše:
V první řadě vůbec nedělej závěry z toho, co říká o jejích prsou, jestli se mu líbí, o srovnávání tvého zadku s jejím apod. Chlapi v tomhle hrozně kecaj a uměj říct to, co chceš slyšet (třeba že se jim dotyčná vůůůbec nelíbí ;-)
A zadruhé, zkrátka mu musíš věřit. Milenku by při své práci mohl mít kdekoli „na trase“ a vůbec bys o ní nemusela vědět. Jestli máte pěkný vztah, užívej si ho, neřeš, nepátrej.
Osobně bych si tipla, že se příteli líbila a trochu spolu flirtují - není zas tak obvyklé, aby se muž a žena sblížili z čistého kamarádství bez jakéhokoli jiskření. Ale to vůbec nemusí znamenat, že k něčemu dojde. Řešila bych to v momentě, kdy by někam začal jezdit nad rámec své práce, nebyl přes noc doma, chodil s mobilem na wc apod.

to já nevím kam on jezdí či nejezdí, jen že toho mají v práci hodně a tak, nebydlíme spolu, ale přes noc by měl být doma, vstává do práce hodně brzy a je to fyzycky náročné, pijde domu nají se vykoupe a jde hned spát takle to aspon říkala jeho mamka, když bydlel doma, ted když bydlí s kolegou a kamošem zároven, říká totéž

• Citovat
  • Upravit
189
3.9.17 18:36

No já hlavně nevím, jak vážný váš vztah je. Jste spolu dva roky, ale vidíte se o víkendu :think: Kolik vám je? Jako to, aby fotil jídlo a posílal jí fotky mi nepřijde moc ok. Je vidět, že v hlavě ji má.
@JaimeG Hele, můj chlap je taky řidič a taky jsem s ním párkrát jela - a to stíhačka fakt nejsem. Někdy se to tak sešlo, že měl trasu tam, kde jsme potřebovali něco nakoupit do domu, vyřídit. Já měla volno, tak jsme to spojili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.9.17 18:37

Přesně tak, chlap ti klidně řekne že se mu nelíbí, jen abys byla spokojená…a že se nelíbí tobě, to taky nic nevypovídá, ženské spíš nemívají stejný vkus na baby jako chlapi…

takže můžeš mu jen věřit nebo nevěřit…já bych se hlavně o ní vůbec bavit nechtěla, ještě o volném čase řešit nějakou cizí holku a její zadek a prsa… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
3.9.17 18:38

Jj, vypadá to na sympatie, ze kterých má šanci něco vzejít. Už to, že na ni takhle myslí. Dovedu si představit, že kdyby byl „svobodný“, tak je pomalu ruka v rukávě. Ale ještě nic není, to by tě neinformoval, že jí musí poškádlit fotkou těch donutů. Já bych mu na rovinu řekla, jak to zvenčí vypadá, že to pomalounku klíčí. Když to takhle odkryješ, tak si podle mě dá pozor, jestli tě nechce ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.9.17 18:41
@Anonymní píše:
já jsem s ním jela víckrát, ale jen v sobotu, abychom byli víc spolu a příteli víc cesta utíkala, viděla jsem jí jen jednou, aji ona mě, jinak přítel jezdí sám

Ok dobře :-) Každopádně vypusť jí z hlavy, zbytečně tě to stresuje. Co se týče káv a drinků, co vim, tak naši řidiči se taky rádi zastaví za nějakou prodavačkou a posedí s nimi nad kávou. Jestli si zavtipkují, jemu se zlepší nálada, protože tohle je dost nevděčné povolání, tak je to moc dobře. Jo a co se mě týče, vzhledem k tomu, že pracuji mezi chlapama, mám mezi nimi několik moc dobrých kamarádů. Tvůj přítel za den potká taky spoustu lidí, takže jestli si s někým z nich sedí a rád pokecá, opravdu tomu nemůžeš bránit. Osobně si myslím, že kdyby měl přítel v hlavě nějaké myšlenky o tom si s ní začít, nebavil by se o ní tolik s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zkusím mu to dneska napsat, ještě říct mu, že se mi to vubec nelíbilo?

• Citovat
  • Upravit
6185

Podle mě prostě moc pátráš. :nevim: Pokud to bude chtít udělat, může to udělat kdokoliv jinde a ne zrovna s ní. Při jeho práci, by si fakt nic poznat nemusela. Můj ex dělal podobnou práci.
Pokud je Vám spolu dobře, užívej si to a nech ho dýchat. Takové výslechy musí být pro chlapa nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí